PerusS voimistuvat, mitä enempi vastustetaan.

Tavan takaa saadaan lukea,  että  kuinka pahasti poliittinen mediamme  on  kallellaan tuonne laitavasemmiston suuntaan, sitä myötäkarvaan sukien, paapoen ja suojellen yleisen mielipiteen silppuriin joutumasta.  Vaikenemalla, media tietoisena vasemmiston rikoksista ja väärinkäytöksistä, se  tekee itsestään osallisen kulloiseenkin käsiteltävään asiaan olemalla tietoisesti hiljaa ideologi-tovereidensa ”kolttosista”.

Kuukausi kaupalla media jauhoi ykkösuutisenaan persujen rasismista supikarhuineen ja mesimäyrineen ja laittoi heti kun arkeologit jotakin olivat löytäneet persujen sukuhaudasta vähänkin natsilta tuoksuvaa, niin ykkösuutiseksi etusivuilleen.

Kauheasti ei media kauhistele ja kirjoita esim. ex-ministeri ja ex-taistolaisen Lindenin ( sdp ) satojen miljoonien korruptio kupruista, johon hän oli Hussin toimitusjohtajana ollut osallisena, puhumattakaan puoluesihteerinsä kissankiduttaja taustoistaan rattijuopumuksineen jne.

Nytkin saadaan päivittäin lukea ja kuunnella medioista, että kunhan tuo persujen kannatus saadaan laskemaan tarpeeksi Gallupeissa, niin kyllä historia sitten nopeasti toistaa itseään tekemällä ”Soinit”, sen myötä loppuu samalla natsimarssit ikkunoidemme alla.

Mutta perussuomalaisilla on nyt hallituksessa sellaiset avainministerit viroissaan, että puolueen kannatus tulee pienellä viiveellä tämän vaalikauden aikana olemaan piikkipaikalla ( Rantanen, Meri ) sillä turvallisuus on kansalaisten ”ajatushautomoissa” se joka nousee tärkeimmäksi ja sitä nyt ovat edellämainitut ministerit tekemässä ja lisäämässä kaikissa muodoissaan

Ja ehkäpä yhtä tärkeä ministeri ja poinnin tulevan kannatuksen nousussa on valtiovarainministeri Purra, joka ei rahaa kylvä pitkin maita ja mantuja ilman vakuuksia, vaan toteuttaa sitä tahtoa jonka kansalaiset vaaleissa osoittivat, eli velkatalous on kansakunnan pahin vihollinen ja hyvinvointivaltion loppu.

Joten taitaisi olla pareet vasemmistonkin jo unohtaa persujen hautajaisten odottelu ja perua surupuvun tilaaminen räätäliltään, sillä tämä tuleva nelivuotisperiodi tulee antamaan alkusysäyksen terveempään yhteiskuntaan kaikkissa sen muodoissaan ja siitä on kiittäminen hallitusta, joka tekee perussuomalaista politiikkaa niidenkin ministereidemme johdolla jotka edellä mainitsin, muita persuministereitä unohtamatta.

Saas nähdä mistä vasemmist+media seuraavan olkiukkonsa etsii persujen kannatusta padotakseen, kun raisimissa ja köyhien kyykytyksessä löivät mediakirveensä kiveen.

Vanha totuus taitaa vain toteutua tässäkin taas, eli joka persuille kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankee.

 

 

6 vastausta artikkeliin “PerusS voimistuvat, mitä enempi vastustetaan.”

    1. Jokos Heikinkin silmiltä on suomut pudonneet, kun nyt jo persujen puoluetoimistolta avustusta tinkaa.

    1. Hesarissa toimittaja yllättyi siitä, että Jussi Halla-aho tykkää musiikista ja osaa analysoida sitä, mutta suurin yllätys oli se, että Halla-aho osaa nauraa.

  1. Arvi, olihan Lindenistä sen verran eilen, että puheet eivät vastaa julki tullutta aineistoa, ei sen enempää Lindenin itsensä, mutta ei myöskään SDP:n osalta.

    1. Kiitos Mika kommenteistasi ja näyttää siltä että Linden sotkeutuu yhä syvemmälle suohon selityksineen viattomuudestaan.
      Mutta ei ainakaan minua yllätä,että toveri suojelee toista toveria ja harjaa hänet puhtaaksi on demareissa jo äidinmaidosta perittyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *