Ongelma.

Tässä sitten ilmaantui pari viikkoa sitten, sanoisinko lievä ongelma. Tuli nimittäin pihaan tuommoinen sanoisinko 1/3 osan kokoinen kissanpentu.

Vähän mietitytti mitä tehdä.

Meille ei sisälle kissaa voi majoittaa mutta mieleeni tuli tuo saunakamari ja siihen ns kissanluukku. Katsellaan, kylmiin aikoihin on  vielä aikaa.

Tosiasia sitten on, että tuo kissa on lienee tyypillinen kesäkissa,

9 Replies to “Ongelma.”

 1. Kalle soita Koijärven Lemmikkihoitola ei ole kaukana. Muistaakseni kokoilee kulkukissoja.

 2. Niin katos Pentti, mieluummin tuon jotenkin majoitan meille, saunakamarin ”kissaluukku” tms.
  On se niin söpön näköinen pikkukkissa, että vanhan miehen sydän ihan heltyy.
  Kait minä sille jonkinlaisen asuinsijan sitten kehittelen.

 3. No, joo, laskeskelin, että kyllä meillä yksi kissapaikka löytyy; saunakamari ja kissaluukku toimisivat; aina yhden jyrsijänpyytäjän paikka lienee vapaana.

 4. Minäkin katselin eilen melkein samanlaista mustavalkoista kissaa meidän kaurapellossa. Varmaan oli jahtaamassa myyriä,tai muita pikkuelukoita. Siellä saakin olla, mutta ihan turha tulla ruikuttamaan oven taakse pyrkimään sisälle

 5. Eipä muuta voi sanoa kuin että hienoa Kalle! Itsekin pidän kissoista, mutta valitettavasti lapsena saoin niistä allergian ja astman joten sisällä kissan kanssa en pysty olemaan kovin kauan.

 6. Kissa on kissa, mutta ei kuulu Suomen luonoon eikä irralleen naapurin pihalle.

 7. Sinänsä melko mielenkiintoinen tapahtuma tuon Pikkumirrin osalta. Pari viikkoa sitten tein riistakameralta ensimmäiset havainnot siitä ja sitten se ilmaantui pihaan päivänvalollakin ja näkyy jääneen tuohon pihapiiriin.
  Näyttäisi se tuo Mirrikin sietävän tuota pikkuista, paitsi Mirrin ruokakupille, tyhjällekkään, ei kyllä ole mitään asiaa.
  Saas nähdä kuinka jatkossa sitten.

Kommentoi