Ette vain ymmärrä putinin venäjää!

Hei oikeesti, ette vaan tajua, ette edes yritä, vaikka putinin Venäjän sanoma on ollut julmetun selkeää. Okei, hyvä on, ehkä teillä on ollut vain liian kiire tai sitten olette pöhköjä. Minä opastan, minä kerron.

Uskonto, selvä se.

Putinhan on itse ateismissa vahvasti kasvatettu, eli siis äärimmäisen harras ortodoksi. Kuten kuka tahansa ateisti, hän korostaa ortodoksiuskonnon ylivertaisuutta muihin kristillisiis kuntiin nähden. Korostaakseen tätä eroa, hän puhuu voimakkaasti ekumenian puolesta.

Kas, kysymys on euraasialaisten perinteiden kunnioittamisesta. Kuten putin on todennut, eurooppalaista kristillisyyttä sen kaikissa muodoissa on puolustettava arvoiltaan likaista islamia vastaan. Islam on paha. Lisäksi arvoiltaan kunniallisen islamin kanssa tulee liittoutua pahaa eurooppalaista väärää kristillisyyttä vastaan.

Kaiken ongelmana ovat natsit ja uusnatsit, ne ovat kaiken pahan alku ja juuri. Sen vuoksi on tärkeää tukea eurooppalaisia uusnatseja.

Juutalaisuus, se on putinin sanomassa ilmiselvä vihollinen. Juutalaiset haluavat sekoittaa kaiken ja tuhota puhtaan ortodoksisuuden. Juutalaisuus on paha, joten venäläisten on vastustettava natseja. Natsit ovat myös paha ja meidän on kunnioitettava juutalaisten kokemien hirmujen muistoa. Tämän vuoksi holokaustin muistomerkit on tuhottava.

Pysyttehän kärryillä yhä?

Eurooppalaiset arvot ovat kunnioittamisen arvoisia, jotta ne perkuleen eurooppalaiset arvoineen eivät tulisi pilaamaan niitä. Siis eurooppalaisia arvoja. Eurooppalaisilla arvoilla. Se on väärin. Hyvä. Huono.

Eli siis ongelmana ovat ekumeeniset natsi-juutalais-islamilais-kristillis-liberaali-konservatiivit euroopasta, euraasiasta, kaukoidästä, läheltä, kaukaa, ehkä. Mutta toisella puolen hyvä juttu ovat eurooppalaiset, ei-eurooppalaiset, aasialaiset, ei taatusti aasialaiset, lähi-idästä tulevat, eurooppalaiset arvot paitsi eurooppalaiset arvot, sekä uskontojen yhteistyö paitsi ettei se ole.

Oikeesti. Miten tuo voi olla niin vaikeaa tajuta?


P.S. Osan inspiraatiosta kaivoin taannoisesta Politiikkaradion jaksosta

5 vastausta artikkeliin “Ette vain ymmärrä putinin venäjää!”

  1. Eikä Venäjä hyökkää minnekään, ainakaan Ukrainaan. Venäjä lähetti sinne rauhanturvaajia pelastamaan siviileitä natseilta. Pelastus tehdään ampumalla natsi-kerrostalot ja natsi-sairaalat murskaksi.

    Rauhanturvaoperaatio Ukrsinassa sujuu hyvin ja suunnitelmien mukaan, tarkoituksena oli lähettää kolonnia Ukrainaan ja ajaa tankeilla jonossa testaten pitkällekö niillä pääsee tankkaamatta.

    NATO uhkaa Venäjää mutta Venäjä ei uhkaa ketään, se ainoastaan varoittaa vakavista sotilaallisista seurauksista Suomea ja Ruotsia.

  2. Pitko ja Sihto osuvat maaliin, vaikka putte-possu käskyttää puolta armeijaansa siirtämään maalia jatkuvasti vasemmalle, siis oikealle, eli eteenpäin taakse.

  3. Ilman persrosvoja tätä tilannetta ei olisi päässyt syntymään. Sokea reettakin näki mitä tuleman pitää ja se alkoi jo ajat sitten Tseteniasta jossa näkyi myös brutaalius ihmisarvon kunnioittamattomuus. Nyt on siihen taivutettu Kirill ortodoksi ylin pää. Ennen tätä arvostin kyseistä uskontoa. Ja nyt ihmettelen miksi muu maailma tyytyy katsomaan sivusta sillä tämä ei lopu ellei sitä pysäytetä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *