Kolmatta koronapiikkiä en ota – 2.

Kirjoitin samannimisen blogin  täällä PB:ssä 23.9.2021.

Minusta riippumattomista syistä en käsittele tässä blogissa silloisessa blogissa kertomiani asioita mikäli ne ne eivät liity minuun itseeni. Tämä siitä.

Paljon on vettä virrannut tuon 23.9. päivän jälkeen, ja näyttää vahvasti siltä, että minunkin pitää about kuukauden päästä päättää otanko kolmannen piikin vai en.

Näillä näkymin minun on pikku pakko ottaa kyseinen piikki, mutta ans kattoo nyt.

95 vastausta artikkeliin “Kolmatta koronapiikkiä en ota – 2.”

 1. ROKOTUS UHKAA, OLETKO VALMIS?

  ”Tätä kirjoittaessa maailmalla on COVID-19-virukseen menehtynyt noin 650 000 ihmistä:

  https://www.theguardian.com/…/coronavirus-live-news-who-say…

  Tavallisesti influenssavirukseen kuolee 1,5–2 miljoonaa ihmistä saman pituisena ajanjaksona. Ei eristäminen eivätkä kasvosuojat estä taudin leviämistä, mutta romuttaa talouden ja tuhoaa seuraavan sukupolven elinmahdollisuudet. Influenssat eivät ole aiheuttaneet vastaavia toimenpiteitä. Voikin hyvällä syyllä kysyä, miksi tämä paniikki, jota media jatkuvasti lietsoo. Media valehtelee, koska se liiottelee COVID-19-haittoja ja jättää tietoisesti kertomatta olennaisia asioita. Suurin riksi koskee ihmisiä, joilla on metabolinen sairaus, eikä kyse ole ihmisen iästä. Maailmalla on raportoitu yli 100-vuotiaita, jotka ovat toipuneet taudista. Vimmalla ajetaan rokotetta. THL lupaa rokotetta jo syksyksi. Se on katastrofi, sillä aika on aivan liian lyhyt selvittää rokotteiden haittoja. On hyvä muistaa Pandremix-skandaali, mistä virallinen puoli pesi kätensä.

  Kehitteillä on myös RNA- ja DNA-rokotteita. Moderna- yhtiön tuon tapainen rokote aiheutti 20%:lla koehenkilöistä erittäin vakavia komplikaatioita. Myös Bill Gates on puhunut riskeistä. Hänen mukaansa 700 000 ihmistä tulee saamaan rokotteista vakavia sivuvaikutuksia, mikä on enemmän kuin tähän mennessä kuolleiden määrä. Kaiken lisäksi rokotteet korkeintaan antavat vain väliaikaisen suojan:

  https://kenfm.de/bill-gates-predicts-700000-victims-from-c…/

  Miksi THL ei rokotteiden sijaan puhu metabolisesta häiriöstä COVID-19-infektion keskeisenä riskitekijänä. Miksi THL ei tee asialle mitään? Miksi ei systemaattisesti mitata ihmisten D-vitamiinitasoja? Tiedetään että yli 75 nmol/l-taso estää COVID-19-kuolemat. Häiritseekö tämä lääke- ja rokotekauppaa vai onko kysymyksessä jokin toinen agenda? Kirjani Lääkkeetön elämä keskeisin sanoma on metabolinen syndrooma ja insuliiniresistenssi ja miten niistä voi selvitä. Ensi kuussa tulee täyteen 2 vuotta jatkuvaa ajojahtia kirjani takia. Tulee mieleen, sohaisinko kenties jotain sellaista, mikä oli jo suunnitteilla.” – Lääkärikirjailija Antti Heikkilä 28.7.2020.

  1. Jälleen löytyi uusi omaa uskoa tukeva selitys.
   Luepa sitten seuraavat…

   https://tekniikanmaailma.fi/koronavirukseen-on-kuollut-maailmanlaajuisesti-melkein-7-miljoonaa-ihmista-tuore-analyysi-paljastaa/

   Washingtonin yliopiston IHME-instituutin (Institute for Health Metrics and Evaluation) tuoreessa analyysissa tarkasteltiin koronakuolemia maakohtaisesti. Tutkimusryhmän mukaan COVID-19-taudin vuoksi menehtyneitä on maailmanlaajuisesti noin 6,93 miljoonaa.

   https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/influessaepidemia on kaynnistymassa/

   Uusien arvioiden mukaan maailmassa kuolee vuosittain 290 000 – 650 000 ihmistä hengitystiesairauksiin kausi-influenssan seurauksena. Arviot ovat Yhdysvaltain tartuntatautiviranomaisen CDC:n ja Maailman terveysjärjestö WHO:n tekemiä.

   Eivät ole yksittäisen poppamiehen eivätkä lehtineekerin sepustuksia.

  2. Tapio Puolimatkan, filosofian kanditaatti ja tuplatohtori, kompetenssi koronakriittysyydessä on vähintäänkin riittävä. Puolimatka lainaa kirjoituksessaan ”Helsingin piispa siunaa rokottamattomat koko kansan syntípukiksi” kanadalaisen neurologian lastenlääkärin Eric Paynen näkemystä:

   ”Olen hyvin rokotemyönteinen. Vaikka kieltäydyn ottamasta tätä uutta kokeellista lähetti-RNA-rokotetta, minä, vaimoni ja lapseni olemme täysin rokotettuja mukaan luettuna vuosittaiset influenssarokotukset. Tämä ei ole ristiriitainen lähestymistapa, sillä nämä uudet lähetti-RNA-rokotteet poikkeavat ratkaisevasti heikennettyjä viruksia käyttävistä perinteisistä rokotteista. Lähetti-RNA-rokotteet edustavat täysin uutta ja kokeellista rokoteteknologiaa, jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta.”

 2. https://www.tamperelainen.fi/paakirjoitus-mielipide/4365880

  Suomessa on aina luotettu valistuksen voimaan. Tämän johdosta meillä onkin erittäin kattava rokotekattavuus. Siksi rokotepakko tai koronapassin laaja käyttö sopivat huonosto suomalaiseen yhteiskuntaan.

  Koronapassia perustellaan koronan tartuttamisella. Kuitenkin nykytiedon mukaan kahdesti rokotetut näyttäisivät tartuttavan virusta eteenpäin yhtä lailla kuin rokottamattomat.

  Vaikka koronarokotteen haittavaikutusilmoitus jätetään usein tekemättä, on Fimealle saapunut niitä kuitenkin jo 20 000 kappaletta.
  Tehdyt ilmoitukset esimerkiksi vaikuttavat siihen, että rokotuksen jälkeen havaittujen sydänlihastulehdusten johdosta ei alle 30-vuotiaille miehille enää annetta Modernan rokotetta. On siis tärkeää,että vakavista rokotteen haittavaikutuksista tehtäisiin aina haittavaikutusilmoitus.

 3. https://www.partisaani.com/news/society/2021/11/15/australialaisviranomainen-uhkailee-rokottamattomia-odottaa-yksinainen-ja-kurja-elama/

  Australian Queenslandin lääkäriliiton johtaja, tohtori Chris Perry antoi paikallisen tv-kanavan haastattelussa kylmäävän lausunnon rokottamttomille:

  ”Elämänne tulee olemaan kurjuutta jos ette rokottaudu.Ette pysty piiloutumaan.”

  On vain ajan kysymys, koska suomalaisviranomaisilta saa kuulla samankaltaisia lausuntoja.
  ——————————————————————————–

  Tämän päivän juutalaisvainot ovat täyttä totta. ”Juutalaisia” vain ovat ne, jotka kieltäytyvät kokeellisista koronarokotteista.

  Orwellin dystopia on lähempänä kuin koskaan ennen.

 4. Kyllä on surkeaa rokotevastustajan elämä, mutta vainoharhaisten rokotevastustajien kehittämät sadut eivät edelleenkään saa tukea tieteestä.

  ”Kuitenkin nykytiedon mukaan kahdesti rokotetut näyttäisivät tartuttavan virusta eteenpäin yhtä lailla kuin rokottamattomat.”

  Siinä on se pieni ero, että rokotetut sairastuvat harvemmin, tauti on lievempi ja tuskimusten mukaan lievemmässä taudissa tartuttamisaika on lyhyempi.
  Kokonaisuutena rokotetut ovat piene,pi riski muille kuin rokottamattomat.

  Joka tapauksessa tämä rokotevastaisuuden puolustelu on puhdasta diipadaapaa ja lopetan sen potaskan kommentoimisen tähän.

 5. JuhaK:”Jälleen löytyi uusi omaa uskoa tukeva selitys.
  Luepa sitten seuraavat…

  https://tekniikanmaailma.fi/koronavirukseen-on-kuollut-maailmanlaajuisesti-melkein-7-miljoonaa-ihmista-tuore-analyysi-paljastaa/.”

  Eliitti omistaa valtamedian ja tietenkin myös osan vaihtoehtomedioista.
  Eliitin omistamat mediat kertovat meille sellaisia tarinoita ilmastonmuutoksesta, koronasta kuin muustakin, jotka tarinat ovat hyödyllisiä eliitille ja haitallisia rahvaalle. Näin se vaan menee.

  Toivon, että ne, jotka sanovat että kokeelliset koronarokotteet heikentävät rokotettujen immuunijärjestelmää merkittävästi, ovat väärässä mutta samalla pelkään että he ovat oikeassa.

  Covid-virus pääsi karkuun. tai päästettiin, kiinalaisesta laboratoriosta. Kommunismimyönteinen eliitti ei jättänyt tilasuutta käyttämättä eikä jätä, jos se suinkin on mahdollista.
  Ja hyödylliset idiootit tekevät sen mahdolliseksi.

  Yleisen petoksen vallitessa totuuden puhumisesta tulee vallankumouksellinen teko. – George Orwell.

 6. https://www.tapiopuolimatka.net/rokotepassin-avulla-kohti-digitaalista-diktatuuria

  McGillin yliopiston professori Douglas Farrow esittää mielenkiintoisen näkökohtia nykyisestä koronapandemiasta ja siihen liittyvistä poliittiisista pyrkimyksistä kirjoituksessaan The Emerging Nova Huta.

  Farrow´n mukaan koronapandemia on osin keinotekoinen tuote sikäli että koronaviruksen aiheuttamaa taudin vakavuutta on liioiteltu.

  Koronaviruksen aiheuttamia kuolemia lisäsivät säädökset, jotka kielsivät tehokkaiden varhaisten hoitojen käytön ja sensuroivat niitä koskevan tiedon.

  Propagandakampanjan avulla luotiin väestöön pelkoa. Pelon avulla väestöä valmisteltiin tuleviin yhteiskunnallisiin toimenpiteisiin.

  Tehokkaat varhaisen hoidon muodot kiellettiin ja niitä koskeva tieto sensuroitiin, koska tehokkaan varhaisen hoidon ollessa tarjolla kokeellisille geeniterapia-rokotteille ei olisi voitu antaa hätäkäyttölupaa.
  Nyt kun sadat miljoonat ihmiset ovat saaneet rokotuksen, valtaeliitin on mahdotonta olla antamatta rokotteille virallista myyntilupaa, vaikka rokotteisiin liittyy vakavia haittavaikutuksia ja kuolemia.

 7. Jason Lepojärvi 15.11.
  Näin tuplarokotettuna, rokotemyönteisenä ihmisenä on pakko sanoa, että
  @PuolimatkaTapio
  on tässä asiassa oikeassa. Itsekin vastustan koronapassia erityisesti tästä syystä. Jotkut kaltevat pinnat ovat oikeasti niin vaarallisen rasvattuja, ettei niille kannata astua ensinkään.
  ”Tapio Puolimatka 11.11.
  Koronapassin vastustaminen on ihmisoikeuskysymys, riippumatta siitä, oletko rokotettu vai rokottamaton. Perustava eettinen periaate on, että terveydelliset ratkaisut ovat henkilökohtaisia, vapaaehtoisia ja tietoon perustuvia ratkaisuja. Koronapassin ongelma on se, että siihen lisätään vähitellen uusia asioita niin,että siitä tulee sosiaalisen luokittelun väline.
  Isrelissa koronapassi ei enää ole voimassa niille, joilla on vain kaksi koronarokotusta. Jos tänään hyväksyt koronapassin käytön niiden ihmiasten syrjintään, jotka ovat tehneet sinun mielestäsi huonon terveydellisen ratkaisun, niin ehkä tulevaisuudessa sinua aletaan syrjiä vähitellen laajenevan koronapassin avulla jonkin omasta mielestäsi järkevän terveydellisen ratkaisun takia.” – Twitter.

  1. Kun verrataan sairastuneita suhteessa rokotettujen ja vastaavasti rokottamattomien määrään, rokottamattomien sairastumisriski on 16-kertainen ja tehohoitoon joutuminen yli 30-kertainen, joten se siitä satuilusta.

 8. https://oikeamedia.com/o1-170108

  Ossi Tiihosen blogista 23.11.2021.

  Sain alla olevan kirjoituksen VTT:n tutkijalta, joka haluaa sensuurin ja painostuksen vuoksi pysyä anonyymina. Kirjoitus ei edusta VTT:n tutkimusta tai kantaa. Olen itse vuorokauden automaattibännissä Facebookista, joten pyydän tälle jakoja eri some-alustoihin. (OT)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *