Kolmatta koronapiikkiä en ota – 2.

Kirjoitin samannimisen blogin  täällä PB:ssä 23.9.2021.

Minusta riippumattomista syistä en käsittele tässä blogissa silloisessa blogissa kertomiani asioita mikäli ne ne eivät liity minuun itseeni. Tämä siitä.

Paljon on vettä virrannut tuon 23.9. päivän jälkeen, ja näyttää vahvasti siltä, että minunkin pitää about kuukauden päästä päättää otanko kolmannen piikin vai en.

Näillä näkymin minun on pikku pakko ottaa kyseinen piikki, mutta ans kattoo nyt.

95 vastausta artikkeliin “Kolmatta koronapiikkiä en ota – 2.”

  1. Olen sen tehnyt selväksi etten kenellekään kerro mitä tehdä tai ei.

    Itse lähden siitä että lääketiede ei ole alaani, joten katson mitä esim. TAYSin johtavat ihmiset sanovat ja menen sen mukaan. He ovat pelastaneet läheisteni hengen moneen kertaan, joten ovat ansainneet kunnioitukseni ja luottamukseni.

  2. https://oikeamedia.com/o1-168900

    Ihmelääke ivermektiini eli kuinka THL:n ohjeet tekivät minusta salaliittoteoriitikon.

    Jo ennen pandemiaa olin pyrkinyt ymmärtämään monimutkaistuvaa ja kaaottista maailmaa myös ns. virallisen median sivusta. Hyväksi ymmärryksen kasvattamisen lähteeksi osoittautuivat englanninkieliset podcastit, joista seurasin useita. Yhdysvaltalainen evoluutiobiologipariskunta Brett Weinsteinin ja Heather Haynesin Dark Horse podcastissa törmäsin hämmästyttävään tarinaan ivermektiinistä keväällä 2021.

    * SARS CoV2 virusta vastaan on olemassa erittäin hyvin toimiva lääke nimeltä ivermektiini. Se on turvallinen, laajalti saatavilla, helposti valmistettavissa, sekä erittäin edullinen patentiton lääke, jota on 40 vuoden ajan jaettu miljardeja annoksia. Useisiin tauteihin ja parasiitteihin käytetty ivermektiini on myös anti-viraalinen lääke, joka toimii erinomaisesti myös SARS-CoV2 virusta vastaan. Tutkimuksia ja kokeita ivermektiinistä on lukuisia ja kertovat sen vähentävän covid-19 tautiin sairastuneiden kuolleisuutta 75-80%, toimivan myös ennaltaehkäisevänä kuurina vähentäen tartuntariskiä 88% sekä kaiken kukkuraksi toimivan myös long-covid oireiden hoidossa.

  3. Ihmelääke? No ei. Se on erittäin tehokas soluviljelyissä, mutta ei kovin tehokas ihmisissä.

    Hyvin klassinen vedätys. Hyvin, hyvin klassista Putinin propagandaa on tuo ivermektiinin vaikutus. Toisaalta, jos lähteenä on Venäjän media…

    1. Näinhän tämä hybridihuijaus toimii.
      Ihmisille syötetään paskaa jonkun muka ”evoluutiobiologin” satuna ja hölmöt foliohattu-uskovaiset nielevät sen karvoineen nahkoineen.

  4. Luin edellisen avauksesi kommentteineen, mutta ikävä kyllä en voi kommenoida kovin yksilöllisesti asiaa.

    Jos jotain voisin sanoa niin, ehkä suosittelisin keskustelemaan paniikkihäriöstä ja sen oireista jonkun alan ammattilaisen kanssa.

  5. Ivermektiini näyttää olevan kiistanalainen, mutta toimivakin lääke on kohta ilmeisesti tulossa markkinoille. Silti, rokotus suojaa jo tartunnaltakin, niin onhan se parempi.

  6. Että kaikki, jotka uskaltavat pullikoida virallista koronatotuutta vastaan, ovat mielenterveystapauksia, salaliittouskovaisia tai muuten varsin epäilyttäviä kansaiskunnoltaan.
    No, Neuvostoliitossa toisinajattelijat ”pääsivät” hoitoon. Mikä mielisairaalaan, mikä johonkin muuhun ”hoitoon”.
    Ehkä täällä sellaiset tapaukset ”pääsevät” avohoitoon.

    1. Venäjällä on kehitetty toimiva hoito lähes kaikkeen!
      Se on ulkoilu!
      Esim. Otetaan ulkoilutettava ja viedään se korkealle, esim. 25krs. ja työnnetään ikkunasta ulos!
      100% toimiva lääke!

  7. Juuri tämän kaltaiset oikeamedialaiset ja salaliittoteoreettikot ovat itse kuin viruksia, jotka etenevät sille otollisessa uskomususkovaisessa ”maaperässä”.

  8. Se 20% saisi mennä napurimaahan siellä kuolee yli 1000 päivässä kun ovat oman uskonsa vahvistaneet.
    Ei rokotuksia jaettaisi ellei niistä olisi hyötyä.

  9. Viisainta luottaa vaan vanhanajan lääketieteeseen ja kunnolla tutkittuun tietoon. HUS tai Tays ovat luotettavampia kuin joku podcast.

  10. ”Luin edellisen avauksesi kommentteineen, mutta ikävä kyllä en voi kommenoida kovin yksilöllisesti asiaa.

    Jos jotain voisin sanoa niin, ehkä suosittelisin keskustelemaan paniikkihäriöstä ja sen oireista jonkun alan ammattilaisen kanssa.”

    Saatko provikkasi Pfizeriltä, vai miten?

  11. Mielenkiintoista on nähdä nollautuuko koronapassi ja onko voimassa enää jos ei ole ottanut kolmatta piikkiä. Kiinnostavaa nähdä kuinka moni aikoo ylipäätään ottaa kolmannen rokotteen. Ne jotka eivät ole ottaneet ensimmäistäkään voi joutua odottamaan hieman piikkien välillä.

    1. Aion ottaa mutta toisen piikin jälkeen puoli vuotta väliä terv tepivaari

  12. Edelleen on aivan liian helppo vedättää väkeä venäläisellä datalla. Em. Lassen linkki osoittaa Venäjälle, valtiota lähellä oleviin tahoihin, se selviää yhdellä verkkoteknisellä kyselyllä.

    Kaksoissokkotutkimus ei ole osoittanut em. lääkeaineen tehoa.

    Tuossa se yksinkertaisesti on. On monta lääkeainetta jotka toimivat petrimaljassa, on monta lääkeainetta jotka ei-kontrolloidussa testissä voivat osoittaa hyviä tuloksia, mutta on mahdotonta tietää mikä on juuri tämän lääkkeen osuus tuloksessa.

    Puheet ”big pharman” rahapuuhailuista taas menevät täysin naurunalaiseksi pienellä pintaraapaisulla.

  13. Jos ketä kiinnostaa, Mikko Pauniolta löytyy hyvä ja asiallinen koronaan liittyvä kirjoitus Uuden Suomen Puheenvuorosta ”Väestön D-vitamiinitaso nopeasti kuntoon ja Suomi normaaliksi”, 18.9.2020.
    Pitäisi löytyä pelkällä hakusanalla.

  14. Normiflunssa leviää ihan samalla tavalla, eikä kukaan vedä ”hernettä nenään” sen takia! Jos joku vetääkin, sen saa pois niistämällä!
    Normiflunssaan kuolee vuosittain paljon enemmän ihmisiä, mutta sehän ei ole meedioiden mukaan ole niin vaarallista, kuin kuolema koronaan!?
    Meedio määrää, PELÄTKÄÄ!!!!!!!

  15. Salaliittopellet huutavat hysteerisesti tosiasioista piittaamatta ja niitä ymmärtämättä.
    Suosittelen kokeilemaan kuolemista hitaasti tukehtumalla omiin nesteisiin…

    1. Kirjoitatko kokemuksesta, vai onko meedio saanut pelkäämään! 😮

      Voin kertoa, että tämän maallisen kurjuuden loppuminen on edessämme ihan pelkäämättäkin!

      1. ”Voin kertoa, että tämän maallisen kurjuuden loppuminen..”

        Harmi Veikko, että sinulla on kurjaa. No, ei kun odottamaa satumaailmaa, uskovaisten taivasta.

  16. Heti mennään kunhan tulee siitä kakkosrokotteesta puoli vuotta kuluneeksi. Se osuu jonnekin joulunpyhien jälkeen. Äkkiäkös se menee ja aletaan odottaa taas pääsiäistä.

  17. Mahdollisesti tulemme vielä näkemään, mitä näille rokotetuille tulee tapahtumaan, kunhan hetki aikaa kuluu!
    Olette koekaniineja! Kukaan ei tiedä, mitä ne mömmöt vielä aiheuttavat! Niille ei ole annettu edes virallista myyntilupaa!

  18. Molekyylibiologiaan ja biokemiaan perehtyneet tutkijat ovat esittäneet, että nämä käytössämme olevat geeniteknologiaan perustuvat ”rokotteet” voivat aiheuttaa viiveellä vakavia, jopa hengenvaarallisia haittoja, kuten herkistymistä tuleville virusinfektioille ja neurologisia sairauksia. Ns. ADE-ilmiön vuoksi rokotetut voivat myöhemmin sairastua huomattavasti vakavampiin taudinkuviin uusia viruksia kohdatessaan kuin rokottamattomat. Tästä on olemassa eläinkokeista ja ruumiinavauslöydöksistä saatua näyttöä, joten FIMEA:lta ja THL:lta odotetaan vahvaa reagointia.

    1. VV : ”Molekyylibiologiaan ja biokemiaan perehtyneet tutkijat ..”

      Esitä vaikkapa vain yksi tutkimus.

      1. Tamara Tuuminen

        Koulutus: kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori, lääketieteellisen mikrobiologian dosentti
        Ura: Lääketeollisuudessa lääkkeiden kehittäjänä, tutkijana, opettajana, kliinisessä työssä, mikrobiologian laboratorion ylilääkärinä. Noin 100 julkaisua vertaisarvioiduissa kansainvälisissä tiedelehdissä niin virologian, bakteriogian, serologian, immunologian ja sisäilmasairauden tiimoilta.
        Nyt eläkkeellä. Käyttänyt paljon aikaa tutkiakseen tiedettä koronaan ja koronarokotuksiin liittyen. Mukana Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjassa.

        Rokotteiden piikkiproteiini myrkyllistä, tutkimus puutteellista

        Haastattelussa Tuuminen kertoo miten mRNA-rokotteet eroavat täysin perinteisistä rokotteista. Geeniteknologisten injektioiden elimistössä levittämä/synnyttämä piikkiproteiini on toksinen eli myrkyllinen. Se mm. vahingoittaa verihiutaleita ja punasoluja, aiheuttaa niiden aggrekaatiota ja veritulppia sekä vaurioittaa verisuonten seinämää.

        ”On vedetty mutkat suoriksi”, toteaa Tuuminen koronarokotteiden kehitysprosessista. ”Pitäisi tutkia farmakokinetiikka ja farmakodynamiikka. Pitäisi tutkia miten virus ja rokote käyttäytyvät elimistössä.”

        Koronarokotteiden kehittelyssä on ohitettu tiettyjä vaiheita, kuten farmakodynamiikka, genotoksisuustutkimus ja teratogeenisyys. Rokotteiden nanopartikkelit menevät munasarjoihin, samoin spermaan, nämä voivat aiheuttaa lapsettomuutta. ”Kukaan ei tiedä millaisia ovat pitkäaikaiset vaikutukset.”

        1. Herää kysymys onkohan Tuumisen kaikki tuumaamat lääkkeet aivan turvallisia.
          [ Lääketeollisuudessa lääkkeiden kehittäjänä ..]

          Toisaalta onko asialla niin väliä, sillä olemmehan matkalla uskovaisten satumaailmaan, taivaaseen.

          ***************************************************************************
          ”Lääketeollisuudessa lääkkeiden kehittäjänä, tutkijana, opettajana, kliinisessä työssä, mikrobiologian laboratorion ylilääkärinä.”

          *
          https://pelastetaansuomenlapset.fi/sensuuri-iski-tamara-tuumisen-haastatteluun-rokotejohtaja-rametia-televisiossa-opastanut-kokenut-erikoislaakari-kertoi-koronarokotteiden-riskeista/

          Sensuuri iski Tamara Tuumisen haastatteluun!

          – Rokotejohtaja Rämetiä televisiossa opastanut kokenut erikoislääkäri kertoi koronarokotteiden riskeistä

          1. ”Toisaalta onko asialla niin väliä, sillä olemmehan matkalla uskovaisten satumaailmaan, taivaaseen.”

            Olipa odottamaton ilouutinen! Ihmeiden aika ei vielä ole ohi!
            Kuinka ja koska Albanus aloit uskomaan? 😮
            Uskot olevasi menossa taivaaseen!

            Ilm.21:27

            Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.

            Tässä blogissa kaikki ovat tosiuskovaisia, kukin tavallaan, oman älykkyysosamääränsä mukaan!

            Enempäähän ei voi vaatia.
            Kukapa sen kissan hännän nostaa, ellei kissa itse!

            1. Kukin uskokoot ihan mihin itse haluaa seon kaikkien vapaaehtoista touhua terv tepivaari

      2. Saattaa olla yhtä vaikeata esittää tähän sellainen vertaisarvoitu tutkimus kuin Puskalla omien rasvasatujensa tueksi.
        Ei taida löytyä yhtään tieteellisesti kelvollista.

        1. Ei Tamarallakaan ole asiassa yhtään tutkimusta, mutta uskoa satuihin senkin edestä.
          ”Pelastetaan lapset”- kampanja on puhtaasti foliohattusatua ilman mitään todisteita, mutta saavathan sen puuhastelijat tuntea itsensä suunnattoman tärkeiksi.

    2. Koronaan kuolleiden miljoonan ihmisen, pääasiassa rokottamattomin, ruumiinavaukset kertovat keuhkojen täydellisestä tuohoutumisesta. Siihen ei tarvita kuin patologit.
      Roketetut ovat kuolleet isoon määrään vakavia perussairauksua, ei rokotuksiin.

  19. ”Ainoa tapa suojautua laukalle lähtevältä samanmielisyydeltä on ajatella toisin. On jatkuvasti lyötävä kapuloita rattaisiin ja rikottava hurmos. Olennaisinta ei edes ole se, ovatko vastaväitteet hyviä. Tärkeintä on, että niitä on.”- Otanta Ivan Puopolon mainiosta kolumnista ”Uskaltakaa ajatella toisin!”MTV 17.4.2021.

    Jotta maa viheriöisi.

    1. Täysin rokottamattomilla on usein ollut haittavaikutuksena ennenaikainen kuolema.

      *
      https://www.google.com/search?q=kpronakuolemat+maaimalla&rlz=1C1JZAP_fiFI959FI959&oq=kpronakuolemat+maaimalla&aqs=chrome..69i57j0i13l3.13846j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

      Kuolemat : 5,06 milj. [ Näitä ihmisiä ei enää Ivan Puopolon kolumnit kiinnosta ]

      *******************************************************************
      Tämmöistä oikeeta ..

      https://oikeamedia.com/o1-169003 [ kootut skeidat ]

      ”Nuorilla yleisimmin ilmoitetut haittavaikutukset ovat koronarokotteiden tunnettuja haittoja eli kuume päänsärky, väsymys, rokotuskohdan reaktiot, rokotusraajan kipu, huonovointisuus tai pahoinvointi, erilaiset ihoreaktiot ja suurentuneet imusolmukkeet.

  20. Turha näiistä on kinata, viimeisimmän huhun mukaan lähtö meille tulee ihan kaikillekin.

  21. Kuten Pentti sanoo, turhapa tässä on jankata. On tietenkin selvä että huuhaan puolelle löytyy aina pari lääkäriä tai tutkijaa – heitä on kuitenkin maailmassa miljoonia, aina löytyy muutama jotka haluavat tehdä vähän lisätiliä. Jos he sitä tiliä tekevät esiintymällä Venäjän mediassa huuhaalla niin näin sitä sitten käy.

  22. Hyvä passi !! Paljastaa yhteiskuntavastuuttomat, viruslingot, Seilin saarelle karkoitetavat, ”mieleltään spitaaliset” kaivamaan itselleen hautoja.

  23. Hemmetin hyvä kirjoitus, jos niin voi sanoa, tuo Puolimatkan artikkeli.

    1. Mitä hyvä, kysyn?

      https://www.tapiopuolimatka.net/rokotepassin-avulla-kohti-digitaalista-diktatuuria

      *
      https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/seurakuntalainen-kertoo-miksi-tapio-puolimatkan-blogi-poistettiin/

      Elokuussa Puolimatka julkaisi viikon välein blogitekstit, jotka olivat koronarokotekriittisiä. Kriittisyys ei ole väärin. On tärkeää, että erilaisille näkemyksille on tilaa, mutta Puolimatkan blogeissa oli väitteitä, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Hänen kanssaan käytiin aiheesta keskustelua ystävällisessä hengessä. Häntä pyydettiin tarkistamaan bloginsa ”Lasten koronarokotusten perustelut horjuvat” sisältämien lääketieteellisten väitteiden paikkansapitävyys. Puolimatka pyysi, että hänelle osoitettaisiin bloginsa mahdolliset virheet. Tähän Perussanoman toimitusjohtaja Jouni Lallukka vastasi blogissaan ”Pelastetaan lapset koronalta”. Puolimatka ei toistuvista vetoomuksista huolimatta halunnut korjata näkemyksiään.

      1. Varmaan Tapio Puolimatkan mielestä espanjantautikin oli aikoinaan jollakin lailla keinotekonen pandemia.

        *
        Espanjantautiin kuoli vuosina 1918–1920 koko maailmassa noin joka kahdeskymmenes ihminen.
        .
        Ilman rokotuksia ja ilman nykyaikaisia tehohoitometodeja tilanne koronaepidemian aikana olisi varmaan samanlainen kuin espanjantaudin riehuessa.
        .
        ****************************************************************
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Espanjantauti
        .
        Espanjantauti oli vuosina 1918–1920 riehunut pandemia, jonka aiheutti harvinaisen tappava influenssa A:n alatyyppi H1N1. Nimestään huolimatta tauti ei ollut lähtöisin Espanjasta. Arviot kuolleiden määrästä vaihtelevat suuresti, noin 30 miljoonasta 100 miljoonaan. Luonteeltaan espanjantauti oli influenssa, jonka oireina olivat yskä, kuume ja särky. Jälkitauteina se saattoi aiheuttaa muun muassa keuhkokuumeen. Pelkästään Suomessa espanjantautiin kuoli noin 20 000 ihmistä

        *****************************************************************
        https://tilastokoulu.stat.fi/verkkokoulu_v2.xql?page_type=sisalto&course_id=tkoulu_vaesto&lesson_id=13&subject_id=1
        .
        Maapallon väestö alkoi voimakkaammin kasvaa 1800-luvulla, kun kuolevuus alkoi aleta. Yleisen hygienian lisääntymisellä oli merkittävä vaikutus kuolevuuden alenemiseen. Ensimmäisen miljardin maapallon väkiluku saavutti 1800-luvun alkupuolella ja toinen miljardi tuli täyteen 1920-luvulla.

  24. Yksi syy tämän blogipalvelun olemassaoloon on halu ylläpitää suomalaista ja riippumatonta blogipalvelua. Oikeus yksityisyyteen on sen verran tärkeä että sitä pitää puolustaa.

    Puolimatkan jutussa on pääosa aivan täyttä huuhaata, enkä aio tuhlata aikaani jokaisen virheen osoittamiseksi.

    Ajatuksen tasolla on kuitenkin totta, että jotkut ahneemmat päättäjät varmasti kuvittelevat paljoja rokotepassista, että sen avulla voisi kontrolloida ihmisiä.

    Mutta.

    Jo nyt baareissa kysytään henkkareita. Henkilötodistus on paljon väkevämpi paperi ja sisältää paljon arkaluonteisempaa tietoa kuin koronapassi.

  25. Kyllä se koronapassi tosiaankin ainakin osittain nollautuu. Esimerkiksi jos aikoo matkustaa Israeliin niin täytyy olla kaksi rokotusta ja korkeintaan puoli vuotta toisesta. Tai sitten se kolmas rokote.

    Mitenkähän tämä huuhaa -teorioihin uskova porukka selittaa sen, että Israel on ollut rokottamisessa edelläkävijä? Yleensä kun samassa porukassa Israelia ja juutalaisia pidetään Jumalan erityisesti siunaamina niin nytkö koko Israel onkin mennyt vipuun ja kauhea kohtalo odottaa? Kun taas Venäjä tulee siltä säästymään koska ihmiset eivät huoli rokotetta?

    Kolmannen rokotteen otan jos sen saan. Luulisi, että vuodenvaihteen jälkeen niitä aletaan tarjota nuoremmillekin.

    D-vitamiinit ja hivenaineet sun muut ovat tietysti hyvödyllisiä mutta eivät ne kulkutauteja torju.

    1. ”Mitenkähän tämä huuhaa -teorioihin uskova porukka selittaa sen, että Israel on ollut rokottamisessa edelläkävijä? Yleensä kun samassa porukassa Israelia ja juutalaisia pidetään Jumalan erityisesti siunaamina niin nytkö koko Israel onkin mennyt vipuun ja kauhea kohtalo odottaa?”

      Kannattais vähän tutkia Raamattua, niin ei tarvitsisi kysellä tyhmiä!
      https://raamattu.fi/raamattu/KR92/DEU.28/5.-Mooseksen-kirja-28

      Israel on koko olemassaolonsa ajan joutunut kärsimään uskottomuutensa takia.
      He eivät ole ottaneet Jeesusta vastaan vapahtajakseen, vaan turvautuvat epäjumaliinsa, esim. koronarokote!
      Juutalaisista n.2% ovat ns. messiaanisia uskovia.

      Uskottomuutensa tähden heidät hävitettiin kaikkien kansojen sekaan vuonna 70jkr.

      Jer29.10»Näin sanoo Herra: Kun Babylonian seitsemänkymmentä vuotta ovat kuluneet, minä otan teidät jälleen huomaani. Minä täytän lupaukseni ja tuon teidät takaisin omaan maahanne. 11
      Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. 12Silloin te huudatte minua avuksenne, te käännytte rukoillen minun puoleeni, ja minä kuulen teitä. 13
      Te etsitte minua, ja te löydätte minut! Koko sydämestänne te minua etsitte, 14
      ja minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra. Minä käännän teidän kohtalonne ja kokoan teidät kaikkien kansojen seasta, kaikkialta, minne olen teidät karkottanut. Minä tuon teidät takaisin siihen paikkaan, mistä minä vein teidät pakkosiirtolaisuuteen.

      Nyt he ovat omassa maassansa ja tulivatpa vielä lentämällä, kuten Raamatussa kerrotaan!

      Vielä he tulevat koko kansa kääntymään Jeesuksen, vapahtajansa puoleen, mutta suurten kärsimysten jälkeen!

      1. VV :”Kannattais vähän tutkia Raamattua, niin ei tarvitsisi kysellä tyhmiä!”
        Voi jeesus sentään ..

        Voiko joku tänä päivänä elävä ihminen, järkevä sellainen, ajatella. että jotkut parituhatta vuotta sitten kirjoituksia väsänneet miehet olisivat ylivertaisen viisaita? – minä en ainakaan usko

        P.S.
        Tunnen pari pappia, jotka suhtautuvat uskon asioihin realistisesti ja eivätkä yritä tuputtaa raamattua ihmisille, jotka eivät sitä halua,

        1. Viisauden ylivertaisuutta on turha hakea ihmisistä, kuten tästäkin blogista nähdään!
          Viisaus on Jumalasta, joka antaa viisautta jokaiselle, joka Häneen uskoo!
          Edes ”papit” eivät eroa muista ihmisistä, ellei heillä ole viisautta Jumalalta.

          Jumalan Henki ja Antikristuksen henki

          1Joh4:41
          Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja. 2
          Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristuksen ihmiseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta. 3Yksikään henki, joka kieltää Jeesuksen, ei ole Jumalasta. Sellainen henki on Antikristuksen henki, jonka te olette kuulleet olevan tulossa ja joka jo on maailmassa.4Te, lapseni, olette Jumalasta, ja te olette voittaneet nuo väärät profeetat, sillä se, joka on teissä, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. 5He ovat maailmasta. Maailmasta on se, mitä he puhuvat, ja maailma kuuntelee heitä. 6Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, kuuntelee meitä, mutta joka ei ole Jumalasta, se ei meitä kuuntele. Tästä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen.

          1. No enpä usko enkä tule uskomaankaan pidä Veikko uskosi minulle se ei kelpaa terv tepivaari

            1. Jokaisen oma valinta!
              Valinnoistaan kuitenkin yleensä joutuu maksamaan hinnan, ehkä korkeankin!?
              Kuitenkin se on vapaaehtoista, meneekö ikuiseen elämään, vai ikuiseen kadotukseen!

          2. VV: ”Viisaus on Jumalasta, joka antaa viisautta jokaiselle, joka Häneen uskoo!”

            Raamattu on ihmisten, yksinomaan , miesten kirjoittamia – omasta päästää, ei jumalalta.

            *
            Se että raamatun tekstit ovat (macho-) miesten kirjottamia, näkyy kyllä selvästi.

            ’naiset pitäköön turpansa kiinni seurakunnassa’ [ raamattua vapaasti lainattuna]

  26. Soppeli määrä opportunismia helpottaa elämää, mutta liiallisuus tekee tilaa orjamoraalille.

  27. JuhaK:n kommentti poistettu.
    En ole vienyt Juhan hiekkalapiota. Sen on tehnyt joku toinen poika.

  28. Anteeksi nyt kaikille, jotka ovat loukkaantuneet kirjoituksiini, mutta en todellakaan ole kirjoittanut pahalla!
    Haluan teille kaikille parasta, mutta ette tahdo ymmärtää!
    Se tosin on ihan ymmärrettävää, mutta sillä on hintansa.

    Hes3:>Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.

    Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut.

    1. Onhan se ymmärrettävää, etä koitat oman sielusi pelastaa.
      Se vaan on niin, että kukin uskoo, mihin uskoo, ja kukin omalla tavallaan.
      Se, miten ja mihin minä uskon, ei todellakaan kuulu kenellekään muulle niin kauan kuin en vahingoita muita enkä tuputa omaa uskomistani toisille.

  29. Kaikki on salaliittoa, paitsi kristinusko. Koronarokote ei ole tästä poikkeus.

  30. https://tapio.blog/yleinen/helsingin-piispa-siunaa-rokottamattomat-koko-kansakunnan-syntipukiksi/

    Rokottamattomiksi kusutaan siis nykyään ihmisiä, jotka ovat ottaneet kaikki yleiset rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset ja sen lisäksi ehkä vielä vuosittaisen influenssarokotteen, mutta kieltäytyvät koronarokotteista.

    ”Rokottamattomien” syyt kieltäytyä koronarokotteista voivat olla moninaiset, mutta yhteistä heille on tietoisuus lähetti-RNA-teknologiaan perustuvien koronarokotteiden huonosta laadusta: rokotteiden haittavaikutukset ovat monikymmenkertaiset muihin rokotteisiin verrattuna, rokotteiden teho hiipuu muutamassa kuukaudessa, rokotteet eivät estä tarttuvuutta, ajan kuluessa hiipuu myös niiden kyky estää vakavaa taudin muotoa ja kuolemaa.
    Lisääntyvässä määrin on myös merkkejä siitä, että immuunijärjestelmää kapeuttavan vaikutuksensa takia nämä rokotteet voivat itse asiassa altistaa koronataudin vakavalle muodolle, kun rokotettu joutuu kosketuksiin uusien virusmuotojen kanssa.
    ——————————————————————————–
    Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa!

  31. (Hyvä tarina uppoaa ihmismieliin paremmin kuin raaka tai tylsä totuus.)

    ”Kunhan tarina on hyvä, faktoilla tai ihmisarvollakaan ei ole väliä. Yleisön syvien rivien silmissä tarinan pahikset ansaitsevat kohtalonsa, kuten myös näytöstä häiritsevät huutelijat. Kaikki näihin kertomuksiin kohdistuva kritiikki on koronadenialismia, kulkutautimyönteisyyttä, rokotevastaisuutta, ilmastodenialismia, tiedevastaisuutta, vähemmistöjen syrjintää, rasismia, fasismia, natsismia ja salaliittoteorioita. Moraalinen voittaja on oikeutettu suorittamaan nähdäkseen välttämättömiä tekoja näiden kauheuksien lopettamiseksi. Syrjintää, demonisointia, valvontaa, kontrollointia, ihmisarvon kieltämistä, vankileirejä, sotia ja kansanmurhia.

    Puhdistuksia yhteiseksi hyväksi.

    Tämä kirjoitus ei tue vallitsevia tarinoita, joten sensuurin iskiessä se löytyy myös muualta: https://www.pauluskaipainen.fi/tuhannen-ja-yhden-tartunnan-tarinoita/
    ———————————————
    Lainaus Uuden Suomen Puheenvuorosta 14.11.2021, Paulus Kaipaisen blogi ”Tuhannen ja yhden tartunnan tarinoita.”

  32. https://oikeamedia.com/o1-169100

    Uusi mainostettu Pfizerin covid lääke perustuu täsmälleen samaan mekanismiin kuin Ivermectin. Nyt sille on vain saatu patentti uuden molekyylirakenteen ansiosta ja Pfizer voi tehdä sillä kymmeniä miljardeja rahaa.

    1. Puhdasta soopaa.
      Rokote ja lääke ovat eri tekniikkaa salaliittouskovaisista huolimatta.

  33. Paulus Kaipainen. Puuseppä, konetekniikan DI.
    Varmasti kaikkia lääkäreitä pätevämpi arvioimaan rokotteita…..

  34. Nykyään näyttää olevan enemmän sääntö kuin poikkeus: Jos argumentaatioarkku on tyhjä, syytetään järkipuhujaa salaliittouskovaiseksi.
    Mihin ovat kadonneet ”olkiukot” ”ad hominemit” ja semmoiset?

    1. Nykyään näyttää olevan enemmän sääntö kuin poikkeus: Jos perusteettomia väitteitä esittävän todetaan olevan asiaa osaamaton, syytetään sen osoittajia ”järkipuhujan” syyttämisestä.

  35. Jos Tapio Puolimatka ei osaa perustella näkemyksiään, niin kuka sitten?
    Joku pseudotieteilijäkö?

  36. ”Timo Tapio Puolimatka on suomalainen filosofi ja kasvatustieteilijä”
    Siis kaukana lääketieteestä ja rokotusten tiedemaailmasta – osaa peruatella näkemyksiään varmaankin, mutta ei ole pätevä arvioimaan lääketiedettä ja rokotuksia, joten se siitä ja ”pseudotieteestä”.

  37. Epidemiologian dosentti, lääketieteen tohtori Mikko Paunio: “Meillä on kaikki keinot pärjätä ilman koronan sulkutoimia. Ivermektiinistä käänteentekevä tulos Argentiinasta. D-vitamiinia ehkäisyyn myös. Hoidollisen nihilismin loputtava ja Big Pharman ja oligarkkien hyysäys saa loppua.” – Facebook.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *