3 vastausta artikkeliin “Kohtaaminen”

    1. Niin se on Kalle. Usein tuppaa unohtumaan kuinka toisen voi tehdä onnelliseksi hyvin vähällä. Hymy, pienet sanat voivat pelastaa monen päivän, eikä maksa mitään.

  1. Se on aivan yhtä halpa keino kuin esimiehen antama pieni julkinen tunnustus työntekijälle.
    Aivan sama kuin esim vaimoni auttelee ihan mitättömissä asioissa pariakin vanhaa ystäväänsä (kauppareissuja, ruuan valmistusta, lääkärissä käyntejä). Eräs tuttavansa totesi; mitäs sitä auttelet ja sen asioita hoitelet, menköön sosiaalitoimistoon. Jatkokysymys oli, paljonkos laskutat; vaimoni vastaus oli, en mitään; jos toinen haluaa jotenkin korvata apua, se on hänen asiansa.
    Ei kaiken ystäväavun suinkaan tule olla maksullista; eestiläinen tuttavani, työskentelee Suomessa, tekee vapaaehtoistyötä; häneltä kysyttäessä, paljonko saat korvausta; vastasi, hyvän mielen ja korvaan kiitollisuuttani suomalaisille kun olen saanut uuden kotimaan ja työtä.
    Tekojen ei tarvitse olla suuria, vaikutukset kuitenkin voivat olla vielä suurempia. Nykypäivän Suomessa ystäväapu (korvaukseton), ei välttämättä ole kovinkaan yleinen ilmiö. Hyvä, että sitäkin edes on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *