Pakkasukko palakoon helvetissä.

Nyt kun mietitään kulunutta vuotta ja sitä, että kuka ja mikä on ollut eniten ihmisten huulilla ja kun se on ihmisten hampaiden välistä ulos sylkäisty, niin sen verran voimallisia ilmaisuja on käytetty, että kotikasvatukseni kieltää niitä julki tuoda varsinkaan nyt, kun Jeesuksen syntymäjuhlaa vietetään.

Kysymyksessä ei ole suinkaan henkiolento, vaikka toiset häntä saatanaksi ja toiset Jumalaksi kutsuvatkin, riippuen keneltä kysytään.

Jotkut hänelle jo talouden Nobeliakin ehdottelevat annettavaksi, kun on saanut kansakunnat palaamaan takaisin kerskakulutuksesta juurilleen, elämään suu säkkiä myöden, vaikka herätys on joidenkin kokemana karmea.

Toiset taas pitävät häntä maanpäällisenä saatanana, joiden katsannossa Hitlerkin on rauhan kyyhky häneen verratessa.

Nyt kysytäänkin, että miten kauan saatanan vielä annetaan pitojaan järjestellä, ja jos hänelle nyt annetaan pikkusormi, niin johtaako se ennen pitkää koko käden amputaatioon.

Jeesus opetti, että rakastakaa vihollisianne ja jos hän teitä lyö, niin kääntäkää toinenkin poskenne, mutta tässä nykyisessä  tilanteessa ja kehityskulussa tällaiset neuvot ovat suoranaista herjausta.

Jatkuvastihan hoetaan sitä ja odotetaan Jeesusta palaavaksi maan päälle, mutta nyt onkin käynyt niin, että saatana olikin nopeampi.

Kukaan, en edes minä kykene sanomaan, että miten kauan  saatana Moskovan seimessä on kapaloituna ennen siirtämistään balsamoituna Kremlin ikuisen tulen mausoleumiin Lenin sedän viereen ja kun se hetki joskus koittaa, niin taitaa vain käydä niin, että pojasta polvi  PAHENEE.

Rauha on sana, jota joulun sanomassa on totuttu kuulemaan, mutta nyt sen lausuminen on vähän kuin saatanan palkitsemista..

 

 

 

 

6 vastausta artikkeliin “Pakkasukko palakoon helvetissä.”

  1. Siis tiedätkö, Arvi, mikä minulle tästä kirjoittamastasi tuli mieleen:

    ”Kukaan, en edes minä kykene sanomaan, että miten kauan saatana Moskovan seimessä on kapaloituna ennen siirtämistään balsamoituna Kremlin ikuisen tulen mausoleumiin Lenin sedän viereen ja kun se hetki joskus koittaa, niin taitaa vain käydä niin, että pojasta polvi PAHENEE”

    — Tuosta ihan tuli mieleen mitä juuri aivan äskettäin luin meidän talvitaivaan Orionin tähdistöstä:

    ”Kirjailija Hyginuksen mukaan Aristomakhoksen kertomassa Orion alkuperää koskevassa versiossa Jupiter, Neptunus ja Merkurius (kreikkalaisessa taruston Zeus, Poseidon ja Hermes) olivat sattuneet tulemaan yksin asuneen vanhan miehen mökille, jossa vanhus teurasti heille härän ja kohteli vieraita hyvin. Tästä vaikuttuneet jumalat lupasivat miehelle yhden toiveen, jolloin vanhus toivoi vielä saavansa pojan. Jumalat ottivat härän vuodan, johon he heittivät vetensä, minkä jälkeen miehen tuli haudata se maahan yhdeksäksi kuukaudeksi. Ajan kuluttua vuotakääröstä löytyi poika, jolle vanhus antoi nimeksi Urion urinaalisen alkuperän mukaan.”
    (Wikipedia)

    Siis ajattele, että tällainen pissipoika on syntynyt ja noussut taivaalle. Ja sitten pitäisi antaa molemmat posket ja persikanpuolikkaat piiskattaviksi. Ei käy.

    1. Liisa,- Silloin kun muut kuluttivat koulunpenkkejä, niin itse olin laskemassa mäkeä ja hyppäämässä pituutta ja olen säilyttänyt positiivisen elämänasenteen sillä kun sanotaan, että tieto lisää tuskaa ja hyvin olen sitä tietoa päässytkin karkuun omiin viisauksiini.
      Mutta hienon kertomuksen löysit vertauksessasi nykyhetkeen. ❤

  2. Kun meillä onkin pilannut tuon harmaa nuttusen joulupukin kaupan ketjut
    Punaisinen nuttuineen terv tepivaari

  3. Joku päivä, toivottavasti elinaikanamme, venäjän kansa tulee kaipaamaan ystäviä reilulla pelikentällä, avoimin kortein. Se ei tapahdu ihan pian, mutta mahdotonta se ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *