5 vastausta artikkeliin “Yhtälö jota on kenmenkään vaikea kieltää.”

 1. No näinhän se vaan on, vaikka sitä kuinka yrittäisi pohtia ja analysoida.

  Islam sinällään ei välttämättä ole se ongelma, mutta islamismi= poliittinen islam on.

  Edelliseen kun yhdistetään vuosisatoja ajasta jäljessä oleva heimokulttuuri ja monikulttuurisuuden nimeen vannovat, lähinnä itseään suvaisevat niin soppa on valmis, vastuullista kokkia ei vaan tahdo löytyä.

 2. Kysymys on juridinen eikä rodullis-uskonnollinen.

  Minä uudesta uhkasta jo käynnistin keskustelun, joka on ilmeisesti ”liian vaikea”:

  https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/euroopan-norsunraatoneuvosto-ja-sen-ihmioikeustuomioistuin-eit-vaativat-ranskaa-noudattamaan-lakejaan-ykn-lakien-sijasta/

  ” EN JA EIT VAATIVAT, ETTÄ KAIKKIA JONKIN UUSLIBERAALIEN PYHITTÄMÄN OIKEDENKÄYNTIKAAREN HIENOUKSIA NOUDATETTAISIIN ULKOMAISIIN TERRORISTEIHINKIN, mikä mm. YK:nkin mukaan on sekä tarpeetonta että MAHDOTONTAKIN käytännössä. Itse Turvallisuusneuvostokaan ei kaikkia EIT:n_hienouksia noudata julistaessaan kansainväliseksi terroristiksi jonkun tutkinnallisesti sellaiseksi todistetun. YK ei määrää, minkä elimen pitää todeta syyllisyys: tutkijoiden (mm. Venäjä), tuomareiden (mm. Suomi) vai valamiehistön (mm. USA). Se on kansalliseen lakiin kuuluva asia kuten mm. sekin, mitä saa yksityisesti omistaa a) kansalaiset ja b) ulkomaalaiset. Kaikki YK:n hyväksymät sen lakeja kuten Ihmisoikeuksien julistusta rikkomattomat kansalliset lait ovat yhdenvertaisia. ”

  EU on jo sekoittanut päätöksenteon ja pakottaa ottamaan väkeä, jolla ei ole YK:n pakolaisstatusta. EU ei ole YK-elin eikä sillä ole edes oikeutta sellaista myöntää. Se on YK:n, joka kyttää konsulttina Punaista Ristiä, ja kansallisvaltioiden oikeus.

  Nyt on uusi suurhämmentäjä tulossa pelkästään omaa häntäänsä nostamaan ja työllistämään suoja- ja ”palkinto”työjuristejaan… ja lisäksi hyökkäämään avoimesta YK:ta ja todellista demokraattisesti kaikkien toimesta asetetta kansainvälistä oikeutta vastaan!

 3. Seppo

  Tunnen Lahdessa virassa olevia rikospoliiseja jotka ovat nähneet asiaa läheltä.
  Mutta siitä enempää en voi täällä puhua.

 4. Timo : Ymmärrän ja tuo Blogi aiheesi sanamuotoineen kertoo olennaisemman ettei kaikki ”erilaisuus ole todellakaan sitä rikkautta” – kaikkien osalta.

  Huomioitavaa on myös se ettei näiden kanssa työskentelevien eri virkanimikkeiden alla olevat esim.virkailijoiden asema ole helppoa olla ”tulilinjalla”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *