Enpä olisi uskonut, että pieni näytön koon suurennus merkitsisi näin paljon

Minulla on vuosia ollut minilaptopilleni ja muille tietsikoilleni 24 tuuman näyttö, johon olen ollut ihan tyytyväinen. Se on edelleen toimiva, eikä ollut oikeastaan mitään tärkeää syytä ostaa uutta tai suurempaa näyttöä.

Kun minulla on edelleen käytössä useita VGA-liitännällä varustettuja tietsikoita, niin halusin ostaa uuden sellaisen näytön, jossa on sekä VGA-liitäntä, että HDMI-liitäntä. Vanha jäisi varalle, jos uusi hajoaa. Entinen varalla oleva erittäin hyvä näyttö sitten kierrätykseen. Eli kyseessä oli varautuminen siihen, että jossakin vaiheessa ei ole enää saatavissa näyttöä, jossa on sekä VGA-liitäntä, että HDMI-liitäntä.

No, kun vanhat silmäni tarvitsevat jo välillä lukulaseja, niin arvelin että samoilla lämpimillä voisi ostaa vähän suuremman näytön, etten tarvitsisi niin usein silmälaseja.

Siten ostin 27 tuuman näytön, jonka resoluutio on 2560×1440 – tietysti sekä VGA-liitännällä, että HDMI-liitännällä.

Karkeasti 10% suurempi näyttö kuin aiemmin, mutta vaikutus on aivan yllättävän suuri. En olisi ikinä uskonut. Oli todella hyvä ostos.

Kaupanpäällisinä sain useamman kuvan näytön tarvittaessa. Yhdestä tietsikasta päänäyttö ja toisesta pienempi ikkuna, tms.

Niin, olen mieltynyt Taiwanilaiseen Asukseen, joten tämäkin ostokseni on Asus – eikä tarvinnut pettyä.

3 Replies to “Enpä olisi uskonut, että pieni näytön koon suurennus merkitsisi näin paljon”

  1. Kierrätykseen menevä näyttö on Samsung, sekin palveli minua pitkän aikaa erittäin hyvin – kaksi VGA-tuloa, napin painalluksella sai vaihtaa näytön yhdeltä tietsikalta toiselle.

  2. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa. Jopa patologista savolaista.

  3. Tämä on todella aivan uskomattoman hyvä monitori. En tiennyt, että näin hyviä tietsikan monitoreja voisi olla olemassakaan. Mainoksessa sanottiin, että se on ”Professional” – tällä kertaa mainos piti tosiaankin paikkansa.

Kommentoi