17 vastausta artikkeliin “Sulle/ mulle sakin kokous”

 1. Kieltämättä on hyvin vaikea nähdä perusteita tulospalkkiolle.

  – Yleisö pidää Ylen toiminnasta yhä vähemmän (ei tosin hurja hyppäys, mutta huonompaan päin)
  – Luottamus on laskussa
  – Kuluja ei ole onnistuttu laskemaan
  – Vastuullisuustavoite ei ole toteutunut, vaan itse asiassa mennyt alamäkeen

  1. Tulospalkkion määrittelyssä käytetään monimutkaisia kaavoja, mm. pörssiyritysten tulospalkkioiden määrittelijöitä. Niillä on varmistetut pohjat, jotka parlamentaarisesti valittu hallintoneuvosto hyväksyy.

     1. Laatu laskee koko ajan, femakko-muunsukupuolisideologia johtaa toimintaa, toimittajien valinnassa näyttää tuo ideologia olevan pääsääntö, kustannukset kasvavat koko ajan, mutta toiminta ei parane jne.

   1. Olen kutakuinkin varma, etten ole ainoa PB:n lukija, joka tietää mitä tulospalkitseminen voi käytännössä olla – siis pahimmillaan

 2. EI ne mitään mennyttä aikaa ole ne on tärkeät koko maan tiedottamiseen terv tepivaari

 3. Se, että rahan saajat päättävät millä keinoin antavat itselleen lisää rahaa, käyttäen rahoja joista eivät ole vastuussa, ei mielestäni kuvasta perusteltua prosessia.

  Ei sillä että Yle ensimmäinen tai ainoa laitos olisi joka näin tekee, kaava on tuttu: johto sopii, että johdolle maksetaan x määrä bonuksia ja sitten keksitään siihen porukalla joku tekosyy jolla sitä perustellaan. Hyvin yleistä yksityisellä puolen.

  Nyt siitä tulee meteliä, koska se on verorahoja.

  1. Väärin ! Yrityksissä omistajat määräävät ja hyväksyvät palkkiokäytännöt, ei yritysjohto itselleen. He vain tekevät esitykset hallitukselle ja sitä kautta yhtiökokoukselle.
   Omistajaa, veromaksajia edustaa Ylen poliittisesti valittu hallintoneuvosto.

   1. Karjalainen taitaa olla ylpeä YLE veronmaksaja…🤔…saako siitä prenikan…?

   2. Just’so – ”Omistajaa, veromaksajia edustaa Ylen poliittisesti valittu hallintoneuvosto.”

    Piiri pieni pyörii- poliitikot siinä hyörii

   3. Olen lukenut EU:n korruptioraportteja Suomen osalta. Kunnioittavasti luotan niissä esitettyihin ongelmakuvauksiin enemmän kuin siihen ideaalin, jollaiseksi järjestelmää väitetään.

    Pidän Ylen tuotannosta laajalti, mutta en pidä korruptiosta. Ja tämä – tämä, on puhdasta korruptiota, jolla ei tehdä mitään Ylen journalistisen sisällön hyväksi.

    1. Miten se tekisit, että se tyydyttäisi kansan syviä rivejä ja kriittistä journalismikäsitettä ?
     Missä se korruptio piilee Yle:ssä, jonka tj. Merja Ylä-Anttila on myös Mtv n koukerot tunteva ammattilainen ja moniottelija ?
     Ei muuta kuin bultti bois, nasse setää, spedeä ja tankki täyteen, niin hyvä tulee !
     … vai näitä MTV:n ym. jenkkien tylsääkin tyhmempiä sovhaperunoita Fox-formaatteja suu täyteen ?

     1. Ei tässä ollut puhe Ylen sisältötuotannosta vaan tavasta jolla lapioidaan lisärahoja aiheetta. Johan minä totesin että pidän Ylen tuotannosta pitkälti, miksi minä sitä lähtisin haukkumaan jos kerran pidän hyvänä.

      Palataan jossain kohtaa keskusteluun siitä miten Yle voisi toimia vielä paremmin. Kyllähän se avainsana siinä on keskittyä laadukkaaseen tuotantoon ja vähentää juurikin noiden em. roskaohjelmien ostamista maailmalta. Ylen on turha ruokkia hollywoodia.

Kommentoi