Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.

En tiedä tekikö poliisi virheen, kun Pekka Katajan murhaa yrittäneitä lähdettiin etsimään vain yhdeltä tietyltä suunnalta ( Torssonen )

Kyllä se Pekka sai vihaa niskaansa myös ns.”turistien” ja heitä liehikoivien suvatsevaisten suunnalta, kun hän vaati vastaanottokeskuksen sulkemista ja sanoi ”anonyymien” olevan uhka yhteiskunnan yleiselle turvallisuudelle.

Itse kallistun kyllä matuihin ja mutuihin, sillä heidän uskontonsakkin jo vaatii vääräuskoisten eliminointia ja sekin teko mikä Katajaa kohtasi, on itseasiassa ihan tavallista kauraa heidän poliittisessa ismissään.

 

8 vastausta artikkeliin “Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.”

  1. Jos häntä tosiaan hakattiin vasaralla, niin kyllä se murhanyritys oli .

  2. Motiivit viittaavat vahvasti porukkaan, jota itse kutsun ”natsilarppaajiksi”. Ei toki mitään yksin todista mutta vahva pointti. Hyökkäyksen tyyli on myös sitä sektoria.

    Varmasti Katajalla on vihamiehiä niin maahanmuuttajissa, vihervasemmistossa kuin fasismin kaipaajissakin. Se lienee merkki siitä että mies on tehnyt jotain.

    1. Voi olla niin jos minun ovasta tullaan sisälle kokeilemaan kirvestä ja vasaraa niin käy toisin päin, täällä pari koiraa pistää jo lihajalastomon kuntoon ensimmäisen tusinan…

      Ikävää että vanhan miehen kimppuun ollaan tuolleen tultu.

  3. Samaa mieltä Kyuun kanssa tuosta tyylistä: jihadisti olisi yrittänyt leikata pään irti eikä hakata vasaralla. Veitset ja miekat ovat yleensä olleet aseita sillä suunnalla. Ja jihadisti myös paljastaa itsensä yleensä ”Allahu akbar” huudoilla, tarkoitus ei ole yleensä tehdö tekoa salaa vaan julkisena pelotteluna. Natsilarppaajat on hyvä arvaus. Jotain ehkä kertoo myös se että Torssosen sormenjälki oli löytynyt siitä valepaketista joka Katajalle toimitettiin. Torssosen pelasti ilmeisesti pitävä alibi sille ajalle kun hyökkäys tehtiin eli ei ole voinut olla samaan aikaan kahdessa paikassa.

  4. Torssosen tukiryhmä on erotettu puolueesta. Voisi löytyä tukiryhmästä henkilö, joka kokisi moiseen tehtävään motivaatiota.
    Motivaatio-olettama voi toki olla väärä. Monet olettamat ovat päin persettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *