Vasemmisto kysyy, että voiko vitutukseen kuolla ?

Teen toisen blogin heti perään ja kaippa sekin näihin tähtikarttoihin liittyy mutta ne onkin poliittisia.

Minua on vähän naurattanut kun vasemmisto ei osaa päättää, että ketä tästä uudesta hallitusohjelmasta oikein haukkuisi ja ketä kehuisi.

Välillä sanotaan että perussuomalaisia kokoomus vei kuin litran mittaa ja samaan hengenvetoon sanotaan kokoomuksen joutuneet persujen panttivangiksi.

Sekin on perin kummallista, että nyt kaikki muut kuin perussuomalaiset itse tuntuvat olevan ”huolissaan” meidän tulevasta kannatuksestamme ja jotkut uskalikot arvelevat meidän muodostuvan Soini  II.seksi.

Sitäkin kuulee sanottavan, että me olemme hallituksen heikoin lenkki.  Katin kontit, me olemme se vahvin lenkki ja hallituksen koossa pitävä voima ja kun pikku hiljaa taloudellinen ja moraalinen tervehdyttäminen lähtee käyntiin tuhotun maan jäljiltä, niin pian persut keikkuukin Galluppien kärjessä.

Olin tässä viime viikolla yhteydessä puoluetoimistoon jäsenmäärän tiimoilta ja sanoivat sieltä että tulijoita tulee ovista ja ikkunoista ja lähtijät ovat luettavissa yhden käden sormin.

Kyllä kansa tietää, että vasemmiston veneestä on tappi hukkunut ja nyt heidän veneensä hörppää jo vettä opposition karikoissa, jossa yksi yrittää soutaa ja loput huutaa apuva…aapuuuvaaa…

13 vastausta artikkeliin “Vasemmisto kysyy, että voiko vitutukseen kuolla ?”

 1. Minun tähtikarttani mukaan on syytä katsoa parin vuoden päähän, jossa puuttaheinää- ”äärioikeiston” hölmöilyjen jälkeen Suomi on sekaisin kuin mummon permanetti sateen jälkeen.
  Rahat meni kankkulan kaivoon ja velka kasvoi kuin berlusconin prosentit.
  Ja persut riekkuu, että me teimne sen, mitä lupasimme !

  1. Kekoontukoon nyt rauhassa ja niille jalaksille ei vapaamatkustajia huolita, vaikka heitä olisikin joka oksalla ja niistä ei oo lukua.

  1. Kas kun et hätääsi nyt tähänkin sitä kaveriasi Hitleriä kaivanut esiin kenkäloorastasi.

  2. Joo Tapio Tuomaala, Heikin poliittinen oppimestari.

   Riikka Purraa voidaan kiittää siitäkin, että opetti hieman eläinoppia kaiken maailman hyväihmisille.

   Veikkaan, että yksikään niistä henkilöistä, jotka nyt käyttävät mesimäyrää perussuomalaisten haukkumisen eivät olleet ikinä kuulleetkaan moisesta luontokappaleesta.

   Mesimäyrä on hyvä vertauskuva. Käyttää ravinnokseen käärmeitä, liskoja sekä muita matelijoita ja kaiken maailman nilviäisiä. Näitähän Suomenkin politiikan ympyröissä liikkuu ihan haitaksi asti.

   Paksunahkaisena mesimäyrä ravistelee tapiotuomaalat ja häntä peesaavat pois kimpustaan kummemmin asiasta häiriintymättä.

   Mesimäyrä vaan porskuttaa eteen päin.

   1. Mesimäyrä on evoluution tuloksena kehittänyt toleranssin skorpionin sekä käärmeiden myrkyille, josta johtuen pystyy elämään kuivimmillakin alueilla syöden kyseisiä myrkyllisiä elukoita. Lisäksi mäyrä kykenee kiertymään oman nahkansa sisällä, mikä on sen puolustuskeino suurpetoja vastaan, jotka kun purevat niskaan, suojaa mesimäyrän poikkeuksellisen paksu nahka sekä eläimen kyky kieriä oman nahkansa sisässä sitä.

    En ihmeemmin fanita tällaista aikuisen naisen omiin traumoihin kiedottujen eläinkuvien käyttöä populismissaan, etenkin kun huomioi että useimmille naisille se on täysin normi että olemme kohdanneet kaikenlaista häirintää sekä vastoinkäymisiä, joiden käsittelyyn psykoterapia on oikea kanava; ei politiikka. En arvosta traumapohjaista populismia, vaan asiallisuutta.

    1. Riikka Purra itse agitoi, miten ”empatia ei kuulu politiikkaan” — ja samalla logiikalla voisi mielestäni olettaa, etteivät hänen omat traumatkaan saati traumojen pohjalta kumpuava rasismi.

     1. Empatia ei tunnu kuuluvan vihreistönkään politiikkaan. On yrittänyt hävittää kansallisvaltiomme.

 2. Arvi (englantilaisittain Öövi):

  ”Kas kun et hätääsi nyt tähänkin sitä kaveriasi Hitleriä kaivanut esiin kenkäloorastasi.”

  Ehkei saanut nimeä mieleensä? Kyllä meikäläisenkin täytyy hieroa muistimyhkyröitä entistä useammin.

 3. Kyllä siihen vitukseenkin voi toki kuolla nälkään sitäkin nopeemmin ja alkoholi vie tulevassa enemmän kun nuot kaksi yhteensä terv tepivaari

   1. Ei nyt noinkaan ole eikä kannata tässä asiassa olla tuolla kannalla enkä muutoinkaan ole hallitusta moittinut
    Eihän alkoholisit asiaa ymmärrä mutta koittakaa edes eikä leikkiä vakavalla asialla terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *