Trump kehuu avoimesti toveri Putinia twitterissä…

Ohessa kuvakaappaus Trumpin Twitter sivuilta. Ihan julkista tietoa. Milloin Trump saa kutsun Moskovaan solmimaan YYA-sopimuksen Venäjän kanssa (YYA-sopimus eli sopimus ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta)

Huomaattehan että Krimin valtaus ja hyökkäys Ukrainaa kohtaan ei ole muuttanut Yhdysvaltojen politiikkaa Venäjää kohtaan kuin muodollisesti. Päinvastoin nämä kaksi toveria, toinen Yhdysvalloista ja toinen Venäjältä puhuvat mukavia puhelimessa harvase päivä ja siinä tulee kärsimään Eurooppa vielä rajusti.

En yhtään ihmettelisi jos tälläisen ratkaisun Trump tekisi että solmisi YYA-sopimuksen kaltaisen sopimuksen,,, koska RAHA. Samalla se voisi vetää maansa pois NATO jäsenyydestä koska se ei Trumpia juuri kiinnosta. Saisi toveri Putin vapaat kädet mellastaa EU:n alueella…

Sekä muistakaa millainen on tämä Saudi Arabian kuningas joka murhautti Jamal Khashoggin. Tämmöisiä tovereita Trump halajaa ympärilleen. Kiduttajia, murhaajia, diktaattoreita. Kuka oikeasti pitää tälläisestä on itsekin sen kaltainen.

4 Replies to “Trump kehuu avoimesti toveri Putinia twitterissä…”

  1. Eli tämä tarkoittaa sitä että Trump ajoi öljyn tuotannon vähentämistä ja se tarkoittaa että Venäjä hyötyy kun öljyn hinta tulee nousemaan. Eikös ole näppärää kun toinen toveri tukee toista.

    1. Tuolle kelpaa kavereina kaikki huumeparoneista lähtien, koska raha. Sama se kuinka se raha on saatu ja veri vuotanut.

  2. Maailma muuttuu ja EU:sta on tulossa Euroopan kansallisvaltioiden pahin vihollinen.

    Jos EU lisää agressiota, pitää etsiä tukea Venäjästä, Britanniasta tai jostakin.

Kommentoi