Anna euro,,,,

Niin, kun kansa joka on tapellut iät ja ajat ja milloin mikäkin sitä on auttanut ja joku on vallannut,,,näitä oli 70-luvulla 10 miljoonaa, nyt näitä on 40 miljoonaa,,,ne tappelee keskenään, montako euroa SINÄ olet valmiina antamaan tähän ”keräykseen” ,,,,minä en anna mitään.

Kansa joka ei tiedä eikä halua tietää mitä on, kansa joka ei näe tulevaisuutta kansana, luonto tälläisen hoitaa pois. Jos ei ole omaa tahtoa vaan jokunen terroristi on maan vallassa niin miksi meidän nämä pitäisi ikinä elättää???

HK vie varmaan jo rahansa tuonne, arvaus ja kohta yksi ”punainen” tyhjäntoimittaja tekee vastablogin…

”Kansainväliset lahjoittajat ovat luvanneet 250 miljoonaa euroa Afganistaniin”

”YK on toistuvasti varoittanut, että Afganistan on maailman pahimman humanitaarisen kriisin partaalla. Yli puolet afganistanilaisista kohtaa tämän talven aikana akuuttia ruokapulaa.”

Kyynel,,,Talebanit sai tämän aikaan ja meidän pitäisi maksaa se nyt, ei mitään tuonne!!!

”Taustalla ovat ilmastonmuutoksen aiheuttama kuivuus sekä talouskriisi, jota kiihdytti entisestään kansainvälisen yhteisön päätös jäädyttää apu avustuksista riippuvaiselle maalle Talebanin valtaannousun jälkeen.” (IS)

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008467832.html

Vai vaikuttaa nyt se ilmastonmuutoskin, vasta tuttava oli tuolla joukoissa ja sanoi että helevetin kylmä oli ja kuuma jos oli siellä missä se on, mutta kylän asukkaat taisteli yöt länsimaisia vastaan ja samat naamat oli päivällä hakemassa ruokalähetyksiä…

 

Yksi vastaus artikkeliin “Anna euro,,,,”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *