Noinko muka on

Kun joka asiaan tyrkytetään suklaata joka ei ole oikeasti edes hyvää miksi sitä tuupataan joka paikkaan

Joskus tulee mukavia ylläreitä kun suklaata on mennyt ilmeisesti vahinkossa perunalstuihin

Ostin tuossa perunalastuja valmistus muualla kun Suomessa ja yllätyshän sieltä tuli kun siellä oli muruina suklaata

pussissa ei kyllä niistä ollut mainintaa ja tais olla että koneella oli pakattu jotain muuta ja sinne oli jäänyt muruja

Käytin ne ja oikeasti ei se yhdístelmä lainkaan pahaa ollut hiukan erikoinen tosin oli

Mutta kaikkea sattuu kun tehdään ihan mitä vaan noita pähkinöitä on ollut jonkin verran eri tuotteissa onneksi en ole niille allerginen

On aika vaarallinen jos pähkinälle on allerginen ei ole lainkaan leikin asia

Mutta peruna lastut ja suklaa murut erikoinen   maku yhdistelä ei paha lainkaan seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

5 vastausta artikkeliin “Noinko muka on”

  1. kerran kun ostin fazerin sinisen levyn ja kun aukaisin sen ni se suklaalevy oli täplikkään valkoinen. Postitin sen fazerille ni ne lähettivät mulle paketillisen makeisia ja pahoittelivat että se levy oli saanut jossain säilytysvaiheessa kauppaketjussa kosteutta jostain syystä ja toivottivat että luottamukseni fazerin tuotteisiin säilyisi hyvänä.

  2. Noinhan ne toimii tuo muualla leivottu on toki sallittua mutta etusivulla pitäisi luke kissan kokoisin leivottu Ruotsissa
    Mutta se kukee takasivulla ja niin pienellä ettei näe
    En osta Ruotsalaista leipää koska se ei ole hyvää minun suuhuni melassia lähes kaikessa terv tepivaari

  3. On se suklaa ihme aine… jotkut pystyy syömään sitä vaikka levyllisen kerralla. Itsellä on tuossa yksi tumma suklaalevy ollut kotona 2 kuukautta, siitä on 4 palaa syöty joista 2 itse.

  4. Noin muuten itselläni käy suklaan kanssa se homehtuu ennen kun puolet kulunuteipä voi sanoa suureksi kulutukseksi
    Vaimo saatto teeveetä katsellessaan vetäistä fazerin ison sinisen ja sanoi harmi se meni jo
    Noinkin siinä voi käydä terv tepivaari

Vastaa käyttäjälle Kyuu Eturautti Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *