Ananas

Koska on kaunis päivä, päätän kompensoida sitä kirjoittamalla blogillisen äärimmäistä vihapuhetta.

Aloitetaan.

Ananas kuuluu pizzaan, joskin persikka vieläkin paremmin.

Ananas kuuluu salaattiin, mutta mieluiten tarpeeksi tuoreena.

Ananas kuuluu tacoihin, fajitoihin ja tortilloihin, vaikka eräs kaupunginvaltuutettu onkin asiasta huolissaan. Olen huolissani hänen huolista. Jos autenttisuutta katsotaan, ananas on yksi avainaineista isossa osassa meksikolaisia ruokia.

Ananas kuuluu aamupuuroon, koska miksipä ei? Matti Näsä tiesi kertoa että aamupuuroon sopii lenkkimakkara joten jatketaan nyt vaan perkule samalla linjalla.

Ananas kuuluu kahviin, koska irish coffee opetti meille että kaiken mahdollisen voi siihen sekaan pistää. Kupposellinen kieltämättä maistuisi.

Ananas kuuluu hampurilaiseen. Kuten hampurilaisen kanssa yleensä, grillaus on oikea tie, niin pihville kuin ananaksellekin.

Ananas kuuluu drinkkeihin. Mehuna, palasina, siivuina ja klöntteinä. Valitse aseesi tarkoin!

Ananas kuuluu joulupöytään, koska aikanaan Suomessa eksoottiset hedelmät olivat esillä jouluna ja mihinkäs me vanhoillisuudestamme pääsisimme.

Ananas kuuluu vissyveteen, koska Iisalmen pyhätöstä on taannoin näin lausuttu.

Lisäksi ananas kuuluu nettiväitteilyihin, koska on kiva tapella muustakin kuin hallitusohjelmasta.

26 vastausta artikkeliin “Ananas”

 1. Sanoisin että vielä paremmin sopii lihaan sitruuna itse en paljonkaan syö pizzoja jonne tuo ananas voi sopia hyvinkin terv tepivaari

 2. Ananas kuuluu äitini tekemään ”färssiin”, mutta kun sanan eteen liitetään B-kirjain, voidaan perustellusti kysyä arvon moderaattoriltamme, että mikäs tänään nyt on sitten niin ”bananas”? 😛

  1. Kysyy kaveri, jolle nainen ei ole ihminen ellei tämä ole tuottanut ihmisvauvaa?

 3. Koska Suomi sekoaa kohta, paljastan vastauksen kysymykseeni.
  Veikka Gustafsson.

  ”Ura vuorikiipeilijänä.
  Henkilökohtaisena tavoitteenaan Gustafssonilla on ollut[ valloittaa kaikki 14 yli 8 000 metriä korkeaa vuorenhuippua ilman lisähappea. Tämä tavoite täyttyi 26. heinäkuuta 2009, jolloin hän nousi Gasherbrum I:n huipulle. Gustafsson on 17. ihminen maailmassa, joka on kiivennyt kaikille 14:lle yli 8 000-metriselle vuorelle eli valloittanut ns. kasitonniset. Ilman lisähappea näin on tehnyt Gustafsson mukaan luettuna ainoastaan yhdeksän vuorikiipeilijää. Gasherbrum I:llä oli suunnitelmien mukaisesti kumppanina Kazuya Hiraide, joka oli mukana vuoden 2008 retkellä.” – Wikipedia.

  Menen katsomaan jälleen noita Euroviisuja.

  1. Lassen liukuhihna juoksee ja siltä voi halutessaan napata käteen sata kertaa luetut lallatukset.

      1. Lasse, niin kauan kun pidät kädessäsi piiskaa, viet sanoja suustani. Minun suu ja sen maku, voitko kuvitella?

       1. Älä höpäjä. Arvostan Nietzscheä, mutta hänen jumalantappajaisensa ja yli-ihmispopulansa ovat minusta enemmän tai vähemmän yliampuvia.
        (Zarahustrassa vanha nainen neuvoo Zarahustraa ottamaan piiskan mukaan, kun tämä menee naisen luokse. Se on kuitenkin Nietzschen näkemys, tai Zarahustran näkemys.)

 4. Ehkä Gustafssonilla oli tosiaan anasta repussaan.

  ”Gustafsson, joka valloitti 11. vuorensa, Kanchenjungan, vuonna 2006, suunnitteli kiipeävänsä jäljellä olevat huiput 6. kesäkuuta 2008 aloittamallaan retkellä. Retken ensimmäisen välitavoitteen eli Gasherbrum II:n huipun Veikka saavutti 8. heinäkuuta 2008. Gasherbrum I:n huippu jäi saavuttamatta, sankka lumisade pakotti hänet kääntymään takaisin sadan metrin päässä huipulta. Veikka huiputti Broad Peakin 31. heinäkuuta 2008. Mukana Broad Peakilla olivat Hirotaka Takeuchi ja Kazuya Hiraide.” – Wikipedia.

  Hattua sille kaverille on syytä nostaa.👍

 5. Näistä extreme sankareista lukiessa tulee mieleeni että mikä on heidän motiivinsa ”urotekoihinsa”.

 6. Oletteko koskaan kokeilleet, mahtuuko aikuisen miehen pää naisen kohtuun? Näin äitienpäivän kunniaksi voisi olla kokeilemisen arvoinen ajatus vaihteeksi sovitella yläpäätä sinne, mistä se on tullut.

 7. Poliitikkoja katsoessa olen havainnut, ihan biologiselta kantilta, että pää persukissa on kyllä yleistä. Että kai siitä sitten voi pohtia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *