Pirkan Blogit kehityspäivitys

Tiedoksi vaan ja kommentoitavaksi ennen toteutusta.

Blogin suosio on sen verran kasvanut että roskapostittajat ovat huomanneet asian myös. Olen onnistunut pitämään ne poissa blogien sisällöstä mutta työmäärä niiden siivoukseen on aika iso. Tulen lähipäivinä tekemään hieman muutoksia rekisteröintiin. Tarkoitus on, että jatkossa rekisteröityä voi vain Suomesta käsin. Kun tunnus on, sitä voi käyttää mistä vaan maailmalta ja blogeja voi ilman tunnusta lukea mistä vaan, mutta rekisteröinti / somekirjautuminen ensi kertaa täytyy tehdä Suomesta. Tämä eliminoi kohtuullisen määrän ongelmia.

Toki jos joku ulkosuomalainen tunnuksen haluaa, hän voi ottaa sähköpostitse yhteyttä ylläpitoon ja hänelle voidaan luoda tunnus käsin, johon hän vain vaihtaa salasanan. Näitä ei ole niin paljoa etteikö ne voitaisi hoitaa.

Mielipiteitä?

13 vastausta artikkeliin “Pirkan Blogit kehityspäivitys”

  1. Luotan sihen, että Kyuu tietää mitä tekee ja tosiaan on ollut ilo huomata, että alusta on ajan kanssa heräillyt, joten kiitos myös kaikille osallistujille.

  2. Kiitoksia paljon kyuulle, joka tekee hyvää työtä meidän bloggaajien hyväksi. Tämä Pirkan blogit on mielestäni lähtenyt hienosti liikkeelle ja siitä kiitos .
    Tästä on hyvä jatkaa. Yritetään me tavalliset bloggaajat pitää turhat mölyt mahassa ja pidättäytyä ylilyönneistä osoittaaksemme olevamme aikuisia, rehtejä suomalaisia.

  3. Eihän kellään pitäisi olla mitään vastaan sanomista. Hyvin ovatkin poissa pysyneet venäläiset seuraa hakevat ”suurella rakkaudella” tytöt.

    Ei taida olla suurta apua noista robottienesto-ohjelmista. Niitä robotteja kai sitten suurin osa on, jotka Viagraa kauppaavat.

  4. Jees, kiitoksia, jatkan ensi viikolla tuota asennusta. Niitä muitakin pieniä parannuksia on listalla hieman, mutta koitan pitää sen linjan että kehitetään tarpeeseen, ei vain nappien painamisen ilosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *