Valitettavasti Venäjällä on edelleen rahaa yllinkyllin ja rahanahneista apureista ei ole pulaa

Venäjältä ostetaan edelleen öljyä, timantteja, kultaa, jne., jne. valtavia määriä, joten Venäjällä ei ole vaikeuksia rahoittaa käymäänsä imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainassa, eikä uudelleenvarustautumistaan hyökkäyksiä varten esimerkiksi Viroon ja Suomeen.

Venäjä maksaa äärioikeistolle, äärivasemmistolle ja kenelle hyvänsä ruhtinaallisesti siitä, että auttavat Kremliä demokraattisia maita vastaan, niinpä Unkari on pitkään toiminut Venäjän hyväksi, Slovakia on alkanut toimimaan Venäjän hyväksi, demokraattisissa maissa on puolueita, jotka toimivat Venäjän hyväksi. Niinpä käytännössä esimerkiksi ”puolueeton” Itävaltakin toimii välillä suoraan Venäjän hyväksi. Italia on kahden vaiheilla. Saksa ei suostu antamaan Ukrainalle Tauruksia. USAlla olisi suuri määrä Abramseja ”koipussissa”, vaan on luvannut vain symboliset 31 kpl. USAlla olisi suuri määrä F-16 hävittäjiä, vaan ei ole luvannut ensimmäistäkään hävittäjää Ukrainalle.

Moldovassa on tällä hetkellä länsisuuntausta kannattava presidentti, mutta mitenkähän kauan.

Ukrainalaistenkin rivit tuntuvat rakoilevan – ei hyvältä näytä.

Rahalla saa ja hevosella pääsee – sanoo vanha sananlasku.

Tilanne ei juurikaan anna aihetta tyytyväisyyteen.

3 vastausta artikkeliin “Valitettavasti Venäjällä on edelleen rahaa yllinkyllin ja rahanahneista apureista ei ole pulaa”

  1. Lisäksi edelleen se että jos ja kun Putinin kaveri Trump valitaan Yhdysvaltojen johtoon jälleen kerran se aiheuttaa sen katastrofin minkä juuri Putin haluaa.

    Miettikää mitä Suomi tulee kokemaan Baltian maiden kanssa kun Trump on taas vallassa ,,,,

  2. Meillä on 3 vuotta aikaa valmistautua sotaan sanoo Puolanmies. Venäjä voittaa Ukrainassa ja jatkaa siitä… Ennustetaan. Venäjällä kuorma-autojen valmistukseen suomalaisia osia?

    1. Kolme vuotta kuulostaa ihan hyvältä arviolta. Emme saa tuudittautua luuloon, että kun olemme NATOn jäsen, niin Venäjä ei uskalla hyökätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *