Hallitusta kritisoivia kirjoituksia sensuroimallako valtamedia luulottelee hallituspuolueiden kannatuksen nousevan kesään mennessä?

Maahanmuuttajaväestöstä kiusallinen ongelma hallituksen koronantorjunnalle

Uusi Suomi sensuroi Jenna Simulan suosituimmaksi blogikirjoitukseksi nousseen kirjoituksen (linkki). Blogikirjoitus on julkaistu 25.3.2021 ja se katosi Uuden Suomen blogiosastolta päivässä.
Kansanedustaja Jenna Simula (perusS) on ilmoittanut:”Siirryn kirjoittamaan blogia omille kotisivuilleni.”

Mitähän vaarallista Uusi Suomi näki tuossa kirjoituksessa? Minusta se on asiallinen, ajankohtainen ja hyvin jäsennelty. Ehkä vika olikin siinä.

Hallitusta kritisoivia kirjoituksia sensuroimallako valtamedia luulottelee hallituspuolueiden kannatuksen nousevan kesäkuuhun mennessä?
——————————–
Lähteet: Uusi Suomi, verkkolehti Kansalainen, Jenna Simulan kotisivut.

15 vastausta artikkeliin “Hallitusta kritisoivia kirjoituksia sensuroimallako valtamedia luulottelee hallituspuolueiden kannatuksen nousevan kesään mennessä?”

  1. Ymmärsin että poistivat kirjoituksen MH etunenässä kun tajusivat asian olevan totta mutta aiheuttavan paljon hälyä. Eli ihan sensuurin käsiin se joutui…

  2. Uusi Suomi ei juuri eroa Kansan uutisista ja sensurointilinja on ennemmän kuin koominen, mutta mikäs siinä.

    Osallistuminen sillekin foorumille on vapaaehtoista ja todella moni takavuosien aktiivi on sen ymmärtänyt.

    1. Aamulehti on parantanut juoksuaan oppositiokokoomuksen pää-äänenkannattajana.
      Aamulehden poliittiset kirjoitukset ovat hyvinkin hallituksen vastaisia erityisesti päätoimittajan suulla, mutta myös muilla toimittajilla.
      Samassa leirissä ovat myös IP- lehdet.
      Saas nähdä, mitenkä tulee Tuulensuun käymään yhteistyössä Hesarin kanssa.

      1. Marinia varmaan penteleesti kirveltää tämä totuuden julkaisu oman kauåungi päälehdessä.
        Epämääräinen ja epäselvä seilaaminen suunnasta toiseen on Marinin toiminnan selkein merkki ja se alkaa muistuttaa tuon Suezin kanavassa lojuvan laivan kikkeliseilausmallia pahasti.

          1. Liian paljon la liian vaikeaa joillekin hallituksen sokeille kannattajille ymmärrettäväksi.

      2. HK: ”Saas nähdä, mitenkä tulee Tuulensuun käymään yhteistyössä Hesarin kanssa.”

        Niin, saa nähdä..

        Voihan olla ,että hesari hyppää vihreistä kokoomuksen leiriin.

        1. Vastasin seuraavaa Jukka Gustafssonille suoraan hänen kovaan kommenttiin Eduskunnasta koskien AL:n pääkirjoitusta:

          Jukka Gustafsson kommentoi:

          ”Tämä päätoimittajan kirjoitus on valitettava, kyllä yllättäväkin viesti – samana päivänä kun Kokoomus antoi tukensa perussuomalaisille oikeusministerin epäluottamuslauseelle. Kun eilen teknologiateollisuus lähtee murtamaan työmarkkinajärjestelmää. Ym.
          Alkaa näyttämään siltä, että Suomessa syntyy oikeiston liitto, kotimaiset trumppilaiset, oikeat porvarit, EK ja osa elinkeinoelämästä, totta kai persut ja oikeistokristityt ym.
          Eli ottaako Aamulehti vanhan paikkansa oikeiston ja kansallismielisten, EU vastaisten joukkojen, palkansaajavastaisten pikkuporvariston äänitorvena.
          Jollen olisi kansanedustaja niin lopettaisin maanantaina Al tilauksen, mutta on pakko seurata tämän Marinin hallituksen vastaisen oikeistoryhmän toimintaa…myös mediassa. – Ylläri. Päätoimittaja valitsi vähättelevällä, aika julmalla kirjoituksensa puolensa yhteiskunnallisessa uudistustyössä.
          Huono hallitus. Mot.

          Vastaukseni Jukka Gustafssonille henkilökohtaisesti:

          ”Aamulehti ei ole vuosikymmeniin pääkirjoitukissaan ottanut näin rajua kantaa istuvaan hallitukseen ja samalla asettuvansa maltillisesta ”riippumattomasta” kokoomuslaisesta lehdistöstä äärioikealle persujen leirinuotiolle. Pääkirjoitus oli lisäksi hallituksen ministereihin kohdistuva henkilökohtainen solvaus, josta pitäisi aiheutua seurauksia.”

          Heikki Karjalainen

  3. Tuulensuu kirjoittaa aivan asiaa. En liene ainoa, jolle esim. käsitteiden kiihtymisvaihe ja leviämisvaihe sisältö on jäänyt hyvin sekavaksi. Ja kuten Tuulensuu toteaa asia on tärkeä, vaikka saattaakin kuulostaa vähäiseltä.

    Jos näin perustason asiassa, termistössä, sössitään, niin kuinka voisi onnistua jossain hieman monimutkaisemmassa.

    Ja kaksi. Liikkumisrajoitusten sisältö kyllä herättää ihmetystä niin kansalaisten kuin liikeelämänkin keskuudessa.

    Ja kolme. Hallituksen toiminta ei ole millään muotoa ollut ennakoivaa. Toimitaan vasta sitten kun tilanne on päällä. Tuulensuun Kansanradio -vertaus on aika osuva. kuulostellaan mitä kansa haluaa ja sitten tehdään niin.

    1. Täyttä puuta heinää ja samaa persujaaritusta, joka ei ole johtanut muuhun kuin siihen, että hallitukseen luottavat laajasti muut kansalaiset kuin persut.
      Tämä ei liity nyt kokoomuksen töppäilyyn Henrikssonin osalta.

  4. Tuo Aamulehden pääkirjoitus 26.3.2021 ”Sanna Marinin tärkein työkalu on opportunismi, ja koronaan se ei toimi” on lyhyesti sanottuna hemmetin hyvä. Aivan kuin tuulahdus entisiltä ajoilta, jolloin Kokoomusta saattoi pitää kodin, uskonnon ja isänmaan puolueena, aikana jolloin porvarit olivat porvareita, kommunistit kommunisteja ja sosiaalidemokraatit olivat vielä turmeltumaton puolue, joka vastusti vallankumousmentaliteettia siinä kuin oikeistopuolueetkin.

    Tietenkin puolueidenkin pitää mukautua ajan haasteisiin, muttei sentään lyödä täysin kontalleen kulttuurimarxismin umpikieron pitkän marssin läpi instituutioiden edessä, niin kuin Petteri Orpon johtama kokoomus on tehnyt.

    Muistaakseni 2017 Aamulehti ilmoitti siirtyvänsä sukupuolineutraalin kielen käyttöön. Onkohan tuo lehden entisen päätoimittajan Jokisen uhkaama täystöppäys tapahtunut, ja jos on niin missä määrin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *