Musta soli valakone, edestä soli takaa ja sen hännän pääs oli trippu.

Kun tarpeeksi höpötetään, että musta on valkoinen ja päinvastoin, niin kyllä ne lopulta niin ovat kun väitetään.

Mutta on toki poikkeuksia, esim. Marinin jättämä perintö Orpon/Purran hallitukselle on osoittautumassa mustaakin mustemmaksi,  sitä ei vasemmistolaiset taivaanrannan maalaritkaan ja Sirola opiston komsomolit kykene valkoiseksi muuttamaan.

Ja turhaa on ison – Antinkaan haaveilla neljän vuoden kuluttua pääministeriydestä, kun puoluesisar -toverisi jäämistö on osoittautunut konkurssiksi, jonka jälkiä ei yhdessä hallituskvarttaalissa kokoon parsita.

Eikös se kokoomuskin ollut oppositiossa parikymmentä vuotta, kun Kekkonen koki heidän olevan turvallisuus uhka.

Nyt ei ole Kekkosta, mutta oletan ja uskon, että kansalaisten puusta putoamisesta on jo niin pitkä tovi vierähtänyt, että he todennäköisesti tekevät”kekkoset” ja äänestävät ison – Antin puolueen ainakin seuraavaksi pariksikymmeneksi vuodeksi oppositioon, kansalliseen turvallisuuteen vedoten.

Sen mitä nyt on saatu lukea medioista hallitusohjelman kirjauksista ja tavoitteista, niin oma mielipiteeni on, että liiaksi se on kirjoitettu silkkihansikkaat kädessä ja pelätty Galluppien kostoa.

Ei tätä sairasta yhteiskuntaa millään laastareilla tervehdytetä ja jos kuolio on jo iskenyt johonkin raajaan, niin ei kun puukkoa vaan ambutaation muodossa.

Sanna Marin ajeli autollaan hurjaa vauhtia kun yksi sen renkaista lähti irti kiinnityksistään ja mutterit lensivät ties minne ja sitä sitten Sanna noitumaan, että kuinkas nyt matkaa jatketaan kun ei ole muttereitakaan renkaan kiinnittämiseen takaisin paikalleen

Sattui siinä olemaan hullujenhuone vieressä ja aidan takaa sitä eräs potilas seurasi Marinin noitumista ja surkuttelua kun matkan teko tyssäsi mutterien puuttumiseen.

Aidan takaa potilas huusi, että ota muista renkaista kaikista yksi mutteri irroneen renkaan kiinnitykseen, että pysyy ne renkaat kiinni kolmellakin mutterilla…..hullu saa olla, mutta ei tyhmä kuului aidan takaa.

Paavo Nurmikin lenkkeili ahkerasti päivittäin ja myös hänenkin lenkkipolkunsa varrella oli hullujenhuone ja kun hän siitä jo ties kuinka monetta kertaa sinä päivänä ohi juoksi, niin aidan takaa huudettiin Paavolle, että pareet että sinäkin tulet tälle puolelle aitaa.

(Otsake on kun kaveri luetteli tuntomerkkejä kadoksiin joutuneesta kissastaan.)

9 vastausta artikkeliin “Musta soli valakone, edestä soli takaa ja sen hännän pääs oli trippu.”

 1. No Suomessa nyt on Orvon hallitus ei sitä johda Purra vaikka samaan hallitukseen kuuluukin terv tepivaari

 2. Nyt se nähty, että kaikki vaalilupaukset persuilta ja kokoomukselta ovat olleet täysiä valkoisia valheita ja mustaa mustaakin mustempaa pluffia.
  Eivät osanneet lukea maailman merkkejä, uhkia ja edes varovaisempaakin varautumista sanoillaan.
  Silmät ummessa leikataan leikataan maton päästä ja jatketaan metrikaupalla vailla päätä ja häntää.
  Marin sentään hyppäsi liikkuvaan junaan ja piti sen raiteillaan kunnes näki, että edessä on punainen valo ja stop tykkänään vastaan tulevalle hullujenhuoneeseen kuljetettavien junalle. Antoi sen vaihtaa väärälle raiteelle seurauksista välittämättä ja vihelsi perään, adjö !

 3. Se joka uskoo yhteenkään politiikkoon varmaan uskoo myös joulupukkiin terv tepivaari

 4. Tähän poppooseen ei usko ukko muttilainenkaan.
  Lupaavat tehdä meidän Suomen uudestaan ja nimi Impivaaraksi:

  ”Perussuomalaisuus on aina perustunut henkilökultteihin, SMP:n Veikko Vennamosta Jussi Halla-ahoon ja Riikka Purraan.

  Populistiopportunisti Timo Soini jäljitteli Vennamon oppeja päästyään SMP:n pesänjakajaksi. Voimiensa tunnossa Soini otti mallia Neuvostoliiton ja Pohjois-Korean henkilöpalvonnasta.

  Suomen Isä Aurinkoinen näki päivänvalon ilmaisjakelulehden vaalimainoksessa.

  Timo Soini ei vieläkään uskalla mittauttaa poliittista kannatustaan vaaleissa, sillä niin rankasti hän otti takkiin vaalipetoksestaan Juha Sipilän raippahallituksessa.

  Toistuuko Soinin mahalasku Riikka Purran ja Jussi Halla-ahon kohdalla, mikäli he istuvat Petteri Orpon raippahallituksessa täydet neljä vuotta?

  Vai onnistuvatko uusperussuomalaiset siinä, missä Soini epäonnistui?

  Nimittäin perussuomalaisten projekti ”Tehdään Suomi uudestaan” jäi Timo Soinilta kesken.

  ”Tehdään Suomi uudestaan” saattaa onnistua hyvinvointivaltion hävittämiseen keskittyviltä Riikka Purran mesimäyriltä. Mesimäyrä ei välitä paskaakaan, etenkään heikoimmassa asemassa olevista, vaan syö heidän leipänsä ja ajaa ulos kodeistaan taivasalle.

  Mesimäyrät murisevat kuin panssarivaunut ammattiyhdistysliikkeelle, sillä ne näkevät työtä tekevät kommunisteina. Mesimäyrät murskaavat ay-liikkeen terävillä hampaillaan ja sirottelevat luut teiden pientareille.

  Vain Petteri Orpo pystyy silittämään mesimäyriä, mutta ei vastakarvaan.

  Mikäli Soinin aloittama työ saadaan vietyä maaliin, ovat mesimäyrät ikuisessa kiitollisuuden velassa perussuomalaisuuden isälle Timo Soinille.

  Pystytetäänkö Soinille jättikokoinen pronssipatsas Senaatintorille Tuomiokirkon portaiden edustalle, ojennetun käden osoittaessa Säätytalolle?

  Patsaan persuspuoli näkyisi Tuomiokirkon pääovesta, mikä symboloisi osuvasti paavin sotilaan suhdetta luterilaisuuteen.

  Isä Aurinkoinen -patsas tehdään tarkasti Soinin vaalimainoskuvan mukaiseksi”

  … kirjoittelee näin persuja tutkinut US:ssa.

 5. Soini oli vaikeassa valintatilanteessa, erotako hallituksesta, vaiko vakiinnuttaa PS:n asema hallitustasolla.

  Koska Timbellä oli kunnianhimoa ulkoministerinä, Niinistöllä puolustusministerinä ja Suomalaisuuden Liiton puheenjohtaja Terholla kulttuuriministerinä,
  niin puolueen puheenjohtajisto halusi tehdä kompromissin hallituksessa pysymisen puolesta.
  En syytä heitä tuosta ratkaisusta, vaikka se puoluekokouksessa johtikin puheenjohtajiston vaihtamiseen.

  Olen sitä mieltä, että Soini pitäisi ottaa meppivaaliin mukaan sitoutumattomana vaihtoehtona, jos vain suostuu.

  Pöly on muutenkin jo laskeutunut, joten mielestäni sinisten väki voisi pääsääntöisesti palata puolueeseen.

  Sinisten vaalikonevastaukset olivat eri vaaleissa lähellä perussuomalaisten vastauksia, joten sikälikin heidän paluunsa olisi hyväksyttävissä.

  Sinisiä voitaisiin hyväksyä meppivaaliin mukaan joko sitoutumattomina tai mieluummin sitoutuneina. Sitoutumattomat saisivat valituksi tultuaan mennä haluamaansa meppiryhmään.

  Suomimyönteisten pitäisi saada ainakin neljä meppiä puolustamaan maamme ja kansalaistemme etuja.

  1. Markku,- Itse en olisi kyllä Soinille ja hänen ”pikkujuudaksilleen valmis mitään synninpäästöä antamaan, puhumattakaan että vielä puolueen listoille otettaisiin.
   Tämä Soinin kupru oli ja on ollut kyllä sodanjälkeisen poliittisen eduskuntahistorian suurin rimanalitus ja demokratian häpeätahra.

 6. Koska populisteilla ei ole ideologiaa vaan arvot, niin populisti kuuntelevat niitä jotka jakavat samat arvot. Puoluejohdon on sitten tulkittava ja jäsenneltävä se, mitä tuo arvoryhmä haluaa tehtäväksi.

  Tahdon tulkitsijalla on siis keskeinen asema toiminnan johtamisessa, vaikkakin tulkitsijan tulee ottaa huomioon myös puoluehallituksen tahto.

  Halla-aho on ollut mielestäni Soinia nöyrempi puolueen palvelija.

  Jos nyt Jussi valitaan vasten tahtoaan presidentiksi, niin hän tulee tekemään siinä asemassa parhaansa.
  Kenestä sitten olisi puhemieheksi? Eerola taitaa olla sitten ainoa, jolla on kokemuksia puhemiehen tehtävistä. Louhela sai aikanaan arvostusta puhehenkilönä, vaikka ei aiempaa kokemusta ollutkaan.

  1. Maria Lohela oli Sipilän hallituksen aikaisen puhehenkilön nimi.

   1. Puhemiehenä Maria Lohela oli yksi korkeaa arvostusta nauttinut henkilö.

    Hyvä että häipyi vähin äänin, ettei vain kukaan muista häntä edes sinisenä persuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *