Maailmanloppu on peruutettu.

Tuossa kylällä olin keskustelussa kahden passin omaavan kansalaisen kanssa ja kysyin heiltä venäjän tilanteesta siltä osin, että näkyykö ja kuinka tämä sota ja pakotteet Moskovassa ja Pietarissa.

He sanoivat, että kaupoissa se ei näy, että tavaraa ja tarjontaa on jopa entistäkin laajemmin, vain länsimaiden tuotteet ovat vaihtuneet oman maan ja kolmansien maiden tuotteisiin.

Kysäisin vielä mielialoista, että onko sodan ja Putinin vastustajien joukot lisääntyneet, mutta he sanoivat Putinin kannatuksen jopa olevan korkeampi kuin ennen Ukrainan ”erikoisoperaatiota”.

Kovin erilaisen kuvan sain venäjän sisäisestä hajaannuksesta heidän kanssaan jutellessani kuin mitä täällä meidän lehdistö suoltaa ja enpä ole tähänkään asti hirveästi korviani avannut näiden kotimaisten sotatieteilijöidemme jorinoille, jotka mutu tuntumalla laulavat samaa nuottiaan venäjän romahtamisesta Putin kuolemineen.

Tuleva talvi sen sitten paremmin tulee näyttämään, ketä se pakkanen pahimmin panee, vain ollaanko sitä molemmin puolin rintamaa selibaatissa.

Luin tuossa juuri lehdestä, että Trump lähtee ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleihin, joten siltä osin sanoisin jo ennakkoon, että maailmanloppu on peruutettu te uskonlahkojen profetiat ja kulttinne kauppiaat.

 

 

8 vastausta artikkeliin “Maailmanloppu on peruutettu.”

 1. Säätilassa on luvassa suomen mediassa paskamyrskyä joka ilmansuunnalta Trumpin ilmoituksen johdosta.

 2. Niin, Venäjän lainsäädännön mukaan voi joutua linnaan jos jotain negatiivista sanoo maan nykytilanteesta, joten en oikein tiedä miten tekemäsi haastatteluun tulisi suhtautua.

  1. Mika,- tuskinpa meidän kolmen keskeinen jutustelu päätyy Putinin korviin, olivatpa ne sitten torjuvia tai hyväksyttäviä, joten uskon heidän vilpittömyyteensä vaikka taskussa on venäjänkin passi.

   1. Arvi, eikös DDR:n aikoihin sanottu, että mikäli kolme henkilöä keskustelee keskenään, on heistä vähintään yksi valtion ilmiantaja?

 3. Maailman loppuun no jutut on aina juttuja ja enpä usko että olen sellasta siten näkemässä

  En liioin usko ihan kaikkia asioita jota nyt totuutena jankutetaan ja jos Suomeen sota tulisi sitten pitää sotia nyt ei hyökkäjä siitä selviä

  Vaatimalla sotakorvauksia

  Ja sanomalla emme me hyökänneet sellasta elämä on kun toiset ei ole samaa mieltä mistään terv tepivaari

 4. Nuo ”mun kaverit kannattaa / vastustaa sotaa” – haastatttelut eivät kyllä kumminkaan päin oikein kerro paljoa.

 5. En kannata sotaa missään enkä millään tekosyyllä anna lupaa hyökkäillä mihinkään terv tepivaari

 6. Jatkaen Norpan kulmasta. Venäjällä pääosa kannattaa – mutta mitä kannattavat? Vastaus on että kannattavat mitä tahansa valtion media heitä käskee kannattamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *