Ettei totuus unohtuisi

Keskustan kansanedustaja, kokenut poliitikko Hannu Hoskonen on vastustanut näkyvästi EU-Elvytyspakettia. Hän ei ole säästellyt sanojaan siitä minkälaiseen jorpakkoon Suomea ollaan ajamassa elvytyspaketin kautta. Hoskonen on antanut ymmärtää, että jos hänelle tulee tämän takia keskustasta potkut niin sitten tulee.
Nyt Hoskonen on pistänyt ison remmin päälle käännyttääkseen kansanedustajat äänestämään Elvytyspakettia vastaan.
Hoskonen on tehnyt lyhytdokumentin ”Valta kuuluu kansalle, osa 1 -kampanjavideo.
Hoskosen video on ladattu YouTubeen 3.4.

Euroopan unionin elvytyspaketti

12 vastausta artikkeliin “Ettei totuus unohtuisi”

 1. En tiedä, mutta itselleni on tullut käsitys, että Hoskonen toimii ikäänkuin ”houkutuslintuna” eksyneiden saamiseksi takaisin puolueen äänestäjiksi.

 2. Yritin panna linkin Hannu Hoskosen kotisivulle missä myös on tuo kyseinen video, mutta ei näköjään onnistunut. No, varmaan jokainen asiasta kiinnostunut löytää videon.
  Enpä voi muuta kuin toivottaa menestystä jämerälle Itä-Suomen miehelle.

 3. Elvytyspaketissa ei kertakaikkiaan ole mitään järkeä ja onhan se huvittavaa miten kerta toisensa perään hallituksen perustelut on ammuttu alas, eikä edes valtionvarainministeriön virkamiehet löydä paketista järkeä, niin sitä kuitenkin ajetaan eteenpäin.

  P.s. hallitus ei tietenkään ole tästäkään vastuussa.

  1. Ranskan Tukholman suurlähettiläänä toiminut Jean Gobineau julisti aikoinaan, että keltaihoisilla suomalaisilla on orjamoraali ja ovat tästä syystä Euroopan pohjasakkaa.

   Noilta ajoilta alkoi Suomen yli sata vuotta kestänyt taloudellinen nousu ”Euroopan Japaniksi”. Nousu katkesi siihen, kun Koivisto kamppasi viisaampansa, Väyrysen, ensin v. 1987 pääministeriydestä ja yksin teoin vuoden 1988 presidenttiydestä. Siitä teosta alkoi Suomen uusi orjailu.

   ——

   Laitan linkin Vänän blogiin, missä hän on Hoskosen linjoilla:

   https://www.paavovayrynen.fi/2020/05/28/suomen-ei-tule-osallistua-elvytysrahastoon/

 4. En kiistä etteikö Hoskosen ulostulot olisi täyttä asiaa, mutta haluan nyt kuitenkin vähän toppuutella teidän intoanne arvon blogistit Hoskosesta ja totean, että ei yksi kepulainen pääsky vielä kesää tee.
  Saarikon johtama kepujohto ei rankaise Hoskosta kommenteistaan, sillä Hoskonen koetaan arvokkaampana puolueelle, kun hänen annetaan maalailla pirua seinille tukipaketeista, eikä olla vain yhtenä napinpainajana Saarikon katraassa.

  1. ” .. ei yksi kepulainen pääsky vielä kesää tee”

   Varmasti pitää paikkaansa.

   Hannu Hoskonen painelee, olettaisin, äänestysnappeja puolueensa johdon tahdon mukaisesti.

 5. Olen, Arvi, kanssasi samoille linjoilla. Tietty varovaisuus piilovihreän (?) Saarikon johtaman nykykeskustan kanssa on tarpeen.
  Hannu Hoskonen tekee kuitenkin arvokasta työtä kampanjoidessaan elvytyspakettia vastaan.
  Elvytyspaketti on Troijan hevonen, jota valtamedian avituksella yritetään vähin äänin hiissata muurien sisäpuolelle. Jos tämä onnistuu, se on nähdäkseni hyvinvointi-Suomen ja itsenäisen Suomen loppu.

  1. Lasse,- tämä tukipaketti tullaan päättämään eduskunnassa yksinkertaisella enemmistöllä ja vain perussuomalaiset ja kristilliset sitä vastustavat ja kokoomuskin oppositiossa hykerteli tyytyväisyyttään, kun Marin Brysselistä palasi loistavan neuvottelutuloksen saavuttaneena.

 6. Myönnän ettei hyvältä näytä, mutta toivotaan parasta, että Troijan hevonen pysyisi muurien ulkopuolella ja vaikka laukkaisi sinne mistä on tullutkin.

  ”Ryssä” taisi olla helpompi vastustaja niin talvi- kuin jatkosodassa kuin tämän umpikieron marxilaisvoittoisen liberalismin aikaan saama Bryssä.
  Nimimerkki ”Maailman onnelisimman maan eläkeläinen”, joka on pannut useammin kuin kerran Lapin Kansaan saman tekstarin: ”Taitettu indeksi on kurittanut eläkeläisiä jo 25 vuotta. Onko sen perimmäinen tarkoitus harventaa suuria ikäluokkia?” (On julkaistu, ja on tämä Kalevan omistama Lapin Kansa piirun verran parempi kuin entinen Alma Median omistama ”Turmeluksen Sanomat”.

Kommentoi