Vasemmisto toimillaan tekee kok ja persuliitosta pitkäkestoisen.

Varmasti tämä vasemmiston riekkuminen ja älämölö hallituksen ohjelmaa vastaan uppoaa hyvään maaperään niille, jotka poliittiset päätöksensä tekevät vain iltapäivälehtien kirkuvien otsakkeiden ja kuvien perusteella, eivätkä vaivaudu lukemaan sitä pientä pränttiä, joka joskus saattaa, sanon  JOSKUS  saattaa mahdollisesti löytyä kirjoitelman lopusta.

Nyt tämä vasemmisto syyttää perussuomalaisia vaalilupauksiensa pettämisestä, mutta minä taas sanon, että hallitusohjelma ei ole se syy miksi vasemmisto nyt keittelee jo papusoppaa tykeissään köyhän kansan lapioitavaksi ääntä kohti.  Tämä vasemmiston sekopäisyys johtuu vain ja yksinomaan siitä, että perussuomalaiset ovat hallituksessa, se saa vasemmisto hyppimään seinille, sillä sitä ei heidän pikkuaivojensa massa pysty käsittämään, että Orpo kaikesta heidän rasismi ja fasisti kiihkostaan huolimatta valitsi tanssiin Riikka Purran ja perussuomalaiset, hallitusohjelma on vain sumuverho persuvihalle.

Totta kai jokainen puolue lupaa ennen vaaleja äänestäjille kymmentä hyvää ja yhtätoista kaunista, mutta äänestäjien on itse osattava nähdä, mihin syöttiin tarttuu ja näin monipuolue järjestelmässä hallitusohjelma on AINA kompromissi kuten nytkin neljän puolueen kesken, jossa joutuu tekemään vaikeitakin päätöksiä omaan kannattajakuntaansa  nähden ja vastaavasti myös kannattajien mukaisia.

Perussuomalaisille on  AINA ollut maahanmuutto ja haitallinen maahanmuutto ylipäänsä se, johon halutaan muutosta saada nykyiseen vasemmistolaiseen hur lum hei politiikkaan nähden ja siinä kyllä perussuomalaiset voivat lyödä rintoihinsa ja sanoa onnistuneensa täydellisesti siltä osin hallitusohjelmassa.  Ja tämä maahanmuutto ja haitallinen sellainen on niin suuri rasite ollut yhteiskuntamme joka sektoreilla, että sen heijastusvaikutukset ovat miljardeissa, sisäisestä turvallisuudesta puhumattakaan ( katsokaa Ruotsiin jossa se on jo osin myöhäistä )

Kokoomus ja myöskin RKP tiesivät, että jos he eivät myönny perussuomalaisten vaatimuksiin maahanmuuton osalta, niin silloin myös heidän tavoitteensa vesittyvät ja tietävät senkin, että vasemmiston mukana ne vesittyisivät varmasti.  Joten kompromissien kautta voittoon ja vasemmisto sinne missä vähiten yhteiskunnalle harmia tuottavat, eli oppositioon ja kaduille riekkumaan tuskaansa.  ISÄNMAA KIITTÄÄ.

Se on selvää, että vasemmisto saa kyllä lakkoilullaan ja uhollaan jonkin verran haittaa kansantaloudellemme, mutta se kestetään, sillä se on pieni haitta siihen nähden, kuinka suuren voiton yhteiskunta tulee saavuttamaan heidän istuessaan ja kiljuessaan oppositiossa ja soppatykkiensä ”loisteessa”.

Totuus sattuu ja tiedän että nyt se sattuu varmasti vasemmistolle kun sanon, että teille oli ja on kauhistus se, että kokoomus ja perussuomalaiset löysivät toisensa ja nyt tämä teidän toimintanne mitä nyt ollaan nähty ja mitä on odotettavissa teidän ja korporaationne suunnalta, tulee takuu varmasti tekemään kokoomuksen ja perussuomalaisten yhteistyöstä pysyvää ja te jäätte omiin juoksuhautoihinne huutamaan uraata ja piirtelemään marssiplakaatteihinne kirkkoveneitä.

En tiedä, mutta nautin suunnattomasti tästä kokoomuksen ja perussuomalaisten yhteistyöstä, sillä vain se takaa yhteiskunnan vakauden ja turvallisuuden jatkossa, sillä jos vasemmisto pääsisi taas valtaan, niin sitä voidaan verrata samaan, kun pyromaanille annat tulitikut.

9 vastausta artikkeliin “Vasemmisto toimillaan tekee kok ja persuliitosta pitkäkestoisen.”

 1. Pitää kyllä olla tyytyväinen siitä ettei ole koskaan tullut äänestettyä vasemmistolaista ehdokasta, eikä tule.

 2. ”Varmasti tämä vasemmiston riekkuminen ja älämölö hallituksen ohjelmaa vastaan uppoaa hyvään maaperään niille, jotka poliittiset päätöksensä tekevät vain iltapäivälehtien kirkuvien otsakkeiden ja kuvien perusteella, eivätkä vaivaudu lukemaan sitä pientä pränttiä, joka joskus saattaa, sanon JOSKUS saattaa mahdollisesti löytyä kirjoitelman lopusta.”

  Arvi, veit jalat suustani 😂

 3. Niin, me olemme Mika varmasti niin isänmaallisella neulalla rokotetut, että se suojaa meitä kehdosta hautaan sairastumasta puna tai vihertautiin.

  1. Olen tässä keskittynyt lähinnä vasemmistoon, mutta on tämä kepunkin toiminta ylittänyt jo normaalin maalaisjärjen tason, kun vapaaehtoisesti rankaisee äänestäjiään menemällä oppositioon, kun tarjolla olisi ollut Orpon hallituksessa valojen säilyminen tupailloissa, mutta valitsikin itseinhon ja ruoskinnan itseään ja äänestäjiään kohtaan.
   Tänä viikonloppuna saadaan ( joka haluaa ) seurata kepun puoluekokousta, jossa puheautomaatti saarnaa kuulijansa tainnoksiin.

   1. Tunnustan, että minunkin on vaikea ymmärtää miksi Keskustassa ei ole kanttia pysähtyä, katsoa peiliin ja tunnustaa tehdyt virheet.

    1. Mika

     Keskusta ei arvosta kulttuurimarxilaista puheenjohtajansa. Olisivat enemmän snellmanilaisen yhteiskuntakäsityksen linjalla.

     Isänmaallinen aines keskustasta voisi pyrkiä PS:n eduskuntaryhmään. Moni varmaan tahtoisikin, mutta tupailloissa voisi tulla järkytyksiä.

     Vaalikoneissa monella keskustalaisella ehdokkaalla oli PS-linja. En ole tarkistanut, ovatko nuo tulleet valituiksi.

     1. Markku, olen kanssasi samaa mieltä, kovin kaukana puppugeneraattori Saarikko on perinteisestä keskustalaisesta kannattajasta.

 4. Tosi on että niin kauan kuin identiteettipolitiikka on keskiössä se vain vahvistaa Perussuomalaisten kannatusta. Oppositio yrittikin aiheuttaa riitaa hallituspuolueiden välille ja siinä onnistui. Samalla se kuitenkin tiivisti perussuomalaiset puolueensa taakse. Se mikä Sipliän hallituksessa romautti Perussuomalaisten kannatuksen oli taloudellisten asioiden nostaminen etualalle. Kiky ei kannattajia lämmittänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *