Jotain rajaa sentään julkisuudellekkin.

Onhan ne Venäjän teot saatanallisia Ukrainan kansaa kohtaan, mutta jotenkin minulle tuli myötähäpeä, kun piti vielä meidän prinsessakin sinne viedä pasteeraamaan suojaliiveissään niitä kauheuksia median edessä.

Voi olla, että vaikka sitä sodan julmuutta ja ryssän raakuutta tulee 24/7 kansalaisille vastaanottimiin, niin ikkunaprinsessan piti oikein itse käydä paikan päällä toteamassa, että ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.

21 vastausta artikkeliin “Jotain rajaa sentään julkisuudellekkin.”

  1. ”Jos helmiä kyyneleet (krokotiilen ) ois, mua rikkaaksi mainita vois ja jos sulle ne voisin antaa, sua koskaan en päästäisi pois”…….

 1. Vaikka en Marinia hypetäkään, tämä mollaus oli tarpeeton.
  Siellä ovat käyneet monet valtioiden johtohenkilöt periaatteessa osoittamassa tukeaan ja sellaiseksi minä tämänkin katson.

 2. Vaikea on minun rintaäänellä Marinin Ukrainan vierailua mollata tai kehua. Jos tämä että eurooppalaiset poliitikot vierailevat antaa voimia ukrainalaisille niin mahtavaa ja perusteltua vierailla ja näinollen hieno ele pääministeriltä jos motiivit päivänvaloa kestävä. Pahanilkinen ja SDP puoluetta vierastava nähnee vierailussa myös vain oman pistepussin sisällön kasvatusta.

 3. Albanuksella syttyi järjen valo yläkertaan ja helppoa on nimitellä toista blogistia ja viis veisata blogin säännöistä.
  Mutta nimittele miksi haluat, jos se sinun henkisen kapasiteettisi pitää kuosissaan.

 4. Muutama kommentti sai hiukan ylimääräistä turbulenssia – poistettu.

 5. Ukrainassahan ne muutkin valtioiden päämiehet juoksevat, katson ansioksi Marinille.

 6. Eräät vaan tekevät asioista huonoja jos sen tekee Suomen pääministeri ehkä se muilta sallitaan terv tepivaari

 7. Venäjällä medialla on tärkeä rooli kansan mielipiteen muokkauksessa.
  Tosin Suomessakin on huomattu osalla media olevan taipumuksia muokata kansan mielipidettä joissakin asioissa.

  Sanna Marinin ja Sauli Niinistön mollaajalla on, Suomen ja koko Euroopan tilanteessa, edessään kivinen tie.

  *******************************************************************************
  Voi olla, että vaikka sitä sodan julmuutta ja ryssän raakuutta tulee 24/7 kansalaisille vastaanottimiin, niin ikkunaprinsessan piti oikein itse käydä paikan päällä toteamassa, että ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.

  *
  https://www.pirkanblogit.fi/2022/arvi/meita-on-moneen-junaan-2/

  Sitten aina vain lista jatkuu ja urheilusta siirryn aasinsiltaa pitkin henkilöpalvontaan ja en ole saanut herätystä Saulin palvonnalle ja se vasta onkin häpeällinen teko, sillä häntä kumarretaan jo pimeimpää Amerikkaa ja Aasiaa myöden, Euroopasta puhumattakaan.

 8. Veikkaan että Arvi ei uskaltaisi mennä sinne edes panssariauton sisällä…

  1. Marko hyvä, sinähän tässä pelkäät, kun menet Naton taakse piiloon ja et luota meidän omaan kykyyn suojella ja suojata koskemattomuuttamme.

   1. Ei ole tämäkään mennyt arville perille – NATO’on liittymisen tavoitteena ei ole sotiminen Putinin joukkojen kanssa vaan sotimisen välttäminen – kuin suinkin mahdillista.

    *
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8521199a-b44a-4f9f-a0f7-1b4cb2d90485
    .
    Ydinasesuoja tärkeä osa pelotetta

    Pääministeri huomauttaa tiistaina julkaistussa IL:n erikoishaastattelussa, että ydinaseet ovat pohjimmiltaan se perusta, jonka varassa sodan ennalta estävä Naton pelote lepää.

 9. Jotkut näkevät asiat oudosti. Marin teki sen mitä monet muutkin valtioiden johtohenkilöt ovat tehneet, käyneet osoittamassa tukea Ukrainalle. Marin onkin ollut yksi tiukimmista Venäjän tuomitsijoista. Hieno pääministeri meillä.

  1. Minunkin mielestäni Marin on toiminut esimerkillisesti Ukrainan ahdingon kohdalla, siitä kiitokset.
   Yleisesti ottaen näen Marinin vasemman laidan sosiaalidemokraattina enkä osaa hänen toimintaansa sisäpolitiikassa pitää hienona.

   1. Minusta Suomen valtiojohto lakkasi luottamasta omaan itsenäiseen, uskottavaan puolustukseemme sen jälkeen, kun muualla kuin meidän rajoillamme sodittiin ja päätti liittää Suomen sotilasliittoon ja minun näkemykseni onkin, että jos aikaisemmin elettiin ilman vastakkainasettelua ja sen uhkaa, niin nyt sitä sitten sotilasliiton myötä saatiinkin ”ryssän mitalla”.

    1. Meillä on oma itsenäinen uskottava pulustus, mutta emme pidemmän päälle pärjäisi ryssälle, kos se päättäisi aloittaa Sumen valtauksen.
     Vain ääliö kuvittelee, että ryssän kanssa voisi sopia pitävästi jotain, koska se ei ole pitänyt yhtään sopimustaan Ukrainankaan suhteen.
     Putinan hyödylliset idiootit jauhavat puoluettomuudesta ja liittoutumisen uhkista kykenemättä esittämään yhtään luotettavaa vaihtoehtoa.
     Sille typeryydelle ei terveellä järjellä pysty löytämään selitystä.

 10. Pisteet pääministerille.
  – No vielä löytyy meiltä niitä jotka eivät näe asian oikeata laitaa.

  1. Vielä löytyy ja löytyy selittäjiä, jotka syyttävät Ukrainaa ja länttä ryssän rikollisesta hyökkäyksestä ja sotarikoksista.

 11. Sanna Marin on tässä Nato-asiassa osoittanut napakkaa päättäväisyyttä ja kiitettävää aktiivisuutta. Tästä täydet pisteet pääministerillemme!

Kommentoi