Edelleen Putin-mieliset estää Yhdysvalloissa Ukrainan tuen.

”Paljon suurempi tukipaketti Ukrainalle on yhä jumissa. USA:n presidentti Joe Biden on pyytänyt kongressia hyväksymään 61 miljardin dollarin tuen Ukrainalle. Republikaanit eivät suostu hyväksymään summaa .”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9435695b-e455-4c18-8a2d-68e6e241c31f

Putin-mieliset aiheuttaa näillä toimilla koko maailmalle ison uhan, tappio Ukrainassa tietää maailman joutumista suureen sotaan.

6 vastausta artikkeliin “Edelleen Putin-mieliset estää Yhdysvalloissa Ukrainan tuen.”

 1. Ymmärrän, että täällä Venäjän naapurissa kaikki katseet ovat helposti Ukrainassa ja sen tukemisessa. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään halusta tai haluttomuudesta tukea Ukrainaa, vaan Bidenin painostamisesta huomioimaan myös USAn omien rajojen turvallisuus.

  ”Republikaanit eivät suostu hyväksymään summaa, ellei samalla säädetä merkittävistä kiristyksistä maahanmuuttoa koskeviin lakeihin.”

  Bidenin avoimien rajojen politiikan aikana USAhan on saapunut laittomasti rajojen yli satoja tuhansia siirtolaisia. Läheskään kaikkien saapuneiden taustoista ja maahantulon motiiveista ei ole tietoa, mutta tiedossa on, että joukossa on useita terrorismiyhteyksien takia etsintäkuulutettuja, joiden voidaan olettaa olevan uhka turvallisuudelle. Republikaanit ovat toistuvasti vaatineet Bidenin hallintoa tekemään asialle jotain, mutta turhaan, ja nyt he yrittävät painostaa Bideniä toimiin kieltäytymällä hyväksymästä Bidenille tärkeää tukipakettia.

  Vaikka äkkiseltään paketin läpimeno sellaisenaan näyttäisi suomalaisen silmin tärkeältä, USAn rajaturvallisuus voi nousta myös meidän kannaltamme tärkeämmäksi kysymykseksi. Mikäli USAssa tapahtuu merkittävä terrori-isku, vie se ja siihen vastaaminen varmasti USAn huomion, jolloin niin Ukraina, Taiwan kuin moni muukin maa jää helposti kokonaan ilman tarvitsemaansa tukea.

 2. Perinteisellä kompromissihalulla tämä olisi ratkaistu. Toni on on oikeassa tuosta myös. Siellä maassa on aikamoinen hätä hyvin epäreilusta laittoman maahanmuuton fasilitoinnista.

 3. Toni tiivisti hyvin Yhdysvaltojen tilanteen ja itse haluan kyllä jälleen kerran todeta, että Europan ja etenkin EU:n tulisi hävetä kun yksi kahjo pystyy estämään 50 miljardin tukipaketin Ukrainalle.

 4. Jep, eli Orban teki 50 miljardin euron loven Ukrainalle ja republikaanit 61 miljardin loven. Taitavat olla samalla puolella Putinin kanssa…?
  Sosialisti Biden ei mahda rapakon takana mitään ja EU ei mahda täällä mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *