Me keltaihoiset turaanit jatkamme taistelua

”Suomi on maailman kärjessä inhimillisen pääoman vertailussa, kertoo tiedelehti Lancet.

Tutkimuksessa verrattiin inhimillisen pääoman kehitystä vuodesta 1990 vuoteen 2016. Vuosien aikana verrattiin 195:tä maata. Molempina vuosina Suomi oli tilastojen ykkönen.

Vuonna 2016 kärkiviisikko oli lähes sama kuin vuonna 1990. Aikaisemmin Suomen perässä olivat Islanti, Tanska, Kanada ja Hollanti. Myöhemmin Hollanti sijoittui yhden korkeammalle ja Kanadan sijaan listalta löytyi Taiwan.”

————————————–
Suomi on ruotsalainen, venäläinen ja – suomalainen.
Ennen ruotsalaisuutta Suomi oli eurooppalainen. Täältä käytiin opin tiellä etelässä ja käytiin kauppaa.
Venäjän tsaari pelasti meidät rotukiihkoilevalta ruotsalaisuudelta 1800-luvulla ja teki meistä kansakunnan kansakuntien joukkoon. Aleksanteri ensimmäisen isä, tsaari Paavali, saattoi olla Inkerinmaan Sykiäisiä, jonka suvun nainen oli valittu toimimaan Katariinan odotetun kruununperillisen imettäjänä, joka lapsi eräitten käsitysten mukaan kuitenkin kuoli.
Toisen polven maahanmuuttaja A. O. Freudenthal, eräiden piirien kumartama rotutohtori, ei halunnut tunnustaa meitä edes ruotsalaisiksi, vaan julisti  meidät  viheliäisemmäksi roduksi ja ruotsalaisten alistettavaksi.
Tuollainen kahden eri kastin politiikka oli omiaan johtamaan Suomen kansalaissotaan vuonna 1918.
Vielä sodan jälkeenkin freudentalistit yrittivät sabotoida suomenkielisten kouluttautumista ja estää peruskoulu-uudistuksenkin vielä 1960 -luvulla. Maksuksi uudistuksesta sai RKP oikeuden nöyryyttää meitä pakkoruotsilla. Taxellin paradoksin mukaisesti finländaret kuitenkin piilottavat lapsensa suomalaisilta ja piilottavat suomalaiset lapsiltansa kehdosta aikuisuuteen asti lankkuaitojensa taakse.
Tätä menneisyyttä eivät finländaret, ruotsalaisiksi tunnustautuvat, vieläkään suostu häpeämään, vaan vaativat etuiluoikeuksiensakin  jatkamista perustuslain kuudennen pykälän vastaisesti.
Freudentalisteista on se hyöty suomalaisille, että he opettavat meitä varomaan vieraita, joilla saattaa olla hämäriä pyrkimyksiä suhteemme. Kiitos freukuille siitä!

9 vastausta artikkeliin “Me keltaihoiset turaanit jatkamme taistelua”

 1. Ruotsin sijoitus on alentunut sijalta 9 sijalle 15. Ei siis ihan paras maa, toisin kuin jörnähtävä mielipide sanoisi, mutta ei huonokaan.

  Kansantaloutemme on kärsinyt roimasti pakkoeurotuksen myötä ja tappiot kasvavat jatkuvasti, koska eurosta on vaikea hankkiutua eroon.

  Euro saattaa ajan mittaan vaikeuttaa pysymistämme kansakuntien kärjessä tuota inhimillistä pääomaa arvioivassa vertailussa.

 2. Ruotsi teki oikein, kun hylkäsi euroliitynnän. Kruunun arvo on voinut joustaa Ruotsin suhdanteiden määräämässä tahdissa. Suomi on eurottelun vuoksi hukannut toista sataa miljardia ja lisää tulee joka päivä. Ja koko euron katastrofi vaanii jo ovella.

  1. ”Edellä kerrotut historian Suomi-kuvan vaiheet osoittavat, että suomalaisten aktiivisesta ja itsenäisestä roolista kansana alettiin vaieta ja tietoja suomalaisesta kulttuurista jne. pois-selittää samoihin aikoohin kun Suomen ja Ruotsin edut alkoivat mennä ristiin. Suomalaisten kuuliaisuutta kruunulle varmistettiin valehtelemalla historiaa. Tämänhetkisessä historian väärentämisessä ja pimittämisessä on kysymys samasta asiasta. Meidän ei haluta olevan terveesti ylpeitä omasta etnisestä taustastamme, eikä meille haluta suoda mitään positiivisia yhteisiä kokemuksia suomalaisina.”

 3. Ruotsalainen valloittaja on väärentänyt Suomen muinaishistorian. Väärennös tehtiin Eerikin kronikalla (tietenkin sitä on jatkettu myöhemmin muilla tavoin).
  Opin koulussa kuten muutkin, että muinainen Suomi oli takapajuinen maa, valo tuli lännestä ristiretkien tuloksina ja pakanalliset suomalaiset kastettiin oikeaan uskoon, jne.

  Saa sanoa, että hämmästyin, kun takavuosina minulle selvisi että munaisessa Suomessa on ollut kuninkaita, ja hautalöytöjen sekä kielitutkimuksen perusteella on todenäköistä että kristinusko tuli Suomeen rauhanomaisesti idästä ja etelästä kaupankäynnin ja kultttuurivaihdon seurauksena. Kristinusko siis tuli Suomeen idästä ja etelästä ja siirtyi täältä Ruotsiin eikä päinvastoin. Kyseessä oli ortodoksinen kristinusko, joka vakiintui pikkuhiljaa ruveten syrjäyttämään suomalaisten luontouskontoa.
  Kirkon hajaantumisen jälkeen 1050-luvulla katolisen kristinuskon maat pitivät ortodokseja pakanoiden veroisina ja luultavasti tämän vuoksi Ruotsista tulleet miekkalähetykset käännyttivät ”pakanalliset” suomalaiset kristinuskoon. On myös luultavaa, että Ruotsin tekemät ristiretket Suomeen olivat puhtaasti valloitusretkiä, uskontoa käytettiin vain tekosyynä.

  Suomen muinaiset kuninkaat eivät tietenkään olleet sellaisia kuninkaita, joilla oli keskitetty hallinto ja paljon alamaisia (sellaisia ei ollut silloin missään muussakaan maassa). Todennäköisesti useat heimot yhdistyivät ulkoisen uhan edessä ja valitsivat johtajakseen varakkaan ja kyvykkään miehen, jota kutsuttiin kuninkaaksi. Suomisyöjät ovat väittäneet, että Suomen muinaiset kuninkaat olivat jotain pieniä kyläpälliköitä. Tähän olen sanonut, että epäilen suuresti. Islantilaisiin saagoihin, joissa nämä Suomen kuninkaat mainitaan, ei ole merkitty kaiken maailman kyläpäälliköitä ja nuottakuntien johtajia.

  Suomella on merkittävä kansalliseepos – Kalevala. Sitä pidetään yhtenä maailman merkittävimpänä kansalliseepoksena, joka rinnastetaan Gilgames-eepokseen, egyptilästen Kuolleitten kirjaan ja Edda-runoelmaan.
  Kalevalan koonnut lääkäri (joka osasi hyvin latinaa) Elias Lönrot on sanonut, että vain vanha sivistyskansa on pystynyt säilyttämään Kalevalassa olevat tarinat.

 4. Apostoli Andreasta pidetään suomalaisten heimojen apostolina. Ugreja oli nykyisen Ukrainan alueella ja Nowgorodin ympäristössä, jolla seudulla Andreas kai liikuskeli. Pälkäneen rauniokirkon, Mikaelin kirkon päädyn yläkolmiossa on Andreaan risti. Andreaan muistopäivä oli Suomessa juhlapäivä vielä Kustaa
  kolmannen aikoihin saakka, Kustaa kolmas sen pyhän vieton sitten lopetti.

  http://nimikirja.fi/Andreas

  ”Andreas on alun perin kreikankielinen miehen etunimi, joka merkitsee miehekästä, miehuullista. Kristityissä maissa nimen on tehnyt suosituksi Raamatun Andreas, Pietarin veli, yksi apostoleista.

  Suomessa nimi Andreas on vuoden 2009 loppuun mennessä annettu 6859 mies­puoliselle henkilölle. Andreaksen nimipäivä on suomen­ruotsalaisen kalenterin mukaan 30. marraskuuta, joka on kristi­kunnassa vanhastaan apostoli Andreaan muistopäivä. Suomenkielisessä kalenterissa samalle päivälle on sijoitettu nimen muunnokset Antti, Antero ja Atte”.

  Myös ortodoksikirkko muistaa Andreasta samana päivänä.

 5. Soininvaaran pohdiskeluja:

  http://www.soininvaara.fi/2007/11/16/suomalaiset-valkoisen-rodun-alykkain-kansa/

  ”Mielenkiintoista on, että Rindermannin korjatussa taulukossa suomalaiset ovat paitsi maailman parhaita kouluosaajia, “kaukaasialaisen” alkuperän kansoista älykkäin. Yläpuolelle älykkyydessä menee vain itäaasialaisia.

  Tämä on todella mielenkiintoista, koska näin ei ole ollut kauan. Joskus 1800-luvulla suomalaisia pidettiin kerrassaan pöhköinä, kansana, jolla “ei tule olemaan mitään sijaa eurooppalaisten sivistyskansojen joukossa” (Kenraalikuvernöörin raportti Pietariin)”

  ————————–

  Kenraalikuvernöörin raporttiin oli kolme syytä: freudentalistit, freudentalistit ja freudentalistit.

  Neljäntenä syynä valistuneen arveluni mukaan oli freudentalistien raha.

  Freudentalisteille oli tärkeää pyrkiä estämään, että Suomen suuriruhtinas olisi ryhtynyt edistämään suomalaisten tasa-arvoa valtakunnassa.

  Eiväthän pöhkövaivaiset freudentalistit hyväksy suomalaisten tasa-arvoa vieläkään, vaan hulluudessaan edellyttävät perustuslain kuudennen pykälän rikkomista, jotta ajatus eri etnisten ryhmien jäsenten tasa-arvosta keskinäisessä kanssakäymisessä ei toteutuisi.

 6. Nestorin kronikka kertoo apostoli Andreaan seikkailuista slaavien maassa mm. Novgorodin seudulla, joka oli vahvasti ugrilaista ainakin Iivana Julman aikoihin asti. Varjagit olivat ugreja ymmärtääkseni.

  Kappaleesta 14:

  ”Ja hän tuli slaavien luo nykyisen Novgorodin tienoille ja näki, millaista väkeä siellä asui, millaiset olivat heidän tapansa, miten he peseytyi- vät ja vitsoivat itseään, ja se ihmetytti häntä. Ja hän meni varjagien luo ja tultuaan Roomaan hän kertoi, miten hän oli opettanut ja mitä hän oli nähnyt. Hän kertoi:»näin ihmeellisiä asioita slaavien maassa matkallani tänne. Näin puusta rakennettuja saunoja, jotka lämmitetään kuumiksi, minkä jälkeen he riisuvat itsensä alastomiksi, valelevat ruumiinsa parkkihapolla, keräävät käteensä nuoria vitsaksia ja pieksevät niillä itse itseään. Ja he hakkaavat itsensä melkein hengiltä, niin että hädin tuskin selviävät saunasta ulos, minkä jälkeen he kaatavat päälleen jääkylmää vettä ja virkoavat taas henkiin. Ja tätä he tekevät tämän tästä omaksi kidutuksekseen ilman, että kukaan heitä siihen pakottaa, sillä heidän tarkoituksensa on peseytyä eikä kiduttaa itseään.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *