Kaikesta huolimatta

 

tavoittaako korona virus asemanperän torpan

kunnan talous kiikun kaakun

villakoirat juhlivat sängyn alla

kissan vessa löyhkää

raput lakaisematta lumesta

hoh hoijaa

kaikesta huolimatta

kohta on vesijumppa

saunan lauteilla

mukavien miesten seurassa

raukea olo

elämä on parasta

huolineen

iloineen

4 Replies to “Kaikesta huolimatta”

 1. Näin tuo Hannu kaiken kaikkiaan on. Minä kun tästä ikkunastani katsastelen meidän kanojemme touhuja; ”meidän” Mirrimmekin taas käväisi puolenpäivän aikaan herkuttelemassa.
  Mirrin makuelämyksiä olen monesti aiemminkin ihmetellyt; valmislihapullia, joita en suin surminkaan söisi. No, se on Mirrin kanta tähän ruokapolitiikkaan.

 2. ” Ne jyrää meitin!”

  Ei vaiskaan, otetaan rennosti, päivä kerrallaan, loppu tulee ajallaan itse kullekin!

  Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa, kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla!

 3. Kaikesta huolimatta; elämme itsenäisen Suomen parasta ja yltäkyläisintä aikaa. Yhteiskunta huolehtii kohtuullisen hyvin heikoimmistaan.
  Se, mitä minun ikäluokkani piti ylellisyytenä, on itsestään selvyys nykysukupolvelle. Minulla muuten on tallessa vieläkin kumisaappaiden säännöstelykortti. Sen esiin ottaminen palauttaa minut sinne 50-luvun säännöstelyaikaan.
  Toisaalta nykynuorilla löytyy innovaatioita, joista ikäluokkani ei osannut ajatellakkaan. Piti tehdä töitä, kahtakin, perheen elatukseksi. Niin ne ajat muuttuvat.
  Minulla ei nyt vaan ole minkäänlaista protestimielialaa; mielestäni elän aamusta lähtien, elämäni parasta päivää. Päästelen aamuisin kanat ulos (sään salliessa) tai sitten ruokin kanalaan, kerään munat, siivoan kakkalaudat, juomavesien vaihto, kivennäisten lisääminen tarvitessa; mikäs tässä eläessä. Voisinkohan sanoa, että eläkkeideni (eläkkeelle 74-votiaana) eteen osani olen tehnyt ja maksanut.

Kommentoi