Sinihomejuustoa keitetyille perunoille mikrossa

Olen syönyt monta päivää peräkkäin Karjalanpaistia ja keitettyjä perunoita. Ensin juuri valmistumisen jälkeen lämpimänä, sitten mikrolla lämmitettynä.

Kun minulla sattui olemaan jääkaapissa Virosta ”sotareissulla” ostettua Castellon sinihomejuustoa, niin tuli mieleen kokeilla vaihtelua ateriaan.

Niinpä suurista kuorituista keitetyistä perunoista (kuorittu ja lohkottu ennen keittämistä) suurien palasten päälle köntit sinihomejuustoa lautaselle  ja kaveriksi hyvää Karjalanpaistia. Sitten vaan mikroon hieman alle 600 W teholla 6 minuutiksi (ihan miehen annos syötävää).

Olipa todella hyvää – teen huomennakin vastaavan annoksen.

9 vastausta artikkeliin “Sinihomejuustoa keitetyille perunoille mikrossa”

 1. Pirkan blogit vihaavat jostakin syystä minun ”komeaa” kuvaani, joten se ei ole näkynyt aikoihin. Nytkin kun kirjoitan tätä, niin kuvani näkyy nimeni edessä, mutta kommentissa sitä ei enää näy.

  Minun mielestäni pitää kirjoittaa omalla oikealla nimellään ja omalla oikealla tunnistettavalla kasvokuvallaan – kuten nytkin yritän tehdä.

 2. Tuo tekniikka ei ole aina samaa mieltä ihan kaikessa ja tietokoneessa harvoin on samaa mieltä terv tepivaari

  1. ”Komea” kuvani näkyy mainiosti esimerkiksi: Verkkouutisissa, Uuden Suomen Puheenvuorossa, Virolaisessa Postimees-portaalissa, Virolaisessa Delfissä, Eesti-Päevalehes, militaar.netis, jne.

   Vaan ei näy Pirkan Blogeissa.

 3. Ei se vaan onnistu. Olen kirjautunut aikaisemmin fb:n tilin kautta omalla virallisella nimelläni ja kuvallani. Täällä takkuaa edelleen, vaikka pb:llä on sama word pressin alusta kuin US:ssa. Nyt täällä taas kerran vain googlen ja gmailin kautta?

 4. Itse ostan aina LIDListä milbona-sinihomejuustoa, koska se on maukkaampaa ja suolaisempaa ja edullisempaa kuin castello tai aura. 1,99 euroa/ paketti. Hapankorput ostan myös LIDLstä : 75 centtia/paketti. Siinä oivallinen välipala.

  1. Edullisia kannattaa tietysti käyttää normaalisti, tuon Castellon ostin kokeeksi Virosta erilaisena Jouluvieraita varten. En yleensä arkisin käytä mitään kalliita juustoja, vaan halpaa Reinbow-kermajuustoa, alle 4 euroa kilo Prismassa ja on minusta oikein hyvää.

   1. Juu, tuota rainbowta olen itsekin ostanut, vaikka prismassa tulee käytyä harvemmin. Meillä on naapurien kanssa silloin tällöin kimppakyyti Hollolan prismaan ostoksille.

Kommentoi