Maailman pahin kuolintilasto ja Trump pitää sitä saavutuksena 🤟

Tämä mies se rakastaa itseään tappionkin hetkellä kun yrittää nyt kääntää covid-19 tartuntojen määriä ja kuolinuhrien ykköstilasto ennätystä  hyväksi asiaksi. Todellakin väittäen että se on HYVÄ asia että ovat tilastoissa maailmalla nro 1.

Yhdysvalloissa todetut reilut 1,5 miljoonaa koronatartuntaa edustavat ”johtajuuden todellista epäonnistumista”. (IL)

(Kuva The Washington Post)

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b4f23d29-d88a-4591-b41b-14b0fce58c96

”– Pidän sitä kunniamerkkinä, todella, se on kunniamerkki.

Näin Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kommentoi tiistai-iltana paikallista aikaa maansa selvää ”johtoasemaa” koronavirustartuntojen määrässä maailmassa.”

Eikös se ole hyvä että edes jossakin on numero uuno 🤟🤟🤟🤣🤣🤣👨‍🔬👨‍🔬👨‍🔬👨‍🔬⛑️⛑️⛑️

 

14 Replies to “Maailman pahin kuolintilasto ja Trump pitää sitä saavutuksena 🤟”

 1. Turkulaisdemari haluaa syöttää syanidia Yhdysvaltain presidentille.

  ”- – Trumpin henkilökohtainen lääkekokeilu oli liikaa hallituspuolue SDP:n eduskuntaryhmän ryhmäavustajalle, Turun kaupunginvaltuutetulle ja kasvatus – ja opetuslautakunnan varapuheenjohtajalle Mari-Elina Koivusalolle.
  – Joku voisi suositella Trumpille myös syanidia, Koivusalo postasi facebook-tililtään. – -”
  Lainauksen lähde: Verkkolöhti Kansalainen 19.5.2019. Otsikko sama kuin tässä, artikkelin kirjoittaja Petri Saarela.
  —————————————————
  Amerikkalaisen liberaalimedian vihanlietsonta presidentti Trumpia kohtaan näyttää tuottavan tulosta myös rapakon tällä puolen. Vai kuvastaako tuo syaniditoivotus SDP:n arvopohjaa (?)

  1. Lienee sen kuusamolaisille koronatartuntaa toivoneen oululaisen demarieukon hengenheimolainen…

 2. Yhdysvalloissa on nyt tilastoitu 90000 koronakuolemaa.

  Yhdysvaltain väkiluku on 328 miljoonaa (2019)

  Ruotsin väkiluku on 10,2 miljoonaa (2019)

  Yhdysvaltain väkiluku on 32 kertaa Ruotsin väkiluku.

  90000 jaettuna kolmellakymmenelläkahdella on 2812 …[ Ruotsi : 3831 ]

  Ruotsissa koronakuolleisuus on 1,36 kertainen Yhdysvaltojen kuolleisuus.

  Löytyyköhän Ruotsista yksitäistä henkilöä syylliseksi?

  https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemic_in_Sweden

  1. n 94 000 kuollutta,,,kohta menee 100 000 rikki oli kypärä päässä tai ei ja se on Trumpelosta hyvä uusi ennätys, kyllä tällä on järki kadonnut

 3. MTV3:n iltauutisissa näytettiin tilasto koronaan kuolleista suhteutettuna miljoonaan ihmiseen. Belgia johti tilastoa, Yhdysvallat oli muistaakseni sijalla 8.

  Ruotsi tekee karmeaa ihmiskoetta, mutta siitä ollaan melko hissukseen. Ovatko Ruotsissa koronaan kuolleet ihmiset ikään kuin vähemmän kuolleita, kun korostamalla korostetaan presidentti Trumpin ”pöljää” koronapolitiikkaa?

  1. Ruotsin Tegnell Mengele ihmiskoe saa jatkaa ”menestystarinaa”, siellä ei osassa sairaaloita edes yritetä enää hoitaa yli 70-v ihmisiä, lasku pienenee rahassa kun nämä voidaan kipata joukkohautoihin. Brasilian pääkaupungissa on ihmisiä mätänemässä kaduilla ja presidentti puhuu vain flunssasta. Venäjän tilastot on harhaanjohtamista, heillä kuolemansyyn määrittää patologi ja nyt koronakuolemia ei edes tilastoida… syy kuolemaan on ennemmin: ” sydönkohtaus, kuume, keuhkotauti,,,” kyllä se siitä, kyllä se siitä.

 4. Ruotsi on nähnyt natsisymboleja jopa joulutortuissa. Ruotsin äärivasemmisto on viestittänyt, että natsin puukottaminen on aina itsesuojelua.
  Syy tämmöiseeen fanaismiin on ilmeisesti ruotsalaisten kollektiivisessa alitajunnassa, joka häpeää sitä että Ruotsi oli kohta sata vuotta sitten rotuhygienan kärkimaita ja jossa pakkosteriloinnit lopetettiin muistaakseni vasta vuonna 1976.
  Onko Ruotsi nyt saanut oman josef mengelensä?

  1. Ruotsi ei ole kohdannut katastrofia tai sotia reiluun 200 vuoteen, ei tälläinen maa ymmärrä edes mitä nyt tapahtuu, paperilla kun ei voi asioita hoitaa…

 5. Suomessa RKP:n svekomaanit eli freudentaliistit eivät häpeä rotupolitiikkaansa. Puolueohjelmastaan tosin poistivat maininnan ruotsalaisen rodun edun ajamisesta 1950 -luvun lopulla.

  Mutta nytkin vielä noudatetaan lakiin kirjattua apartheid- eli erottelupolitiikkaa, jossa surunuoriso erotetaan suomalaisista syntymästä aikuisuuteen.
  Ehkä pitäisi valittaa EU-tuomioistuimeen?

  Vielä tänä vuonna oikeusministeri Henriksson määki vastalauseita, kun Helsingissä oli surukielisen henkilökunnan puuttuessa sijoitettu surulapsia suomenkieliseen päiväkotiin, jossa olisivat altistuneet suomenkieliselle kielikylvylle.

  Hanttapuliluonteen omaavat svekomaanit ovat kyllä ehdotelleet finnelapsille surukielisiä kielikylpyjä.

  1. Mage käy omaa ”taisteluaan” Ruotsin valtaa vastaan, ihan hyvä ja se on isänmaallista ja sinä olet sitä mieltä mitä haluat olla, se on oikein syyttämättä meitä muita, kiitos siitä.

Kommentoi