Onko Annikka Saarikko paavillisempi kuin paavi itse?

”Suomeen pitää saada 10 000 työperäistä maahanmuuttajaa vuosittain enemmän kuin heitä nyt tulee”, latelee keskustan puheenjohtaja, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko Helsingin Sanomissa 13.3.2021.

Saarikko on huolissaan huoltosuhteesta eli siitä, että kohtapuoliin on liian vähän työikäisiä ihmisiä suhteessa ihmisiin, jotka eivät käy töissä.

”Maahanmuuttovastaisuus on levinnyt niin laajalle, että nykyisin jo työperäiseenkin maahanmuuttoon on alettu suhtautua negatiivisesti. Tämä asenne ei oikeastaan voi olla edes mahdollinen, koska Suomen huoltosuhde on mitä on. Moni kysyy minulta, että eikös ne suomalaiset pitäisi saada töihin? Kyllä, mutta kun sekään ei riitä”, Saarikko paukuttaa Hesarin artikkelissa.

Saarikko on lähtenyt kalastelemaan vihreiden ydinaluevesille. Senkö vuoksi hän joutuu valehtelemaan? Sillä minun mielestäni tuo, että työperäiseen maahanmuuttoon suhtauduttaisiin Suomessa kielteisesti, on sitä itseään eli muunneltua totuutta.

Eikö Saarikko pelkää, että keskustan asettuminen vasemmistohallituksen pönkkäpuolueeksi, ajaa keskustan kannatuksen reippaasti alle kymmenen prosentin? Ja kun vielä tämän vasemmistohallituksen selkeä tavoite näyttää olevan tuhota Suomen hyvinvointivaltio joko ilmastovouhotuksella, tai hyväksymällä elvytyspaketti, joka johtaisi Suomen tulonsiirtounioniin ja sitä kautta EU:n kaavailtuun liittovaltioon.

Tämä ei näytä pelottavan Saarikkoa. Syyksi epäilen sitä, että Annikka Saarikko on piilovihreä, joka haluaakin ajaa keskustan kannatuksen niin alas kuin mahdollista.
Toinen, joskin hieman epäuskottavampi syy on se, että hän on milleniaali, noita vihaisia nuoria naisia, joilla on korkea koulutus ja matala realismin taju. (Milleniaalit ovat noin mitalla ihmisiä, jotka ovat aikuistuneet vuosituhannen vaihteessa.)
——————————–
Lähteet: Helsingin Sanomat 13.3.2021, Wikipedia-artikkeli otsikolla ”Annika Saarikko”, Iltalehti 20.2.2020, Kauppalehti 7.9.2020, Uusi Suomi 7.9.2020.

13 vastausta artikkeliin “Onko Annikka Saarikko paavillisempi kuin paavi itse?”

  1. Otetaanko tänne noita työperäisiä päättää hallitus-tämä tai tuleva-ja eduskunta. Kyllä siellä taitaa olla enemmistö joka hyväksyy työperäisen maahanmuuton.

  2. Noista milleniaaleista. Jos olen räknännyt oikein, hallituksen ministereistä neljä on milleniaaleja: Sanna Marin, Maria Ohisalo, Li Andersson, Annika Saarikko.

  3. Taitaapa olla asialla itse työministerikin? Meillä on kai sitten työvoimapula ja työttömiä kaiketi leikkikoulutetaan jotka eivät kelpaa?

  4. Valitettavasti joka työtön ei ole sopiva joka hommaan. Ei tukkijätkää insinöörin hommiin oteta.

  5. Kun Suomi itsenäistyi v. 1917, maan väkiluku oli 3,1 miljoonaa.
    V. 1934 silloisessa Tilastollisessa päätoimistossa tehdyn ensimmäisen väestöennusteen mukaan Suomen väkiluku ei koskaan ylittäisi neljän miljoonan asukkaan rajaa. Toisin kuitenkin kävi: neljäs miljoona ylitettiin vuonna 1950 ja viides miljoona vuonna 1991. – Tilastokeskus.

  6. Johan se otsikkokin sanoo, että jos Paavilla olisi maallinen vaimo, niin se varmaan olisi Saarikko.

  7. On varmasti niin, että työperäisillä ihmisillä on oma tahto – ei heitä niin vain oteta Suomeen.

    Työperättömiä olisi kyllä tulossa pilvin pimein.

  8. Hesari aikaisemmasta bloggauksesta : ”Työperäinen maahanmuutto on jäänyt vähäiseksi, ja maahanmuuttajien työttömyys on keskimääräistä korkeampaa.”

    ********************************************************************************************
    https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1198,h_674,f_auto,fl_lossy,q_auto:eco/13-3-8537329.png

    Maahanmuuttajien välilä suuria eroja työllistymisessä

    Virolaiset 70%
    Itä-Aasia 68%
    Pohjois-Afrikka 40%
    Eteläinen Afrikka 40%

    [ Epäselvää on kuinka paljon kahden viimeisen maanosan edustajista on työllistynyt oman etnisen ryhmänsä ihmisten avustustehtävissä.]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *