Ylläpidolta: Teemme jotain oikein – vai väärin?

Taustayhdistyksen ja moderaattorien puolelta vaihteeksi keventävä uutinen.

Pirkan blogien moderaattorien sekä taustayhdistyksen sähköposteihin tulee yhä enemmän markkinointiviestejä. He haluaisivat tietää mikä on mainospaikan hinta tänne. Tänään tuli esimerkiksi tällainen (klikkaa isommaksi).

Markkinointiviestin ruutukaappaus
nimitiedot on sumennettu; tarkoitus ei ole maalittaa luonnollisia henkilöitä

Näitä alkaa tulemaan yhä enemmän, pääosassa sanotaan suoraan että uhkapelaamista haluavat mainostaa, osassa ei. Sen voi halutessaan ottaa niin että ollaanpa sitä nyt kovin suosittuja. Sen voi toki halutessaan ottaa myös merkkinä siitä että olemme niin epätoivoisia, että julkaisisimme mitä vaan. Tai sitten jotain väliltä – kyllähän viimeisinä vuosinaan Veskukin toimi pr-kasvona venäläiselle uhkapelifirmalle.

Päätelkää itse pitääkö itkeä vai nauraa, mutta edelleenkään yhdellekään kysyjälle en vastaa. Mainospaikkoja ei myydä.

6 vastausta artikkeliin “Ylläpidolta: Teemme jotain oikein – vai väärin?”

 1. Mainoksia en kaipaa. Jos jotain tarvitsen osaan hakea kohteen.
  No toisaalta jos mainoksella houkutellaan meitä vanhoja ansaan eli tilaamaan sellaista jota emme tarvitse niin kiitos ei.
  Eilen tekstiilikauppias olisi mieluusti samalla myynyt vielä lisää joten piti selvästi sanoe etten osta tänään mitään muuta.

 2. Minulla ei ole luuloja Kyuun päätöksiin ne perustuu tietoon
  Ja ne on aivan varmaan oikeita mainos sopassa terv tepivaari

 3. Heikille – toki jos olisi joku tärkeä yhteiskunnallinen aihe jota pyydettäisiin nostamaan, se nyt on selvä.

  Mutta totta puhuen maksan mieluusti pikkusen omistanikin ylläpitoa ihan vaan sen takia koska minua suoraan sanoen vee-tuttaa aika paljon verkon mainokset. Se, että on edes muutama sivu ilman niitä, tuntuu hyvältä.

  Mainoksista puheenollen, tässä toinen esimerkki. Erään tuttavan tekemä valokuvagalleriapalvelu yleisötapahtumille, siellä on vastaava määrä mainoksia, ks. conikuvat.fi.

Kommentoi