Köyhät kyykyssä äänestää kyykyttäjäänsä, eli vasemmistoa.

Nyt kun seuraa tätä Suomalaista politiikan tähtitaivasta, niin ei voi olla huomaamatta sitä, että kuinka eduskunnan oppositio ja myöskin hallituspuolue RKP.kin  ovat ruoskineet itsensä jonkinsortin transsia muistuttavaan hurmokseen, että kun perussuomalaiset saadaan pois niistä pöydistä joissa päätökset tehdään, niin sen jälkeen Suomalainen hyvinvointivaltio on pelastuva.

Nykyiselle hallituspolitiikalle ei ole vaihtoehtoa, se myönnetään vaikka ei sitä julkisuuteen sanota myös vasemmiston toverikabineteissa ja vapaamuurareiden  mafiakerhoissa, mutta kun sitä on toteuttamassa perussuomalaiset, niin se on saatanasta.

24/7 saadaan kuunnella itkuvirttä opposition suunnalta, kuinka köyhät tapetaan kyykkyynsä kylmyyteen, mutta se on taivahan tosi, että oppositio myisi vaikka köyhän äitinsä markkinoilla, jos sillä saataisiin perussuomalaiset vietyä ”saunan taa”…….pestäväksi.

Kun kuulen politikon lausuvan taikasanan ihmisoikeus,  niin silloin minä kyllä poistan aseestani varmistimen.

Ja nyt kun sosialistit ja kepu ei näytä pääsevän päämääräänsä koko perussuomalaisen puolueen lahtaamisen kerralla, niin nyt se on montun reunalle taluttamassa puolueen yksi henkilö kerrallaan,  Junnilan jo teloittivat ja seuraavana näyttää sosialistien teloituskomppanian eteen joutuvan Rydman.

Se on irvokasta, kun sosialistit vannovat rauhan ja yhteistyön nimeen eduskunnassa, mutta eduskunnan ulkopuolella marssitaan punaliput hulmuten ja roikotetaan Orpon ja Purran olkinukkeja tikun päässä ja huudetaan lähes kuolemaa vääräuskoisille, valkoisille heteromiehille.

Vähän sama ilmiö on silloin, kun vasemmisto marssii punaliput ja Palestiinan terroristiliput hulmuten samassa tangossa, ja syyttää Israelia siitä kun ”pakotti” Hamasin terroritekoon Israelissa.

Minä luen terroristeiksi myös kaikki ne, jotka terroristeja tukevat ja Suomessa se on vihervasemmistolainen ihmisoikeus fundamentalismi ja fanaattisuus.

 

29 vastausta artikkeliin “Köyhät kyykyssä äänestää kyykyttäjäänsä, eli vasemmistoa.”

  1. Suomessa on neljän puolueen enemmistöhallitus, joka on vuoden ollut vallassa ja joka tekee perussuomalaista politiikkaa, niin Heikki luulee vielä perussuomalaisten olevan oppositiossa.
   Tule jo pois sieltä Forssan sopimuksen juoksuhaudoista nykyaikaan, sillä tämä hallitus on työlainsäädännössä(kin) siirtynyt/siirtymässä verrokkomaidensa tasolle.

   1. Kyllä se nyt vain niin on, että kun sosialistit ja kepu keskittyisivät persujen demonisoinnin sijaan oman pesänsä siivoamiseen, niin se oma peilikuvakaan ei näyttäisi niin vinolta.

    1. …..ja ei olisi ankkalammen polskuttelijoillekaan pahitteksi, että uimataidottomina tulisivat pois sieltä altaansa syvästä päästä.

  2. Kovastihan sinä aina Tampereen menoa kehut, koska sinun mukaasi perussuomalaiset eivät ole mukana päättämässä ja sotkemassa asioita. Olet kehottanut jopa valtiota ottamaan mallia Tampereesta.

   No mitä minä nyt ole paikallista aviisia Aamulehteä lukenut, niin kyllä Tampere on melko surkeassa tilassa. Ainakin talouden osalta. Alijäämä vain kasvaa vuosi vuodelta.

   Ote Aamulehden tämän päivän (18.6) pääkirjoituksesta.

   ”Ei se kaunistelemalla parane. Tampereen kaupungin taloudella menee tänä vuonna päin seiniä. Ennätyksellisen heikko, tilannetta kuvataan ensimmäisen vuosikolmanneksen toiminnan ja talouden katsauksessa. … Lainamäärä kasvaa 110 miljoonaa euroa ja velkaantuminen näyttää vain kiihtyvän”

   Ei auta vaikka omaisuutta ja toimintoja myydään. Kuten esim. Tampereen Energian sähkön vähittäismyynnin asiakkuuksien kauppa Väreelle.

   Joten summa summarum. Olisikohan Kummolan ja Yli-Rajalan nyt kuitenkin syytä ottaa yhteyksiä osaaviin tahoihin, jotta Tampereen talous saataisiin ilman vippaskonsteja kestävälle pohjalle.

    1. Juu onhan tuo omanlaistaan hallintaa, kun on saatu talouskäyrän kulmakerroin pysyvästi miinusmerkkiseksi.

    2. Missä hallinnassa?
     Päin seinää on menty koko ajan punaideologian talousopeilla ja menoa vain jatketaan.

 1. Ei kannattas vanhan miehen uhota tuolla tavalla. Siis Arvin.Saattaa katketa verisuoni päässä. Koville se ottaa persujen häviö eurovaaleissa ja tulevissa kuntavaaleissa. Huomasin muuten, että viime kuntavaalien jälkeen on ympäri Suomea persujen kuntavaltuutettuja eronnut puolueesta monta kymmentä..Miksiköhän ???

  1. Olenkin jo vähän kokotellut Iivoa tänne esittelemään viiltäviä analyysejaan ja kiitos siitä että olet huolissasi minun verisuonestani, mutta jos se katkeaa, niin saanpahan ainakin kuolla saappaat jalassa onnellisesti ja ”terveenä”.

   1. Vai saappaat jalassa. Nuo verisuonet useasti katkeilee yöllä. Ei kai Arvi nuku kuten hevonen. Kengät jalassa ja häntä suorana 🙂

 2. Aiemmin oli varmasti boomerseilla helppoa, kun he saivat elää maailmassa, jossa tulevaisuudella oli selkeä suunta, ja globalisaation luvattu ihanne tarjosi selvän polun pikkukylän raitilta suureen avoimeen maailmaan seikkailemaan.
  Ei ollut väliä, olitko vasemmiston vai oikeiston kannattaja, kun modernisaatiossa oli selkeä yhteinen rintama kohti globaalin maailman tulevaisuutta, josta hyötyivät niin vasemmiston kuin oikeistonkin kannattajat eri syistä: vasemmisto seksuaalisine ja sosiaalisine modernisaatioineen ja oikeisto talouspolitiikkansa ja teknologisen kehityksensä ym. modernisaatiossa.

  Sitten tuli vastaan realismi: resurssit/ länsimaisen hyvinvointi-ihanteen materiaalinen perusta ei riitäkään kaikille eikä koko ihmiskunnan modernisoimiseen!
  Ihmiset menivät paniikkiin ja tekivät täyskäännöksen tajuttuaan omien ihanteidensa ja oman länsimaisen elämänmenon johtaneen ylikulutukseen ja kiistämättömään ristiriitaan. Individualistinen jumalansa kuvaksi kohotettu ihminen ei ollutkaan niin kaikkivoipa että voi pumpata ja imeä sekä teurastaa ympäriltään kaiken omaan käyttöön, jotta saa kokea olevansa tärkeä ja erityinen niin ehdottomasti, että jokaisen länsimaisen marketin hyllyillä on oltava kaikkea jokaisen jokaiseen mielitekoon aina ja ylitsepursuten.

  Ei, länsimainen ihminen ei kertakaikkiaan suostu luopumaan saavuttamastaan elintasosta ja saavutetuista eduista, vaan äänestää äkkiä päättäjikseen heitä, jotka kaikessa hiljaisuudessa pitävät huolen siitä, että jatkavat vanhaan ja todellisuudesta erkaantuneeseen globalistiseen maailmaistumisen malliin, piittaamatta resursseista, joita povaavat tulevaisuudessa vain itselleen ja omille maamiehilleen.
  Ja oikeuttaakseen tällaisen takinkäännöksensä, näiden ihmisten oli ryhdyttävä valehtelemaan ja kiistämään tosiasiat, kuten ilmastonmuutos, niin itseltään kuin toisilta.

  Tämän realismin ja nykytieteen kiistämisen yhdessä sääntelyn purun sekä länsimaiden sisällä kasvaneen eriarvoistumisen kanssa, on arveltu johtaneen nykyiseen totuudenjäljeiseen aikaan, jossa kukaan ei enää usko päättäjiin tai instituutioihin, ja ihmiset realismin partaalla silmänsä sulkien ja vailla yhteistä tulevaisuuden suuntaa pakenevat kaikki todellisuutta.

  Toiset (globalisaatiosta hyötyneet) pakenevat todellisuutta jatkaen omia maapalloistumisen haaveitaan laajentaen tulevaisuusnäkymänsä jopa uusille planeetoille, joille he povaavat ihmiskunnan uutta kotia kun tämä planeetta on saatu alta tuhottua.
  Toiset vastaavasti eskapistisesti paeten todellisuutta täyskäännöksellä kohti miinus-paikallisuutta ja kansallisvaltioiden sekä menneisyyden kultaisena hohkaavaa aikaa, jota puhallellaan pullonhengeksi ja oman taikauskon tueksi samalla, kun rakennellaan omille suojamuureja ja suljetaan toisilta rajoja.

  Ihmiset siis globalisaation ihanteen osoittauduttua epärealismiksi, menettivät yhteisen modernisaation rintamansa ja yhteisen suunnan tulevaisuudelle, minkä on sanottu tuottaneen nykyisen sirpaloituneen ja blokkiutuneen ja kuplautuneen länsimaisen poliittisen ilmapiirin, jossa ihmiset tuntevat tulleensa petetyiksi eivätkä enää usko päättäjiin tai instituutioihin, vaan kiistävät totuuden ja uskovat Trumpin kaltaisten ihmisten kykenevän taikomaan itselleen vanhan ja menneen maailman, jossa kaikki oli vielä hyvin ja ihmisillä oli selkeät identiteetit ja sukupuoliroolit, ja luonnonresurssejakin oli ehtymätön määrä eikä meristä kalastettu nälkiintyneitä kalaluurankoja.

  Sekä maailmaistumisen että paikallisuuden kannattajat; vasemmisto ja oikeisto olivat erehtyneet, arvioineet ihanteensa väärin — ja tuota realismia tuntuu olevan vaikea myöntää.

  1. Liisa

   Rajojen kertakaikkisen sulkeminen kansainvaelluksilta hidastaisi maapallukan tuhoutumista.

   Mutta et välitä, kun ei Villekään välittänyt.

   Fennojen lapsimäärää voisi vähän nostaa myöntämällä verovähennyksiä, vaikka 5% / lapsi. Jos olisi kymmenen lasta, niin isukin ja äiskän tuloverot eli menoverot puolittuisivat.

  2. Bruno Latour on ranskalainen NYKYfilosofi, antropologi ja tieteensosiologi, jonka esseeseen (Matkalla Maahan, politiikka ja uusi ilmastojärjestys) törmäsin katsellessani itselleni uutta luettavaa Tamperelaisesta tiedekustantamosta.

   Poimin kirjan ja luin sen, koska minua kiinnostaa ymmärtää nykypäivän ilmiöitä nykypäivän tutkijoiden ja nykypäivän filosofien perspektiivistä, ei lukea jotakin tuhannesti kerrattuja antiikin selityksiä menneestä ajasta ja maailmasta.

   Johdannon Latourin esseeseen on kirjoittanut Tampereen yliopistolla yhteiskuntatutkimuksen professorin ominaisuudessa toimiva Turo-Kimmo Lehtonen.

   Kirjaa ei tarvitse lukea totuutena, vaan itse ilolla luin sen puhtaasta älyllisestä uteliaisuudesta jonakin sellaisena kokonaisuutena, joka voi tarjota näkemystä ja ymmärrystä nykypäivän poliittisiin ilmiöihin.
   Ja tässä mielessä olen varsin tyytyväinen verrattain kepeään ja monin paikoin humoristisenkin lämpimään lukuelämykseeni!

   Aurinkoa ihmisten kesäpäiviin 🙂 🌱

 3. Pahimpia perussuomalalaisten aiheuttamia haittoja lienee se, ettei Suomi ole (ainakaan vielä) samanlainen monikulttuurinen helvetti kuin Ruotsi, missä kadunmies ei voi olla koskaan varma hallitseeko maata maan parlamentti vaiko mafia ja järjestäytynyt rikollisuus.

  On siinä ruotsidemokraateilla työtä ja tuskaa saada Olof Palmen jäljiltä maa ihmisten asuttavaksi, jos sitä saa enää sellaiseksi kukaan ja koskaan.

 4. Åkesson: Monikulttuurisuus on vaarallinen ideologia.

  Vääränlaisen maahanmuuton aiheuttamista ongelmista puhutaan Ruotsissa yhä avoimemmin. Pääministeri vakuuttaa, että Ruotsin tavoitteena on EU:n tiukin maahanmuuttopolitiikka. Ruotsidemokraattien puheenjohtaja pitää monikulttuurisuutta vaarallisena ideologiana, joka on johtanut yhteiskunnan hajoamiseen. Seksuaalivähemmistön edustaja kysyy, voivatko homoseksuaalit asua turvallisesti ruotsalaisessa lähiössä.

  Åkessonin mukaan ruotsalaisille on viimeisten viidenkymmenen vuoden ajan jo esikoulusta lähtien toitotettu, että monikulttuurisuus on tavoittelemisen arvoinen asia, joka tarjoaa uskomattomia rikkauksia, kuten jännittäviä ruokia, hauskoja tansseja ja värikkäitä vaatteita. Ja jos joku muuta väittää, hän on rasisti ja paha ihminen.

  Todellisuudessa monikulttuurisuus on kuitenkin johtanut väkivallan, rikollisuuden ja turvattomuuden kasvuun, yhteiskunnan hajoamiseen ja kansallisen yhteenkuuluvuuden tunteen ja veronmaksuhalujen laskuun, Åkesson kirjoittaa. Ruotsista on tullut rikkinäinen maa, joka ei enää meinaa pysyä kasassa. Ja kaikki tämä olisi ollut etukäteen ennustettavissa.

  https://www.suomenuutiset.fi/akesson-monikulttuurisuus-on-vaarallinen-ideologia/

  1. L.K.

   Monikulttuurioppi on ääripaskiaisten kehittämä keino Telluksen monikulttuurisuuden hävittämiseksi.

   Vinopäisten svekomaanien piireissä tästä on vinopäinen tulkinta.
   Astrid Thors ja Eva Biaudet pyrkivät aikoinaan vähemmistövaltuutettuina hävittämään suomalaisuuden maksimoimalla maahanmuuton Suomeen ja edistivät kansalaisoikeuksien pikaista myöntämistä, joka olisi esteenä karkoituksille.
   Toisaalta he svekomaanipuolueen jäseninä olivat kannattamassa ”Suomessa asuvien ruotsalaisten” eristäytymispyrkimyksiä fennoista.
   Huijaripolitiikkaa, sillä en uskoisi, että lyylien äo. olisi alle 90 pointsin.

   RKP hyväksyy porukkaansa myös Oolannin kansanedustajan, jonka nationalismi on yleensä vieläkin väkevämpää ja kitkerämpää.

   Kaikki tänne änkeävät kulttuurit ja kansat ovat paljon fennoja lukuisammat. Romanejakin on unionissa enemmän kuin suomalaisia. Olen odottanut, että Romaniankin romanit alkaisivat ängetä tänne kuin kotiinsa. Täkäläiset romaninit panisivat kyllä stopin moiseen.

   Palstamme Heikki ei kykene totuutta ymmärtämään vielä moneen vuoteen, mutta asia on niin, että jokainen kulttuuri tarvitsee jonkinlaisen autonomian, rajat ympärilleen ja vallan ja vastuun välisen keskinäisen tasapainon omista tekemisistään.

   Ei ole fennojen velvollisuus elättää muita kulttuureja. Hyvä, jos pystymme huolehtimaan omasta omaehtoisesta kulttuuristamme.

   Jotta pysyisimme suomalaisina, meidän tulisi ottaa oppia svekomaaneista.

 5. Eikä se ole mikään ”tuomiopäivän julistus” että toteaa realistisesti, miten vähempikin riittäisi, eikä kaikkea tarvitse saada.

  Latinan individum-käsitteestä johdettu individualisti kuitenkin irvistää jos hänen yksilökeskeistä tärkeyttään ja oman yksilökeskeisen elämäntapansa jakamattomuutta hentoinen tuulenvire tai pieni kovakuoriainen uhkaa. Se menee niin valtavasti tunteisiin, että pitää tehdä kaikkensa tunteakseen taas olevansa kaikista tärkein, erilaisin, erityisin ja ainutlaatuisin; ehdottomasti eniten oikeassa ja muita fiksumpi!

  Pois minun tontiltani te saatanat! Eikun joo, hupsis mä olen hyvä ihminen ja jumalauta TE OLETTE PAHOJA!!!

 6. Narsistisen persoonallisuushäiriön omaava YouTube-saarnaaja Sam Vaknin on todennut, että länsimaiset ihmiset elävät ”kollektiivisessa psykoosissa”, millä hän viitannee niihin globalisaation ihanteisiin sekä fiktiivisiin konstruktioihin, joille länsimainen kulttuuri rakentuu.

  Arvopohjainen realismi puolestaan edellyttänee monentasoista dekonstruktiota; siis kaiken ylimääräisen ja tarpeettoman sekä irvokkaan-epärealistisen kerskakulutuksen ym. pois karsimista; sekä toisaalta aidosti olennaisten ja ihmisille merkityksellisten länsimaisten elementtien eli tärkeimpien arvojemme säilyttämistä: arvojen, jotka todella voidaan säilyttää globalisoituneen maailman nykyrealismissa, jonka pelikentillä me emme ryhdy sotimaan, vaan pyrimme neuvotellen sopimaan resurssien jaosta kaikkien niiden muidenkin kuin länsimaisten, oikeamielisten ja samanlaisten kulttuurien kesken.

  Näin hieman yksinkertaistetusti kuvattuna, mutta about näin kuitenkin, olen asiaa hahmottanut.

 7. Siten arvokeskustelu sekä myös keskustelu realismista, ovat molemmat tarpeen — mutta arvokeskustelua ei nähdäkseni ole kovin hedelmällistä käydä eri ”totuuksista” riidellen, kuin erilaiset arvot ja ihmiskeskeisen kulttuurin luonteeltaan fiktiiviset konstruktiot olisivat yhtä kuin realismia.

  1. Liisa älyä omaaville fiktiivisetkin kostruktioit ovat reaalisia eli olemassa.

   Vain äärityperät eivät hiffaa riitojen mahdollisuutta erilaisten ideologioiden välillä.

   Jos ei ole tappelun halua, niin älyä omaavat yrittävät pitää riitaa haastavat tonttinsa ulkopuolella. Älyä omaavilla voi olla muutakin tekemistä kuin pyssyjen ja puukkojen kanssa hilluminen.

   Eduskunnassammekin on paljon vajaamielisiä, jotka petaavat pohjaa tappamiselle ja sisällissodille.

 8. Minä en noihin tämänpäivän galluppeihin usko en sitten vähänkään. Ei voi olla niin, että esimerkiksi perussuomalaisten kannatus heittelee kymmeniä prosentteja vuorokaudessa. Varmaan ihmiset pitävät niitä kyselyitä pelkkänä vitsinä, tai sitten niitä ei edes pidetä ollenkaan. Helppohan niitä tilastoja on tietokoneella tehdä.

  Sitten kun tuli mainituksi meidän lähikaupunkimme Tampere. Siellä pidetään melkoisia käräjöitä kaupungin apulaispormestarin käytöksestä ja suhteista naisiin. Liekö ollenkaan asiallialista, kun itse syytetty ei ole moksiskaan.

  Yllä lyhyet ”arvottomat” mielipiteeni.

  1. Pentti, tuo mitä yllä kirjoitin, on jotakin mitä kuka tahansa voi puolessa iltapäivässä lukea ja omaksua, yhden filosofisen esseen lukemalla.

   Siis alle 160 sivua, ja hahmottuu suurpiirtein koherentti kuva ilmiöstä.

   Siihen nähden on puhdasta ajan haaskausta riidellä kuukausi- ja vuositolkulla täällä blogeilla jostakin elämänkatsomuksen murusista yhtäkään kokonaisuutta koskaan hahmottamatta.

  2. Miksi nokkia vuosia murusia, kun voi puolessa iltapäivässä herkutella kokonaisen kakun? 😇😋

 9. Markku Savikivi, on jokseenkin jäätävää niputtaa muita itseäsi sosiaalisesti älykkäämpiä narsistisesta huonommuuden tunteesta kumpuavaan vähättelyyn, jossa meitittelemällä itseäsi yrität nostaa omaa sosiaalista statusta muiden kautta.

  Kateuden tunne Lassea kohtaan auttaa sinua itseäsi tunnistamaan, mitä itseltäsi puuttuu, mutta laajemmin filosofisessa kehyksessä ei kateuskaan taida olla erityinen hyve.

  1. On säälittävää tällainen toiseen menevä törkeä arvostelu.
   Jonkinlaisia käyttäytymistapoja olisi syytä olla.

 10. Kateudesta noin yleensä, sattui silmiini kirjailijan pohdintaa kateudesta. Hän näki että fiksulle ihmiselle itsessään tunnistaman kateus voi olla myös lähtökohtaa itsensä kehittämiseen.
  Menee jotenkin näin että kun on saanut itsensä kiinni kateudesta esimerkiksi naapurin parempaan elintasoon niin synkkyyteen ja itsesääliin vaipumisen sijasta rupeaakin pohtimaan että miksi naapuri on saavuttanut jotain mistä itsekin salaa uneksin, löytää syitä ja rupeaa toimimaan elämässään toisin, ymmärtää että vain niin pääsen tästä murheeni alhosta ja joku toinen naapuri alkaakin kadehtia minua ja siinä sitten paremmassa elämässä paistattelen.

  1. Taloudellinen kateus on kateuden tyhmin ja alkeellisin laji, mutta suomalaisen perussynti.
   Jos taas joissakin ihmisissä löytyy sellaisia lahjakkuuden lajeja, joita ei voi itsellä olla, kompensoidaan niitä mitä eriskummallusin tavoin. Yleensä materialla, ulkoisella olemuksella, suun pieksämisellä jne..

   1. Ihan ei-yllättäen hk taas mollaa suomalaisia.
    Eikö sinullakin olisi mukavampaa elellä jossain kaukana Suomesta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *