Ylläpidon tiedote: muutoksia somejakoihin

Tämä muutos ei vaikuta moniinkaan ihmisiin, mutta muutos kuitenkin.

Vaihdan toisen ohjelmiston käsittämään blogitekstien jakoa sosiaaliseen mediaan, eli nuo napit blogauksen yhteydessä jolla voi pistää linkin Facebookiin, Twitteriin, yms.

Nykyinen järjestelmä on rajallinen, se ei näytä esikatselutietoa eri medioissa, joten katson saanko vaihtamalla tähän asiaan parannusta.

Jos et käytä näitä toimintoja, sillä ei ole elämääsi mitään vaikutusta. Kokeilen yhtä optiota, jos se ei auta niin harkitsen muitakin.

9 Replies to “Ylläpidon tiedote: muutoksia somejakoihin”

 1. Minä en pidä näistä peukutuksista ja. muista tykkäämisistä. Näillä tehdään laiskoista ihmisistä vieläkin laiskempia, ennen piti edes lause kirjoittaa, jos jostain tykkäsi eli ei.

  Ennen oli blogit paljonkin värikkäämpiä monine kommentteineen.
  Jakamisesta minä en ymmärrä yhtään mitään.

  Jos nyt puhutaan koko järjestelmästä tai alustasta, paljon on tullut muutoksia. Kun muutaman aikaa on ollut käyttämättä, ei tahdo osata edes editorin käyttöä. Sitä kun sitten harjoittelee, niin aika helpolla hukkaa koko aloituksen, niin se vaan on.

 2. Aika pitkälti Pentin kanssa samaa mieltä. Minua kun ei jaksa kiinnostaa nuo peukutukset yms. Jakaminen taas ei kiinnosta siksikään kun en oleile missään fb-, twitter-, enkä muillakaan vastaavilla sivustoilla. Summasummarum, minulle yhdentekevä uudistus.
  Joillekkin em seikat saattavat olla tärkeitäkin, siis uudistus heille.

 3. Kehitys on aina hyvä asia. Itse veikkaan kun pystyy mm linkittämään täältä muille alustoille juttuja niin voi tulla uusi blogien lukijoita ja blogisteja.

 4. Mitenkähän lienee tuokehitys?
  Minä joudun nyt klikkaamaan ylimääräisen kerran kirjautusakseni tunnareilla sisään, koska se ikkuna ei aukea automaattisesti.
  Kun ei ole noita naamakirjoja tai muita somevouhotuksia, niin niillä ei voi kirjautua.

  Toinenkin ongelma on myös esiintynyt jonkin aikaa.
  Kun koitan kirjautua, ei blogien etusivu aukeakaan, vaan homma jää jumittamaan.
  Vasta, kun klikkaan selaimen kirjanmerkeistä blogin merkkiä uudelleen, pääsen sisään.

  Mikähän tässä mättää Kyuu?

 5. Juu, minä muokkaan tuon tykkäysnapin tuosta vielä hiiteen jahka vähän opettelen tätä. Mutta somejaot toimivat nyt hitosti paljon fiksummin.

  Lisäksi selvitän tuota Juhan mainitsemaa – minulla on siihenkin fiilis, mutta sen korjaaminen vaatinee lisenssin nostoa eli vähän rahaa.

Kommentoi