Yllättävä näkökulma hoksaavalta meteorologiota – Kettu Kotakorpi

UPM menee konkurssiin ennen kuin korona kuolee. Hyttynen ja kärpänen ovat  vahvempia kuin Suomen suurimmat sikalat karjuineen ja emakoineen. Perhonen liitää pidempään kuin Finnair. Mehiläinen voi tappaa miljoonat ihmiset pistämättä. Pieni pistiäinen lahotta satavuotiaan petäjän.

Kerttu Kotakorpi panee asioita tärkeysjärjestykseen, joita minä tuossa edellä jatkoin. Jos nuo hyönteiset kuolevat tai vähenevät merkittävästi, linnut eivät lennä, hedelmät ja marjat eivät kasva, niin seurauksena pitkässä ketjussa tapahtuu ihmisten massakuolema- nälkään. Siihen ei tarvita Linkolan sotia ja ruttoja ihmisiä vähentämään, vaan hänen biologinen ajattelunsa aukottomat kulmakivet.

Jos merkittävä populaatio hyönteistä ja eläimistä kuolee puskureina virusten ja ihmisten välillä- me kuolemme. Sillä matkalla olemme miljoonien koronakuolleittemme paljastamalla esimerkillä – ihan itse aiheutettuna.

En sotke sen enempää puolue  ”Vihreitä” tähän , koska heidän maailmansa elää käänteisesti tuohon. Ollaan haluamassa ensin tasa-arvoa ja ruokaa kaikille, mutta unohdetaan, ettei se suussa kasva ilman edes osittaista Linkolan ajattelua. Mutta ei sen enempää tässä osiossa puolueista.

https://www.is.fi/viihde/art-2000007824952.html

2 vastausta artikkeliin “Yllättävä näkökulma hoksaavalta meteorologiota – Kettu Kotakorpi”

  1. Ehkä ei monikaan hoksannut,mutta olihan tuolla tänään Aamulehdessä yhtä ja toista vihreistä kirjailija Jarkko Tontin haastattelussa. Sellaista, että oho.

  2. Mika Salminen sanoi sen ääneen, mikä on eliöiden ja eläimien häviämisen merkitys sille, kun hävitämme luontoa metsineen. Eli luonto ja eläimet toimivat puskurina ihmisten ja virusten välillä. Mitä enemmän hävitämme luontoa eläimineen- eliöineen, sitä enemmän päästää virukset leviämään ihmisiin.

    Hänen lausuntonsa oli jossakin keskivaiheen jälkeen, kun hän puhui virusten synnystä.

    https://areena.yle.fi/1-50688697

    Puoli Seitsemän 4.3.2021 klo 18.30

    Näinhän sen tuolla blogissa esitin.

Kommentoi