3 vastausta artikkeliin “Nolla euroa”

  1. Vituiks meni mutta menköön – mutta kokemuksia on enemmän.

    Vähän alkaa oleen fiilis että kannattaisi jättäytyä tästä edustapolitiikasta. En minä halua olla ketään vastaan, en halua olla tyrkyllä. Paljon hauskempaa oli kirjoitella vaaliohjelmia.

    1. Hei, parempi olla kuin olla olematta. Huomannut että nämä jotka on aina äänessä mm blogeissa, eivät itse tee omien agendojen vuoksi mitään…sitten arvostelevat muita vahingoniloisina. Tsemiä sulle !

  2. Näillä minä menin:

    Vaalilupaus
    Motto: ”mitä sinä haluat…”
    Lyhyesti: Suomi NATO jäseneksi, pois EU:sta, markka takaisin.
    Suomella on potentiaalia pärjätä tulevaisuudessa hyvällä koulutuksella, huolehtimalla omista sekä syntyvyys pitää saada nousuun. Työperäinen maahanmuutto on hyvä asia, saadaan osaajia ja uusia kansalaisia, pelkästään EU:n alueella on eurooppalaisia työttömiä miljoonia, heitä voidaan rekrytoida tänne Suomeen perheineen. Puolustusvoimien pitää nostaa määrärahoja 2% BKT:sta sekä kertausharjoitusten määrää pitää nostaa reilusti. Meitä on vähän mutta me voimme hoitaa asiat hyvin, vastakkainasettelua en kannata, kaikki on aina sovittavissa puolin ja toisin. Ydinvoimaa pitää lisätä ja keskittyä tulevaisuuden energioiden tuottamiseen, innovaatiota meillä on ja osaamista, hyödynnetään se, ollaan maailman suurvalta teknologiassa, se on tulevaisuuden tie. Nuorten hyvinvointiin on panostettava, yksinäisyys koskettaa meitä jokaista, nuoret on meidän tulevaisuus. Vanhustyöhön on panostettava ja luotava järjestelmä joka kannustaa ihmisiä hoitotöihin ja siellä jaksamiseen. Meillä on tälläkin hetkellä paljon piilotyöpaikkoja, kehoitankin työnantajia palkkaamaan porukkaa sen sijaan että firmoissa pyöritetään tuilla ja opiskelijoilla hommia… Kiitos ja kumarrus kaikille meille suomalaisille, hieno maa, hieno kansa, paras maailmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *