Että vielä sekin päivä koitti, kun sosialistia kiitän.

Enpähän olisi koskaan uskonut kiittävänä Marinia, mutta nyt kiitän.  Sillä perussuomalaisia syyttämällä rasisteiksi hän samalla tuli sinetöinneeksi perussuomalaisten ykköspaikan vaaleissa ja joka tarkoittaa samalla myös sitä, että enään ei hänen nätti perseensä hinkkaa mustan auton takapenkkiä, vaan joutuu sopeutumaan opposition orsiin, jossa voi rauhassa munia yhteiskunnalle vahinkoa tuottamatta.

Eikä enään vaalien jälkeen tarvitse mediankaan kysellä Orpolta, että kelpaako perussuomalaiset hänen hallitukseensa, koska Purra  on se joka on kuskin paikalla.

Nyt ei enään tarvitse perussuomalaisen puoluejohdon olla huolissaan siitä, että kannattajat jäisivät vaalipäivänä kotiin, sillä tämä Marinin sammakko kyllä heidät herätti, sillä perussuomalaisten kannattajakunta ei hyväksy koskaan sitä, että joku äärilaidan vasemmistolainen  tytönhupakko heidän arvojaan määrittää toverijuoksuhaudastaan.

Toivottavasti nyt jatkaa media samalla linjalla ja jokaisessa vaalitentissä kyselee Marinilta rasismista meitä kohtaan, se sataa meidän laariin.

Marin oikeastaan toimii täysin demokratian vastaisesti ja aliarvio äänestäjien tahtoa, kun jo ennen kuin yhtäkään ääntä on annettu, niin karsinoi toisen puoluee yhteistyö kelvottomiksi hänen, ei äänestäjien silmissä.

 

30 vastausta artikkeliin “Että vielä sekin päivä koitti, kun sosialistia kiitän.”

 1. No samaa nimitelyä perusuomalaiset tekee vaalit kaiken ratkaisee terv tepivaari

 2. Mistä tuo innon nyt ammennat. Siitäkö että Markku Jokisipilä, Eduskunnan tutkimuksesta näin hourailee.
  Hän kirjoitti suuresti ihailemansa Halla-ahon muistelmat. Eli se siitä innostuksesta. Persu mikä persu. !

 3. Suomen Kuvalehden pääkirjoitus toissapäivältä kirjoitti vähän samaa kuin arvi, jos nyt enemmän pohdiskellen ja vähemmän julistaen. Siteeraan.

  Siksi ilmoitukset haluttomuudesta hallitusyhteistyöhön nykyisten perussuomalaisten kanssa ovat ainakin retorinen poikkeus perinteeseen. Hallitusohjelma ratkaisee -tyyppinen linja johtaisi todennäköisesti samaan lopputulokseen, mutta nyt perussuomalaisista tulee puolueena yksi vaalien pääaihe.

  Eli nämä julistukset kenen kanssa ei leikitä ovat täysin merkityksettömiä tosipolitiikassa. Ne unohtuvat sillä sekunnilla kun äänestyspaikat sulkeutuvat. Sen sijaan niillä on merkitystä siihen mistä vaaleissa puhutaan. Ja siitä mistä puhutaan, se pysyy pinnalla.

  Siten paras kysymys on tämä: osaako Riikka Purra käyttää tämän ilmaisen mainoksen edukseen?

 4. Arvi, kyllä nyt on paikallaan kiittää Marinin lisäksi myös Kokoomuksen transsiipeä valiokunta työskentelystä ja odotankin mielenkiintoista transkeskustelua suureen saliin kun laista äänestetään.

  Hieman veikkaan että suomalaisissa on enemmän konservatiivista henkeä kuin vihervasemmistossa ja Kokoomuksessa uskotaan.

  1. Tepsi:

   Jaa, tarkoitat varmaan, että kutka.

   Viime e-vaalien vaalikonevastausten tehdyn arvoanalyysin mukaan olivat Andersson, Marin ja Ohisalo samassa äärivasemmalla sijatsevassa klimpissä SKP:kanssa.

   Kun kyse on puolueiden johtajista, niin se lähentää käytännössä myös kyseisten puolueiden yhdennäköisyyttä. toimissaan.

   1. Markku eikös tuo kutka ole joku ihosairaus
    Noinko luulet että olivat utta kun nyt mietit lähempänä äärivasemmistoa on kuitenkin äärioikeisto terv tepivaari

    1. Tepi:

     Mainitsemani kolmikko ja kommunistit.edustavat vasemmistoextremismiä tavoitteiltaan, ei kuitenkaan menetelmiltään, vaan tukeutuvat parlamentarismiin ainakin toistaiseksi.

     Jos kolmikko huomaa jääneensä vaalien jälkeen hallituksen ulkopuolelle, niin se saattaa ryhtyä epäparlamentaarisiin toimiin: lakkoiluun, sabotointiin ja mellakointiin.

     Aika näyttää.

   1. Kun on luoja antanut molemmat sukupuolet mitä Mika itse tekisit olitpa vanhoillinen tai et
    Ja kumpikaan ei toimi siinä tarkoituksessa mihin se on luoja luonut kerro omin sanoin mitä tekisit
    Itse olen täys verinen hetero jotenka asia ei koske minua terv tepivaari

    1. Ei useinkaan trans-asioissa ole kyse siitä hyvin minimaalisesta vähemmistöstä, jotka aidosti syntyvät biologisesti poikkeaviksi. Näitä ihmisiä tulee mielestäni tukea.

     Trans-vouhotuksessa puolestaan lienee kysymys muoti-ilmiöksi nousseesta prosessista, johon itse suhtaudun kriittisesti mm. siksi, että olen huolissani nuorten tyttölasten puolesta, jotka murrosiän kehollisista muutoksista johtuvan dysforiansa saattavat kanavoida vaikkapa transseksuaalisuuden piikkiin, jonka vakavasti ottaminen heidän vanhempien taholta saattaa johtaa väärien asioiden tukemiseen siten, että siitä on myöhemmin haittaa ja kurjimusta näiden ihmisten elämiin.

     Itse en ole millään muotoa trans-foobinen, vaan nuorena itsekin harrastin esimerkiksi transseksuaalisen tuttavani kanssa juhlintaa — ja naisten vessassa siis olen itse harrastanut trans-ihmisen kanssa pussailua vaikkapa. Henkilö oli kova juhlimaan ja nuorena tuo oli minusta hauskaa. Asialla on kuitenkin myös vakavammat kasvot.

     1. Joo Suomessa se ryhmä on vähäinen jotka ovat aidosti trans ihmisiä
      Mutta muuala maapalloa on aika yleinen asia ja se porukka ei suinkaan ole aina vähemmistöäkään terv tepivaari

  1. HK

   Kun älysi ei riitä analyysiin, olet päättänyt ryhtyä rasismikälättäjäksi monen muun tavoin.

 5. Kyllä tuohon kaartiin voi laittaa osan eläkeellä olevista terv tepivaari

 6. Halla-aho saisi tuosta aiheesta hyvin sivistyneen puheenvuoron jos ei jäisi levy päälle maahanmuuton populistisista heitoista. Ei hän väärässä siitä ole että suomalaiset eivät nykymenosta pidä, mutta hän ei resonoi kuin pienen ryhmän kanssa tuolla viestillä.

  Veronmaksaja ei ole yhdellekään puolueelle sankari, ja se on mälsää.

 7. Vihreät toimivat johdonmukaisesti kansallisvaltioiden olemassaoloa vastaan. Tämän perusagendan edessä saa luonnonsuojelukin väistyä.

  Olen ollut samalla linjalla kuin aitovihreä Eero Paloheimo, että korkeakoulutettujen houkuttelu tänne kehitysmaista kuppaa noita kehitysmaita ja heikentää niiden kykyä toimia kansallisvaltioina, jotka jäävät oman onnensa varaan.

  Vihreät toimivat kuin olisivat saatanallisen globalistieliitin rukkasina. (Kyllä palstan Karjalaistakin tuntuu jonkinlainen räyhähenki hallitsevan.)

  Aika moni nykyinen kehityspiirre tuo mieleen Johanneksen Ilmestykseen sisältyvät ennustukset.

  En nyt jaksa tällä kertaa enempää. Olen väsynyt ääliöitten kälätykseen tällä erää.

  1. Sinähän elät kuin ihannekommunisti utopiassaan, jossa rajat ovat kiinni niin koulutetuille sähköinsinööreille kuin rupusakille.
   Suomen älypäät lähtevät jenkkeihin eikä persut pane rajoja kiinni heiltä.
   Paloheimo oli pikkuvihreä, isovihreä Linkola oli ampunut kaikki tulevat ja menevät luonnonpusikoistaan.

   1. Paloheimo on osoittanut loogisuutta ja pyrkimystä totuuteen. Siksi tuntuu viihtyvän enemmän persujen parissa kuin (neon-)vihreiden parissa. Vihreiden totuuspakoilu ja heidän logiikkansa häränpyllyt rasittivat älyä omaavan hermoja. Siksi ovet paukkuivat jo vuosia sitten.

   2. HK

    PS on ollut huolissaan ammattiväen viihtymisestä Suomessa.

    Eivät pidä hyvänä ideana, että ViVa käyttää tuloja saavien maksamia verorahoja jopa maamme edun vastaisesti.

    1. Kun ei makseta kunnon palkkaa ne menee sinne missä saa työstään kunnon palkkoja terv tepivaari

 8. Jahka saamme kokoomusvetoisen hallituksen niin alkaa aika pian hammasten kiristys ja itkupotku laajenevan köyhälistön taholta.
  Köyhälistö maan pelastaa – hyväosainen ei luovu yltäkylläisyydestään.

 9. Olen sen sanonut että vaalit ratkaisee tuloksen sitä ennen ei kukaan ole voittanut yhtään mitään terv tepivaari

Kommentoi