Täydellinen ”mahalasku” Suomelle

Ei oikin hyvin mennyt mikään laji tässä viikonlopussa, oli se sitten urheilua, laulua, tai jotain muuta kilpailulajia. Kyllähän me kaikki olemme rähmällään, kun on hävitty lajit, jotka ehdottomasti pitäisi, jos ei ihan aina, niin useimmiten kuitenkin voittaa.

Ei voitettu euroviisuja, minun mielestäni ne hävittiin. Toiset kyllä ovat tyytyväisiä ja sanovat, että ei ainakaan hävitty, kun oltiin peräti kuudentena. Onhan se tulkinta sekin.

Urheilun puolella mentiin ihan pieleen, ei voittanut Rovanperä rallia. Ei kai ihan voittaa pitänytkään, mutta hyvää sijoitusta edes odotettiin, ei ihan onnistunut. Keskeytys tuli jonkun teknisen vian takia. F1 formuloissa kävi samoin, kun eivät saanet renkaiden vaihdossa kaikkia pyöriä irti, keskeyttämään joutui Bottaskin. Niin on joskus käynyt minullekin, en ole kylläkään joutunut keskeyttämään.

Uintikisoista en tiedä mitään, olin kuulevinani että joku mitali olisi voitettu. Hiihtokisoja ei voitu pitää, kun sulivat lumet.

Niin tietysti, meidän rakkain lempilajimme ei onnistunut sekään, kun hävittiin jääkiekon MM kisa rankkarikisalla. Ei ole siitäkääm muuta, kuin ylöspäin nousua.

3 vastausta artikkeliin “Täydellinen ”mahalasku” Suomelle”

  1. Hyvä, että joku menee hyvin, minä en kylläkään tunne moista tapahtumaa. Sarjakuvista minä en mitään tiedä, niitä vaan joskus tulee luettua ja katseltua.

  2. Monilla suomalaisilla on taipumusta masentavaan itseruoskintaan. mutta ..mutta ..
    .
    ”Ei voitettu euroviisuja, minun mielestäni ne hävittiin.”
    .
    .. ei nyt näin saisi.

    *
    Positiivista ajattelua me tarvitsemme. Oltiin ruotsalaisia parempia, Ruotsi oli neljästoista

    *
    ”Uintikisoista en tiedä mitään, olin kuulevinani että joku mitali olisi voitettu. ” – no voi,voi ..

    TS:
    Ari-Pekka Liukkonen palautti Suomen kultamitalikantaan uinnin arvokilpailuissa, kun hän voitti Euroopan mestaruuden miesten 50 metrin vapaauinnissa Budapestissa. Menestys pitkän radan kisojen päätöspäivän illassa jatkui heti perään, kun Ida Hulkko ui EM-hopealle naisten 50 metrin rintauinnissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *