Virheiden tyhmyys loistaa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html

”Vihreiden Diarra: Pakolais­kiintiö monin­kertaistettava vastauksena Venäjän toimiin”

Ei tuo typeryys näytä poistuvan virheiden sakista.

Putinan puuhasteluko loppuisi siihen, että otetaan kaikki tulijat tänne?

Diarran, Ohisalon, Virran ja Niinistön kaltainen sakki maata johtamassa veisi meidät alta aikayksikön todelliseen katastrofiin.

15 vastausta artikkeliin “Virheiden tyhmyys loistaa”

  1. Valitettavasti tämä diarra ei erota pakolaisstatuksen saanutta pakolaista ja elintasoturistia toisistaan edes alkeellisesti.

 1. Pakolaisia riittää eikä loppua näy – kantokykymme on rajallinen jo omienkin osalla emmekä voi lähteä pakolaisiksi?

 2. Jos vaihtoehtona ovat nuo venäjältä tänne väkisin pyrkivät, niin virallisella pakolaisstatuksella tulevat on hyvä mielenilmaisu naapurille ja muille pyrkijöille, että virallisestikin tänne saattaa päästä.

 3. Heikin pointti ei ole suinkaan täysin pöhkö. Jos todellakin olisi järjestelmä jossa hädänalaisia autettaisiin, sitä olisi ilo tukea. Valitettavasti vihreillä ei ole tuntunut olevan halua järjestelmän kehittämiseen tähän suuntaan. Se on lopulta järkyttävän simppeli logiikka.
  1. Emme pysty tarjoamaan apua kaikille jotka haluaisivat mieluummin elää EU:ssa kuin muualla.
  2. Joten apu on rajattava vain osalle. Ja ne, jotka eivät avun piiriin kuulu, eivät saa siihen päästä.
  3. Joko tämä raja vedetään oikeudenmukaisesti tai ei. Tällä hetkellä se on järkyttävän epäoikeudenmukainen ”röyhkein voittakoon”.

  Niin kauan kun röyhkeydellä ja rikollisuudella voi ohittaa järjestelmän, järjestelmä on käyttökelvoton alusta loppuun.

 4. Esimerkiksi Afrikasta tänne tulee vaikka 100 000 000 ”turvapaikanhakijaa”, jos päästetään – ei saa päästää.

  Välimeren ylitse tulevatkin pitää pysäyttää jo ennen EU:n aluetta ja saman tien takaisin.

 5. Mitähän tekemistä Suomen pakolaiskiintiöllä on Venäjän toimien kanssa?

  Mitä tekemistä kiintiöpakolaisilla on Venäjän toimien kanssa?

 6. Taisi olla Vihreiden Hanna Holopainen joka viikko sitten vannotti ettei itärajan saada suljettua, se on PerusSuomalaisten ja Kokoomuksen bluffia

 7. Diarra on mauton opportunisti. Haukkui maaseudulla asuvat insestin harjoittajiksi ja kehtasi kerjätä Helkamalta ilmaista sähköpyörää ”koska minull on 5000 seuraajaa somessa niin voisin näyttää että tummaihoinen nainenkin voi ajaa sähköpyörällä”. Onneksi ei saanut. Ihmettelen niitä jotka häntä äänestävät. Samaa oppirtunismia on tuokin älynväläys.

  Mitä eiken tv:ssä kolnea muutamaa pyöräilijää jotka olivat tulleet Syyriasta niin vaikuttivat ihan ok tyypeiltä, Syyrialaisten kanssa taitaa olla vähemmän ongelmia kuin irakilaisten ja somalien.

 8. Ilman vihreitä meillä saattaisi olla useampi pienydinvoimala nykyisen yhden suuden sijaan ja ne useammat pienet olisivat parempi vaihtoehto.

  1. En nyt pitäisi kuitenkaan vihreitä pienenä puolueena syyllisensä tähän Suomen nykyiseen alhoon, sillä suurin syyllinen on ne puolueet, jotka tämän vihreän myrkyn ovat nielaiseet laimentamattomana kitusiinsa.
   Yhä vaan vieläkin kokoomuksessa on aika suuri joukko monen sortin ”Pietikäisiä ja Sireenejä”, jotka kuvittelevat vihreän myrkyn pelastavan maapallon samalla, kun ihmiset kuolevat nälkään.

 9. Ympäristönsuojelu on parasta mitä Vihreistä löytyy. Jos he keskittyisivät siihen ja jättäisivät liberaalin hörhöilyn niin voisin vaikka äänestääkin heitä. Vihreät ovat Suomen ”ruotsalaisia” jotka ovat halunneet että Suomi tekisi Ruotsin perässä kaikki virheet: lopettaisi arneijansa ja ottaisi maan täyteen maahanmuuttajia. Onneksi he eivät ole saaneet tahtoaan läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *