Hallitus munii taas, virkamiehet pesevät käsiään ja poliittinen paska jatkaa leviämistään

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3181d8ce-19ce-4d41-a214-5bab78e292a9

”Sosiaali- ja terveysministeriö ei pidä mahdollisena osallistua rokotevalmistajien rahalliseen tukemiseen, koska sen tulee esiintyä neutraalina.”

”Ministeriöt pallottelevat”

”STM:stä vastataan näin sähköpostitse:

– Rahoitus tutkimukseen tulee OKM:n ja TEM:n kautta. Eli kannattaa ottaa yhteyttä OKM:ään ja TEM:iin.

Työ- ja elinkeinoministeriöstä (TEM) vastataan näin: ”Tämä kuuluu yksiselitteisesti STM:lle.”

Myös johtaja Erja Heikkinen opetus- ja kulttuuriministeriöstä (OKM) toteaa, että STM vastaa rokotetoiminnasta ja rokoteohjelmasta Suomessa.

– Siltä osin vastuu on heillä. He tietysti katsovat, mistä saamme parhaat ja kussakin tilanteessa käyttökelpoiset rokotteet.”

Poliittista paskaa ja hallituksen törkeää vastuunpakoilua.

Rahaa jaetaan kaikenlaisten ”Finlandien” kautta jopa pikavippihuijareille muka hijausten kehittämiseen, mutta tällaiseen tärkeään asiaan ei senttiäkään.

Busines Finlandin rahaa muka jaetaan kehitystarpeisiin, mutta rokotteen kehittäminen ei ilmeiseti sellaista ole.

On todella ilkeää, ettei nykyhallituksen poliittisille pelleille ole mitenkään tarpeellita edistää suomalaisen rokotteen kehittämistä todellisessa tarpeessa.

Mistä näitä rottia riittää?

7 vastausta artikkeliin “Hallitus munii taas, virkamiehet pesevät käsiään ja poliittinen paska jatkaa leviämistään”

  1. Jos olen oikein ymmärtänyt, tämä suomalainen ei ole mikään miljardifirma, mutta kaikkeahan saa luulla.
   Toki, kun hallitus jakaa rahaa pikavippihuijareillekin, luulisi sitä rahaa riittävän todella tarpeellisiin asioihinkin, vaan ei näytä punaviherhallitusta kiinnostavan.

   1. Suomalainen rokote ei nyt ehtisi mutta tulevaisuudessa jos rokottamista täytyy tehdä vuosittain se olisi erinomainen koska se suihkutetaan nenään ja estää siten myös tartunnan eikä vain tautiin sairastumista. Business Finlandin avustukset menivät osittain näköjään miten sattuu kaikenlaisille puliveivareille omaan taskuun, siihen nähden on kyllä typerää ettei tähän rokotteen kehittämiseen rahaa riitä. Mutta onhan noita typeriä päätöksiä totuttu näkemään vuosien kuluessa riippumatta siitä kuka on vallassa.

 1. ”Sosiaali- ja terveysministeriö ei pidä mahdollisena osallistua rokotevalmistajien rahalliseen tukemiseen, koska sen tulee esiintyä neutraalina.”
  ***************************************************************************************

  .
  Suomessa on jaettu valtion (veronmaksajien) varoista tukia jos jonkinlaisille yrittäjille – etenkin nyt koronaepidemian aikana. Onkohan tämä jakaminen ollut kaikenaikaa neutraalia?

Kommentoi