Tulipa sitten ”sekin” kokeiltua

Sekin kokeilu meni täysin mönkään, niinkuin moni muu meikäläisen kokeilu. Minä luulin ja sen vuoksi yritin tulla tämän vuoden toimeen ilman näitä julkisia korona rokotuksia. Oikeastaan se oli THL; n vika, kun ei toimittanut ajoissa niitä korona rokotteita.

Lopulta minäkin tietysti sain sen taudin ja meidän terveyskeskuksen lääkäri komensi minut Valkeakosken kampussairaalaan. Ei ollut oikein paha tauti, ajoittain vähän yli 39 kuumetta ja muuten hyvin vetelä olo. Viikon verran lääkäri piti minua hoidossa, lopulta päästi pois ja sanoi, että kotiutustiimi hoitaa loput. Pitihän se ymmärtää, kun asun nykyään yksin, niin hoitajat käyvät vuorotellen toteamassa minun kuntoni.

Kaikki meni muuten ihan hyvin, mutta auta armias miten vetelä olo voi  olla, eikä mitään jaksa tehdä. Taitaa olla jo lähes kuukausi, kun pääsin sairaalasta pois, eikä vieläkään niitä työhaluja löydy mistään. Lumitöitä on jonkunverran ollut ihan pakko tehdä ja tiet aurailla pari kertaa.

Kaikkea sitä tuleekin kokeiltua.

11 vastausta artikkeliin “Tulipa sitten ”sekin” kokeiltua”

  1. Hienoa Pentti että olet tullut takaisin elävien kirjoihin, ei muuta kuin lykkyä pyttyyn.

  2. Pentti, hienoa kuulla, että olet elävien kirjoissa. On se jäätävä tauti ja jos huonosti käy niin kestää kuukausia jopa vuosia.

    No toivotaan parasta ja joka tapauksessa hienoa, että olet kotiutunut ja ilmoitat itsestäsi.

    Päivä kerrallaan niin eiköhän se siitä.

  3. Kuulosti melkoiselta seikkailulta tuokin. Mutta kaipa se hiljaa hyvä tulee. Eipä tuohon osaa paljon sanoa kun että voimia ja noh… syö paljon marjoja, tokkopa ne kenellekään pahaa tekevät.

  4. Silloin samana päivänä, kun minä sairastuin, niin lääkäri, tai joku hoitajaista sanoi, että nyt tuli talo täyteen potilaita. Ihan täyteen he eivät voi ottaa, kun on se päivystys.
    Kyllä minä olen syönyt hedelmiä ja jos en nyt ihan enää marjoja, niin kaupan banaaneja, sekä niitä appelsiinin näköisiä hedelmiä.

  5. Uskoisin että selviät, hieno homma. Ja mieluusti lukisin taas yleensä aika tolkullisia juttujasi täällä. Kaikkea hyvää kohtuudella Sinulle

  6. Toipumisia Pentti olen pari ihmistä nähnyt joille iski tuo tauti toinen selvisi toinen muutti hiippakuntaa

    En silloin nähnyt veljeäni joka siihen tais mennä hän tosin oli n 90 vuotias

    Toipumista Pentti terv tepivaari

  7. Kyllä se korona tulee muodossa tai toisessa, vaikka on useat rokotukset. Minulla ja rouvalla hyvin lievinä muutaman päivän ”flunssaisina”(testattu).
    Uudet piikit viikko sitten. Tosin liikumme paljon eri porukoissa.
    Pentti, käytä mieluummin traktoria ja kelkkaa. Pane moottorisaha tuoksumaan kelkkaan ja yritä haistella jotain pihkaista kantoa. Sitten kun pihkan haju tuoksuu, rupea hommiin, älä ennen. Toipumista !

  8. Niin jos ei sota niin virukset – Tuttavapiirissä yksi joka ei ottanut rokotuksia ja on nyt toipumassa pitkästä koronasta eli selvinnee.
    Peukkuja Sinulle.

  9. Kiitos kaikille, toivotuksilla onkin huomattavan suuri kuntouttava vaikutus.
    Varmasti moni tietääkin tuon ”kotoutustiimin” muodostuksen ja merkityksen. Ainakin täällä eteläpirkanmaalla siihen kuuluu eri terveyskeskusten hoitajien muodostama ryhmä noin 5-6 hoitajaa vuorotellen. He käyvät seuraamassa sairaalasta päässeiden potilaiden kuntoutusta ja selviytymistä arjen askareissa. Minä en niinkään olisi tarvinnut, mutta kuulostihan se mukavalta, kun edes karran päivässä soi ovikello.

    Minä en oikein ymmärtänyt, mitä Heikki tarkoitti. Käytän kuitenkin mahdollisimman pitkälle omia lihaksia, ihan kuntoutuksen puolesta. Huonoksi on kuitenkin kirvesvoimat menneet.

  10. Tärkeintä on että on liikettä ja lihaskuntoa – sopivassa mitassa mikä itselle tuntuu, toki. Kun voimat sallivat niin vähän liikettä.

  11. Voimia Pentille. Itse sairastin koronan lievänä, mutta pikkuveli sai siitä jälkitautina pahan sydänpussitulehduksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *