PB:n parasta antia- roskakori

Kommenttien roskakoriin kannattaa tutustua. Sieltä löytää ylläpidon asiattomina pidetyt komentit ja oppii.

Mutta sieltä löytyvät myös herkkähipiäisten poistamat hänen mielipiteidensä vastaiset kommentit.

Avaruuteen ne eivät katoa.

 

 

17 vastausta artikkeliin “PB:n parasta antia- roskakori”

 1. Vain uteliaat mylläävät roskakorissa,
  on siis syytä tyhjentää tästä eteenpäin sekin.

  1. Roskidyykkarit löytävät aarteita, muut maksavat täyden hinnan.
   Minä dyykkasin Etelä-Helsingissä asuessani purkulavat, kun saneerattiin ikivanhoja arvotaloja.
   Sieltä löytyi Alvar Aallon / Skannon tuoleja, Thynelin kattovalaisin ja lukulamppu, Toikan ja Orvolan lasiteoksia.
   ”Sosialisoin” myös 24 kpl jugend-talon eri muotoisia lyijylasisia ikkunapokia, jotka vein maalle vintille. Joku maksoi niistä hunajaa, kun en saanut niitä enää roudattua mukanani paikkakunnalta toiselle.

 2. jos mietit miksi olet joutunut joidenkin myös minun ”mustalle listalleni”, niin sinä kun ammut viestintuojan pelkän puoluekannan perusteella.
  Muuten olet kyllä fiksu kaveri, mutta politikassa sinulla on sokea piste siellä mihin ei aurinkokaan paista.

  1. Minä poistan harvoin mitään, Ainoastaan valtavan pitkiä linkkiviidakoita, joita joku on kiusatakseen monistanut useaan kertaan ensimmäisen poiston jälkeen uudestaan ja uudestaan.
   Minusta on hyvä saada lunta tupaan, ei minulle ainakaan puoluepolitiikka nouse arvoasteikossa viittä ylemmäs. Siksi sitä on hyvä sohia, että edes sokean toinen silmä avautuisi.

   1. Ammoin poistin ainakin yhdestä avauksestani viestejä, joista ei ilmennyt ymmärrystä siitä, mistä ylipäänsä oli kysymys.

    Toinen vaihtoehto olisi ollut kirjoittaa otsake ja selostus uudestaan, mutta se olisi kysynyt liikaa taitoa.

  1. On arvo sinänsä empiirisesti hakea, kokeilla ja tunnustella ylläpidon ideologisen suvaitsemisen rajoja. Ylläpito omista syistään ylläpitää mutta ei maailma siihen kaatuisi vaikka ei ylläpitäisikään. Jos lakkaisi ylläpitämästä, koituisi siitä suurin harmi ylläpidolle itselleen, jos sillekään. Uhkaus roskakorin tyhjentämisen tehostamisesta kolahti ja selkeytti.

 3. Henkilökohtainen kantani on; jos tekstini poistetaan, niin se sitten poistetaan ja nyt puhun ylläpidosta. Nämä hienohipiäiset avaajat, jotka poistavat eri mieltä olevien tekstejä, täysin eri asia.
  Joku sanoo, että tämä sivusto on persujen sivusto, käykäähän US sivustolla vähän tarkemmin, saatatte ehkä muuttaa käsityksenne.
  Kirjoittelu täällä on täysin vapaaehtoista, jos kirjoittaja leimataan, sitten leimataan, mitäs siitä.

  1. Kalle,- eri mieltä saa ja pitääkin olla, mutta henkilökohtaiset herjat poistan vastakin ja jos se on sinun mielestäsi hienohipiäistä, niin olkoon sitten.

 4. Ei ylläpito, eikä moderaattori poista puoluemielipiteen takia ketään. Kyllä täälläkin aikuiset ihmiset ihan varmasti tietävät, mitä saa sanoa ja mitä ei.

 5. Minun hylätyt viestini saisi poistaa lopullisesti. Se, mikä ei ole onnistunut, ei enempää kiinnosta.

 6. Eemeli, ei ole tarkoituskaan myllätä roskakorissa, vaan tuottaa hyvää tekstiä ja mielenkiintoisia juttuja etusivulle. Juuri senhän takia roskis onkin näkymättömissä.

 7. Olen huono poistamaan Internetistä sisältöä, koska ei se sieltä lopulta poistu. Ja toisaalta, mielestäni käyttäjille kuuluu maksimaalinen näkyvyys. Ylläpito ei näe yhtään sen enempää näitä, ei tilastoja, yms.

  Mutta jos tästä nyt hätää tulee niin pitää siivoilla enempi.

Kommentoi