”Rottasota”.

Olen ollut yksi niistä, joka on Sanna Marinin haukkunut julkisesti ja yksityisesti kättä nyrkkiin puristaen voimakkaine saatesanoineen.

Mutta nyt kehun ja kiitän Sanna Marinia, sillä ilman hänen kansan jakamista hyviin ja pahoihin, niin tuskin tämä liitto kokoomuksen ja perussuomalaisten kesken olisi johtanut ”papin aameneen”.

Ja jos joku otaksui, että Marinin lentäminen pesästään ja uuden toverijohdon myötä laulut muuttuisivat vähän yhteistyökykyisemmäksi oikeiston suuntaan, niin onkin käynyt päin vastoin, nyt toverikommuuneissa rummut pärisevät entistäkin voimallisemmin isänmaallisten viemiseksi ”saunan taa”.

Ja kun eduskunnassa voima loppui vasemmistolta, niin hätiin riensi AY.n lakkokenraalit, jotka jäsenistöään kiihottavat hyökkäykseen, hokemalla että hyökkäys on paras puolustus.

Mutta minä vertaan nyt näitä lakkokenraaleita rottaan, joka huomatessaan pelinsä jo menetetyksi lähtee vielä viime voimillaan hyökkäykseen, vaikka se tietääkin jo hävinneensä taistelun.

Kyllä se nyt vain niin on, että vasemmisto kaivaa nyt omaa hautaansa niin eduskunnassa kuin eduskunnan ulkopuolellakin.  Sillä niin kauan kuin Arkadianmäellä toimiva parlamentti ja enemmistöön nojaava valtioneuvosto on ylin lakeja laativa elin maassamme, niin sitä eivät minkäänsortin korporaatiot pysty kumoamaan uhkailuin eikä pelotteluin, painostuksista puhumattakaan.

Nyt JOS, siis JOS ulkoparlamentaarisesta sotakeskuksesta löytyisi edes yksi  A.Airo, joka neuvoisi rintamaa ottamaan yhden taka-askeleen, niin sillä kuitenkin pystyisi vielä talonsa säästämään täystuholta, mutta pahaa pelkään että pään hakkaaminen jatkuu edelleen Arkadianmäen trapunpielessä  seisovaan mäntyyn, mitä lujempaa lyövät, sitä enempi sattuu.

Minua huvittu kun kepu ja vihreät löysivät eduskunnassa toisensa lakiäänestyksessä sanomalla, että he eivät lähde mukaan vasemmiston ideologiseen neliraaja jarrutukseen työelämää koskevissa kysymyksissä  ja äänestivätkin hallituksen linjan mukaisesti.

Taitaa tämä opposition yhtenäisyys olla paljon heikommissa kantimissa kuin hallituksen konsanaan.

ps.  Valtiovarainministeri Riikka Purra puhuu tänään klo 11  voitte seurata puhetta suorana Suomen Uutisten välityksellä.

9 vastausta artikkeliin “”Rottasota”.”

 1. Huomasin että pääministeri Orpo on vieraana klo 10 Ylen ykkösaamussa, siis älä kulje pimeässä, kuuntele ensiksi Petteriä ja perään Riikkaa.

  1. Kiirettä pitää, että pääsee ensin Pyynikin männikköä haistelemaan ja sitten jo kymmeneksi kaupungille. Kirjastokin on klo 10 jo auki.
   Orpon ikivanha Tandbergin nauha on niin kulunut, että se joutaa museoon vahanuken viereen.

 2. Täytyy mennä klo 11 kaupungille, se on silloin persuvapaa, ilma raikasta ja ihmiset hymyilevät, ovat kohteliaita ja availevat hymyillen ovia. Kukaan ei hallissa töni. Yrmynaamoja, sini-kelta lippiksiä tai ”rätei ja lumpui” ei kaupungilla näy.
  Ilmanlaatu raikastuu.

 3. Jos kuulun rotta kastiin niin ei minulta mene siinä tapauksessa veroja valtiolle eikä kunnalle terv tepivaari

 4. Vasemmiston viimeisin pöyristyminen ” kasvolihaksilla tehty käsimerkki”.

  🤣🤣🤣

  Ota heitä nyt sitten vakavasti.

 5. ”Onko asiallista haukotella” – oppositio syytti Purraa ylimielisyydestä, katso video” – Ylen kolumni/blogi 13.12.2023.

  Rupeaa menemään komiikan puolelle PerusS.viha myös Totuusmediassa.
  (Yle-sivuston artikkeli on blogi, jos se on Ylen työntekijän kirjoittama, muulloin se on jonkun punavihreän toimittajan tekaisema kolumni).

 6. On Arvilla tässä pointti ainakin tuo, että kun viime kaudella punalipun ääntä piti toveri Marin, nyt sitä pitää toveri Eloranta – eli SDP on liian hiljaa ja on de facto ulkoistanut puheenvuoron sotilassiivelleen.

  Toivoisin että demarit saisivat kurkkupastilleja ja äänensä kuuluviin. Sitä on ikävä.

 7. Joo ei kuulu SDPn puheenjohtajan, sen kuka se nyt oli, ääntä, onko hiljaa vai ignoorattu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *