Mielenkiintoista – Viron mediasta saa tarkempaa ja todenmukaisempaa tietoa kuin Suomen mediasta

Tällä kertaa on kyseessä se mitä oikeastaan tapahtuu Kreikan ja Turkin välisellä rajalla – ja miksi.

Näyttää siltä, että Turkki yrittää väkisin lähettää Turkista sinne saapuneita ulkomaalaisia EUn alueelle jopa vastoin heidän omaa tahtoaan. Turkki on ollut ja ilmeisesti on edelleen turvallinen maa heille, mutta nyt Turkki hyökkää EUn kimppuun näillä aseettomilla siviileillä – jotka eivät ole pakolaisia.

Turkki ei suinkaan lähetä EUn alueelle Kreikkaan esimerkiksi syyrialaisia, jotka ovat paenneet kodeistaan Venäjän ja Syyrian raukkamaisia hyökkäyksiä siviilikohteita (sairaalat, koulut) vastaan. Turkki lähettää lähinnä afgaaneja ja pakistanilaisia, jotka ovat jo pitkään asuneet Turkissa (tai ovat olleet vankeina Turkin vankiloissa).

Turkki on myös keskittänyt Turkin ja Kreikan väliselle rajalle joukkoja estämään itse Kreikan suuntaan lähettämänsä porukan paluun Turkin alueelle.

Katso: https://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/turgi-kreeka-piiri-kohale-kerkisid-pisargaasipilved-pinged-endiselt-laes?id=89161365

Koko tämä hässäkkä näyttää yhä enemmän ja enemmän imperialistisen roistovaltion Venäjän hybridisodalta demokraattisia länsivaltioita vastaan.

http://jput.fi/Imperialistinen_Venaja.htm

 

11 Replies to “Mielenkiintoista – Viron mediasta saa tarkempaa ja todenmukaisempaa tietoa kuin Suomen mediasta”

 1. Ainoa missä en luota Viron olevan puolueeton on kun kysymyksenä on Venäjä. Muuten saa varmaan todenmukaisempaa tietoa kuin Suomen mediassa.

 2. Hesarissa oli tänään asiasta myös juttu. Siinä kerrottiin, miten Turkin viranomaiset etsivät heikkoja kohtia rajasta ja sysäävät siirtolaiset sinne. Oli myös haastateltu afgaaneja jotka eivät olisi halunneet lähteä Turkista mutta heidät pakotettiin. Kreikan puolella heiltä oli sitten viety puhelimet ja rahat ja olivat nyt palaamassa Istanbuliin päin. Ihmisissä rajalla oli afgaaneja, pakistanilaisia ja syyrialaisia ja jopa ghanalaisia.

  1. Vuosia sitten Turkki näytti ihan asialliselta valtiolta. Demokratia, uskonnonvapaus, naiset kävivät töissä ilman rättejä, jne.

   Sitten jotakin nyrjähti – en tiedä mikä.

   En ihmettelisi jos tulevaisuudessa selviäisi, että Venäjän metkuja.

 3. Siinä se nyrjähti kun yritti armeija syrjäyttää diktaattorin elkeitä harrastaneen erdokaanin, mutta epäonnistuivat. Senpä jälkeen äijästä vasta diktaattori tulikin.

  1. Eemeli, Sinä voit olla oikeassa – minä en ole asiantuntija tässä asiassa.

   Toisaalta se syrjäyttämisyritys voi myös olla lavastus. Vastustajia Erdoganilla taatusti on ollut, mutta onko aikuisten oikeasti ollut mitään syrjäyttämisyritystä?

   Erdogan sai joka tapauksessa ainakin tekosyyn vainota kaikkia vastustajiaan.

  1. Ei taida olla ihan paras kaveri – siitäkään asiasta ei ota pirukaan selvää.

   Venäjä tukee Syyrian veristä diktaattori Assadia, että saa pidettyä laivastotukikohdan ja muita sotilastukikohtia Syyriassa. Venäjän liittolainen kiihkoislamilainen Iran tukee myös Assadia. Turkki taistelee Assadia vastaan. Venäjä ja Syyria ovat pommittaneet Turkin joukkoja Syyriassa. USA on tukenut kurdeja Syyriassa, kun kurdit ovat tehokkaimmin taistelleet terroristijärjestöä ISIS vastaan Syyriassa. Turkki taas hyökkää kurdeja vastaan. Turkki on USAn liittolainen, mutta ostaa torjuntaohjusjärjestelmän Venäjältä. 🙂

 4. Turkki pahentaa tilannetta taistelemalla Syyriassa sen virallista hallitusta vastaan. Syyrialaiset voisivat kotiin jos sotaa ei olisi.

  1. Syyrian ”virallinen hallitus” on pienen vähemmistön kannattama diktatuuri, joka pysyy vallassa vain imperialistisen Venäjän, kiihkoislamilaisen Iranin ja islamististen terroristijärjestöjen, kuten Hizbollah, tuella.

Kommentoi